protogoras: insan herşeyin ölçüsüdür aristippos: biraz daha spesifik bakalım olaya; o ölçü 90-60-90 olsun bence protogoras: vay keraneci. aristippos: keraneci değil, kireneci.
sokrates: sorgulanmamış bir hayat yaşamaya değer değildir. platon: oo iyiymiş, hemen yazayım bunu. daha sonra kitaplarımda kullanırım. sokrates: ulan benim sayemde felsefe ortamındaki bütün karıyı kızı götürdün. platon: kaynak belirtiyorum babuş, ayıpsın.
platon: şimdi bizde sistem şöyle; sokrates söyler, ben yazarım, aristo dvd'ye çeker. thomas aquinas: ben de divxplanet diye bi yer kurayım, oraya da altyazıları koyarız?
sinoplu diyojen: bigün yine fıçımda piizleniyorum; geldi bu, güneşimi kapatıyo. dedim az çekilsene lan it. laerteli diogenes: oha koskoca büyük iskender'e dedin? sinoplu diyojen: ekmek kuran çarpsın; yaz lan bunu, paparazzi. laerteli diogenes: öyle deme vakanuistim ben bi yerde. `
aynı dönemde yaşayıp da şöyle bir salonda oturup iki laflasalardı keşke. hatta yanlarına elimde bir kutu rulokat la gidip, "ooo beyler, yine karı kız muhabbeti mi yapıyosunuz? kim kime vermiş? vermiyo mu lan yoksa manitalar." diyip muhabbetlerinin amına koymak isterdim.
- aynı nehirde iki kez yıkanılmaz.
- çay da öle abi mesela. aynı çayı ikinciye demleyince bi' şeye benzemiyo'.
- ?
- sigara içen mi abi ? memlekete nire?
schopenhauer: iradelerinin kölesi bunlar hep. aslında kaşık da yok diyorum ama anlatamıyorum ki. nietzsche: hocu o değilde, yeni bi dürümcü açılmış. çift lavaş adanası süpermiş diyollar, gidelim mi? schopenhauer: ohooo. ben diyom angara sen diyon götüm kara. azcık ağır ol lan ibiş! nietzsche: baba o değil de, bu bıyıklar beni çok seksi gösteriyor di mi? schopenhauer: la havle ve la kuvvete illa billah il aliy ul azim...
aristippos: baba biz himalayar'a gidiyoruz bu yaz, sen de gelsene. ordan da puket adaları yapıcaz. tai masajında çok küskü var diyollar. kant: königsberg'in suyu mu çıktı? en güzel memleket insanın kendi memleketidir. marx: tabi ya vatandan aziz şey var mı dostlar...pffıffııfıf kant: alay mı ediyon lan sen benle it?
- ehi ehi ehi
+ ne gülüyon lan
- abi şimdi biz filozofuz değil mi?
+ evet ne olmuş
- şimdi millet bize imreniyo ha ne biçim ulvi konuşuyolardır filan ama şu muhabbete bak yav
+ lan bak bunu sakın kimsenin yanında söyleme yoksa onca kuramı teoriyi işten kaytarmak için uydurduğumuzu anlarlar
- tarlada çalışmak zor be abi.
+ o zaman forever felsefe ı love felsefe
- ı love felsefe.