belki ilginizi çeker
  1. · finale çıplak girmek
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · çok istenip de olunamayan meslekler
  2. · zongul ducks
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · aşk ı memnu
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · ugg düşmanı ezik kızlar
  7. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  8. · divan edebiyatında kadın
  9. · sosyalistin öpülesi götü karaysa

final sonrası yaklaşan çancı  

1. yüzündeki küstah tebessümle yanınıza yaklaşan ortalaması, ortalama olmaktan çıkıp tavan yapmış, size soruların kolaylığından bahseden, sizi aşağılarcasına "geçersin, geçersin "diyen dallama tipler.
    (bkz: çanlandırır çap çanlandırır)
    (bkz: abarttım heralde)
    (yuziko, 06.01.2005 23:21)
  2. nasıl geçti diyip ona göre sevinen veya üzülen, başkalarıyla kendini karşılaştıran; sınav öncesi soru sorduğunuzda da yüzünüze bile bakmayan; 2 saat sınavdan sonra birden bire nasıl oluyosa yanınıza gelen insan..
    (despinaa, 06.01.2005 23:31)
  3. zangoçların yüzkarası
    (myrmidon, 06.01.2005 23:33 ~ 23:35)
  4. taşkışla sınırları içinde çancıya çaktırmadan cepten her zaman maket için duran maket bıçağı çıkarılır baldırdan şöyle göze güzel görünen bir yere takılır. daha sonra soru sormaya devam ederse çancıya maket yapma hedeleri ile sanatsal bir yorum kazandırılır.
    (barkingcat, 06.01.2005 23:35 ~ 23:36)
  5. görünce arkaya bakmadan kaçılması gereken insan.
    (offfffbea, 06.01.2005 23:57)
  6. artık işi gücü olmayacağından sosyal ortamlara akmak isteyen kişi, ama tabikide edindiği kitaplardan gelecekteki finaller için hazırlanmaya odasınada dönebilir bir merhaba deyip...
    (geleceği gören kunduz, 12.04.2005 23:55)
  7. nabız yoklayıcı,tansiyon ölçücü kişi. sigara istemesi halinde kıyafetinin herhangi bir yerinden tutuşturmak en etkili kaçırma yöntemidir.
    (battal boy cekirge, 13.04.2005 00:02)
  8. bir selam verip kovalanması gereken şahsiyettir. zira final sonrası intikam vaktidir. o sizi nasıl sınavdan önce postaladıysa başından şimdi sıra sizdedir.
    (delilah, 13.04.2005 00:34)
  9. eğer final öncesi bilgi dağarcığını sizinle paylaştıysa kucaklanması gereken kişi.
    (gertaugh, 13.04.2005 00:36)
  10. ''sadece şurayı yapamadım'' veya ''şunu yaptım,bunu yaptım,onu yaptım,öbürünü de sonuçsuz bıraktım'' şeklinde hafif sızlanmalar yapmaları karşısında,e sen de daha ne istiyosun diyesi geliyo insanın ve diyo da.
    (bettyboop, 13.04.2005 00:47)
  11. eğer sınavı iyi geçmişse durumu kötü olabilecek insanları takmadan kendini bilmez davranışlarda bulunurlar. fakat kötü geçmişse(ufak bi ihtimal) "kahretsin bi' soruda hata yaptım 100 alamayacam" diye laflar sarfederip, sonra da bazıları "üveeee" sesleri eşliğinde ağlamaya sızlamaya başlayarak, notları kötü olan insanları daha da çok üzerler,
    (bkz: katli vaciptir)
    (bkz: hükümsüzdür)
    (bkz: ölüsünü getiren x ytl, dirisini dövene y ytl)
    (bkz: 99 alınca ağlayan insan modeli) (n'asıl insansa öyle)
    (venom, 01.06.2005 15:46)
  12. (yako, 17.02.2006 11:58)
  13. sınıfın en yüksek ortalamalarından birine sahip olacak olan bu insansılar; "hede sorusunun hebe şıkkında bir yanlışlık yaptım lanet olsun 85 gelecek yaaa" deme potansiyelini içlerinde barındırırlar.* bazı sınavların ardından onları duvarları, dolapları, masaları yumruklayarak, "lanet olsun; gene kötü geçti işte; gene gene geneeee!!!" derken görebilirsiniz, inanmayın; zira o sınavın sonucu mutlaka 80 ve üstü bir not gelecektir.

bu kişiler final öncesi 1823 saat odalarına kapanıp ders çalışırlar, finaller açıklandıktan sonra ise "abi hiç çalışmadım ki ben!!" diye ortalıkta dolaşırlar. *

sinir insanlardır, uzak durulmalı...
    (feamarth, 20.06.2007 16:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil