görseller
final destination 4 

belki ilginizi çeker
  1. · krista allen
  2. · emmanuelle
  3. · son durak
  4. · the final destination
  5. · allah ne yazdıysa o olur
  6. · titanic
  7. · sözlük yazarlarının en son izlediği filmler
  8. · son durak 4
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · aşk ı memnu
  4. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  5. · the twilight saga new moon
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  8. · palyaço
  9. · un chien andalou

final destination 4  

1. ölüm senaryolarıyla ünlü son durak serisinin devam filmi. 28 ağustos 2009' da gösterime girecekmiş. her bölümde uçak, luna park gibi farklı bir tema işlenen filmde bu kez araba yarışları izleyen insanlar konu oluyor. esas çocuğun 6. hissi ile arkadaşları ölümden kaçıyor ama her seferinde senaryo değişiyor. heyecanla bekliyoruz.

edit: trailer linki http://www.youtube.com/...
    (upupup, 16.06.2009 21:11 ~ 21:13)
  2. 3d şeklinde izlenebilecektir.
    (holzlöffel, 22.08.2009 16:49)
  3. krista allen'ın bizler için neler yapacağını merak ettiğim film...

(bkz: emmanuelle)
    (mgun, 23.08.2009 00:09)
  4. dörtlemenin kesinlikle en kanlı filmiydi. ben saymadım ama 11 tane ölüm varmış. zaten bir kişinin ölümünü o görüyor, bu görüyor 5 kere ölüyor aynı kişi. konu olarak zaten başı belli, sonu belli ama yine de geriyor. özellikle arabanın yıkanma sahnesi çok başarılıydı.

............ spoiler diyecem ama zaten senaryo belli...........

ayrıca bunu belirtmek istiyorum, nascara kıro diyen vatandaşımız, bir tek senin ölümüne üzülmedik. ama sen de haklısın arkadaşların vır vır konuşuyor. yok sinemaya gideydik, yok alışverişe gitseydik diye. çocuğun kaza için yarış izlediğini duyunca kızlar trip atıyor. cidden kaza olmadıkça bu yarışı millet niye izlesin... bir kaza olsun hemen bakmak için can atarsın, millet böyle deyince hemen çocuğa hasta ruhlu dersin.
    neyse sonuç olarak hepiniz öldünüz...

............. spoiler.................
    (holzlöffel, 30.08.2009 22:57 ~ 22:58)
  5. bu fimin fragmanında bir kişi yürüyen merdivende ölüyordu. tamamını izlemem gerek. nasıl oluyor bu iş. insanların tuhaf bakışları altında bu eleman orada ölüyor. insanlar yandan geçiyorlar üstünden atlıyorlar. bu orada debeleniyor. manyak arkadaş bunu çığlıklar eşliğinde çekmeye çalışıyor. bir ölüm makinesi ya da kıyma makinesi olarak yürüyen merdiven. ilginç olmalı. güldürmeli, diğer final destination lar gibi.
    (hopeless, 02.09.2009 00:44)
  6. normalde vasat bir filmi aşamayacakken 3 boyutlu olarak izlenince insanı gerim gerim geren bir filmdir kanımca.hele bazı sahnelerinde bütün salon(yaklaşık 100 kişi) aynı anda gözlerimizi kapatıp kafamızı sağa sola çevirdik üzerimize üzerimize gelen parçalardan dolayı.gerçekten bu 3 boyut olayı filme 2 3 basamak atlattırmış.üstelik serinin diğer üç filmine göre vahşet kısmına da daha çok yer vermişler kopan kafalar olsun yere saçılan iç organlar olsun.

sonuç olarak serinin 3. filmine göre çok çok iyi ,ilk iki filmine göre de çok da başarılı olmayan ancak bu açığı 3 boyutlu olarak izlendiğinde kapatan bir film olmuş.3 boyutlu olarak izlenilmesi şiddetle tavsiye edilir.
    (sıradan kireç önleyici, 02.09.2009 01:23)
  7. serinin diğer üç filmine göre en vahşi en kanlı olandı üç boyutlu izleyince olayı farklı bir boyuttan görmüş olduğunuz için daha bi dehşet oluyor kafanıza gözünüze sıçrayan çiviler kanlar falan keşke buz devri 3'e gitseymişim rengim attı şerefsizim.
    (minemineminemine, 02.09.2009 22:24)
  8. serinin bütün filmlerini izlemiş biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki şimdiye kadar ki en başarılı, en kanlı ve en çarpıcı ölüm sahneleri olan filmiydi. belki bunda filmi 3 boyutlu* izlemiş olmamın da etkisi vardır. nitekim üzerine doğru uçan tornavidalar, sıçrayan kanlar filme ve olaylara odaklanmanıza daha çok fırsat tanıyor.

