bunlar genelde savaşçı, katil vb. gözü dönmüş kişiler olurlar. tavuğun budunu kopardığı gibi löpletip bir çırpıda midelerine indirirler. benim hatırladığım bir karakter mortal kombat'taki kano idi. adam sanki hayatında et görmemiş arkadaş. o nası tıkınmadır yahu.
bu karakterlerin bir de soylu olanları vardır. bu asil kişiler mutlaka bir çeşit haydut tarafından kaçırılmıştır. bir süre yemek yememekte diretirler, yemeye başlayınca da çatal bıçak tribine girerler. sonunda kimseye asalet taslayamayacaklarını anlarlar ve vahşice yemeye başlarlar. klişelerden.
filmi izleyen talihsiz vejetaryenlerde vahşet duygusu uyandırabilir.
o yüzden, vejetaryenler için de, tv'lerde akıllı işaretler kullanılsın kampanyasını ben de destekliyorum.
nıhaha diye gülüp, hart diye buttan ısırık alan ve lokmayı(lokma dediğime bakmayın bir ısırıkta 250 gr. et alır bunlar) çiğnerken mutlaka ağızlarını aça aça konuşan adamlardır. ha bir de yemeğin üstüne şarap içen ağzın kenarından akan sıvıyıda elinin tersiyle silen insanlardır.
çocuklukta izlenen tarkan, kara murat tarzı filmlerde genelde düşman bizans kralını oynayan kişidir, tavuk ya da kuzu budunu ısırarak parçalamak suretiyle özenmeye sebep olmuştur.