---spoiler---

ayrıca şunu da söylemeliyim ki filmde, sinemada 3 boyutlu bir film izlerken öleceklerini görmem şahsımda ayrı bir telaş uyandırmış, "lan yoksa?" dedirtmiş, gerim gerim germiştir. çok kurnazca bir sahne olduğunu itiraf etmeliyim.

---spoiler---
    (yiiit, 03.09.2009 18:11 ~ 18:14)
  9. gayet sağlıklı duyu organlarına sahipseniz ve sinemadan keyif alamamak gibi bir probleminiz yoksa en yakın read-d gösterimine bilet alıp bu farklı tecrübeyi yaşamanızı önerebilirim.

ama yok efendim ben 3-d müç-d anlamam sağlam senaryo beklerim, oyunculuklar oscarlık olsun isterim, e birkaç tane de dünya starı isterim, kıl isterim yün isterim diyorsanız gidin evinize ve herhangi bir film seyredin. çünkü aradığınız filmin adı avatar ve 18 aralıkta gösterime girecek...

------final spoiler 4------------------

filmin sonundaki sinema salonu sahnesi gayet parlak bir fikirdi. film bittiğinde salondan çıkıyorsunuz ve dakikalar önce izlediğiniz sahneleri yaşayacaksınız diye ufak çapta bir öd kopma durumu oluşuyor. akıllıca.

------final spoiler 4------------------
    (feseler, 08.09.2009 11:01 ~ 16:03)
  10. serinin kanımca en güzel,en atraksiyonlu bölümüydü.3d özelliği zaten ayrı bir heyecan sanki alt yazılar üstüne üstüne geliyor,bi süre şaşı bakmama sebep oldu.
    ayrıca x-ray fikri süper olmuş,3d izlenmeden geçilmemesi gerekiyor bu filmi zira haksızlık olur
    (kısa ama gururlu, 08.09.2009 17:37)
  11. 3d olayı güzel, keyifli. filmi de sıkılmadan izliyorsunuz tempolu.
    ama ölümler gerçekten ciddi derecede absürd. ha diyeceksiniz, ölümü önceden görüyor, arkadaşlarını kurtarıyor, sonra ölüm sırayla onları alıyor, buna ikna oldun da ölüm şekillerine mi taktın.
    spoiler falan olabilir ama film öyle çok etkileyici şaşırtıcı falan olmadığı için okusanız da bir şey olmaz.
    hani inanılmaz raslantıları es geçtim. insan vücudunda kemik denen bir hadise var canlar, istediğiniz süratte çarpın öyle baklava gibi dilimlenmezsiniz, tamam parçalanır eder ama öyle cetvelle kesilmiş gibi bölünmez.
    ayrıca ölen ilk adamınki tamamen uydurma, asfalta sürtünüp yanma diye bir şey yok. yanımda bizzat ailesi çok uzun yıllardır yol yapımı işinde olan arkadaşa danıştım iki nokta var, demir de sürtse öyle alev alev yanma yapmaz asla asfalt, ikincisi o iş araçları öyle patlamaz. mazot kullanılır onlarda, onlar da üzerine direk ateş tutsan tepki vermez. yanıcı değildir. kaldı ki ufacık bir ateşle koca makine patlasın.
    adamlar hayvan gibi alışveriş merkezi yapmışlar, yangın söndürme sistemi ısıdan patlayacak hala anlamıyor ateş olduğunu.
    koca pervane gevşiyor, devrilecek o kadar adam farketmiyor falan.
    bir de bir tek ben mi taktım buna, o kadar saçmalıktan bahsedilmiş ama kazada o kuaför çıkışı ölen kadının kocası ve iki çocuğu da ölmemiş miydi? onlar niye dolanıyordu ortada hala.
    karakterlerin gevşekliği zaten bitirdi beni. onca insanı etkilemeyen ama ana karakter gelince hüp diye onu çekiveren aletin, son derece saçma biçimde parçaladığı adam bunların kankası değil miydi? öteki kızın da sevgilisi. hiç umurlarında değil valla. kızın sevgilisinin dalak, ciğer falan ortada, kız hala sinema derdinde. çevresinde devamlı birileri parçalanırken, hacı sıradaki kim acaba diyerek işine gücüne bakan ana karaktere bravo. aynı şekilde onca organa, kana ve kasa karşı en ufak etkilenmesi olmayan kız arkadaşı da süper. önlerinde parçalanıyor biri, tüh bunu kurtaramadık acaba sıradaki kim. azıcık üzülün ne bileyim bir anma yapın, bir taş dikin en azından toprağa.
    iki yeri çok iyiydi ama ona lafım yok. birincisi tıp amblemi olan yılanın üstümüze geldiği sahne. ikincisi ciddi spoiler;

--spoiler--
    sinemadaki felaketten sonra bir daha başa dönmesi. beklemiyordum valla. ayrıca o dişliler insanı öyle kağıt gibi yapmaz lan öyle şey mi olur. dümdüz oldu kız.
    --spoiler--
    (regulus, 27.09.2009 17:32 ~ 17:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil