belki ilginizi çeker
  1. · film sonlarını söylemek
  2. · kötülerin kazandığı hikayeler
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  4. · aşk ı memnu
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · ben
  9. · emule

filmin sonunu söyleyen insanlar  

sayfa  / 2
  1. "oolumm var ya katil uşakmış" ekolüne mensup insan modelidir. lafı içinde tutmasını bilmeyen, abuk bir coşkuya sahip, ağzına ağzına çakılası, ümükleri sıkılası insanlardır. popüleriteleri bruce willis'in oynadığı 6.his(the sixth sense) filminin ülkemizde oynadığı yıllarda tavan yapmıştır.
    (depresif, 16.05.2007 13:19 ~ 06.06.2007 12:19)
  2. (bkz: she whispers)
    (madalyonun güzel yüzü, 16.05.2007 13:26)
  3. (bkz: film sonlarını söylemek)
    (seçilebilirkişi, 16.05.2007 13:36)
  4. en kısa sürede erkut abi'ye havale edilmesi gereken, ortam şoparı, bak söylerim sonunu haaa diye nidalar atan garip insan türleridir.
    (frayedendsofsanity, 16.05.2007 13:38 ~ 13:39)
  5. (bkz: spoiler)
    (nuage, 16.05.2007 13:43)
  6. meşe odunu severler derneği mensubudur.
    (ronn, 16.05.2007 13:43)
  7. izledim,anlatayım bari bir boka yarayayım diye düşünüp,kafasındaki film taslağında filmin başını sonunu ayarlayamamış,pata küte ne var ne yok anlatan insanlardır.başını bile anlatması yanlıştır.

(bkz: hepimiz sinema eleştirmeniyiz)
    (zoxide, 16.05.2007 13:48)
  8. (bkz: bunu yapan insan olamaz)
    (boş beleş insan, 16.05.2007 13:51)
  9. aynı heyecanlı gurüh dizi sonlarını da söylemeye bayılır . ağzınızdan "şu diziyi izlemeye başladım" lafı çıkmaya görsün ,hemen "oo olm o jack varya neler yapıcak ,çok şaşıracaksın sonunu söliyim mi hehehe" tarzı cümleleriyle insanı söylediğine ,izlediğine pişman ederler. hatta daha da ileri götürüp direk sonunu anlatanları da görülmüştür en iyi çare kalkıp gitmektir.
    (zdd, 16.05.2007 14:29)
  10. eğer sevgilinizse vakit kaybetmeden ayrılın.ben yaptım rahatladım.
    (hadi bakalım, 06.06.2007 11:28)
  11. gıcık olduğun insana ve hele sinema sever birisiyse yapılacak en güzel eylem yaşasın kötülük...

bir de şu tarz insanlar vardır meraklanırlar filmin konusuyla sorup dururlar ne olucak ne oluyor diye..bir yere kadar anlatırsın esrarengiz kısmını anlatmazsın film sonunda ne biçim izlemişsin filmi,sen sinemadan anlamıyorsun mal insansın diye nidalar uçuştuktan sonra başka bir filmi beraber izlemek için can atın hele hele izlediğiniz film olsun ki daha bir zevkli olsun olay uzatabildikçe uzatın hikayeyi daha sonra da filmin sonunu kafasına kakarak sokun hatta neşteri alın kafatasını açın beynine beynine anlatın filmin sonunu.

zaten adam akıllı izlemek isteyen adam sadece nasıl bir film diye sorar.
    - iyi ya da kötü yanıtlarıyla cevabını alır.

ama kalkıpta ee konusu nasıl şu nasıl bu nasıl diye soran tiplere de direkt filmin sonunu söylemekte fayda var çünkü başka türlü kafası almaz.'' çok mu sert oldu ya da karışık neyse böyle bir şey işte''
    (jack daniels, 06.06.2007 11:40)
  12. biz bu kişilere spoiler ibne demeyi uygun görüyoruz.
    (hamsili ekmek, 06.06.2007 12:21)
  13. `güzel bir rüyanın ortasında eşek şakasıyla uyandıran insan`dan farksızdır.
    (so so, 06.06.2007 12:35)
  14. gel beni döv demek isteyen insan modeli.
    (angellore, 05.12.2007 10:23)
  15. siz sinemaya girerken, arkadaşına bağırarak yorum yapan bir önceki seans insanıdır. çözmüş ya içinde tutmasın, dünya alem duysun ister. bilirsin sen katilin x olduğunu en baştan koçum, gözünden belli zekan zaten...
    (heidi, 05.12.2007 10:32)
  16. -lan olm sonunda ölmeseydi iyiydi brus
    -pardon biz daha görmedik filmi sonunu söylemeseniz.
    -ha ne bana mı dedin birader
    -evet
    -sonunu demedim ki ben brus ölmeseydi dedim, temennide bulundum
    -ne yani brus ölmüyor mu? yaşıyor mu?
    -allahtan ümit kesilmez tabi ama....
    -aması ne?? aması ne??
    -yaşıyor ama buna yaşamak denirse ühüeeee!!
    -noldu be adam diyiver
    -encıla!!
    -noldu encılaya
    -.......
    -susma noldu
    -encıla ölüyor ühüheeeehühüeeee
    -hayııırrrr!
    -brus bu yüzden kanser oluyorya
    -ulan filmi anlattın be dingil!!
    -rabırt hiç mi umrunda diil peki??
    -gel bunu şu kafede konuşalım
    -bırak ya rabırt adam mı nesini konuşacaksın??
    -orası da doğru, sen encılayı anlat az daha, bacakları nasıl?
    -süt süt......
    (diazepam, 05.12.2007 10:39)
  17. muhtemelen erken boşalma problemi vardır.
    (nyksss, 05.12.2007 13:56)
  18. parmağımı kaldırıyorum görebilen var mı? yoksa söyliycem
    (buhranıkendisindenikiadımöndekoşanbuhranpilavı, 05.12.2007 14:08)
  19. ciddi anlamda tekme tokat girişilesi insanlardır ki çok eskiden ben de bu gaflet uykusunda idim. sonra uyandım. hayır yani "ben senden önce izledim, üzerinde düşündüm, empati yaptım, yedim yuttum filmi/diziyi sen ne diyorsun çömez" demek mi istiyorlar da bu egoyla hareket ediyorlar anlayabilmiş değilim. benim uyanmam da kolay olmadı, herşeyi pat diye söyleyen bir boşboğaz olarak sevenlerimin dayağını çok yedim.

efendim hali hazırda herkesin bitirip, teorilerine devam ettiği lostu yeni izlemeye başladım, bu kadar gecikmemin kişisel nedenleri var tabi. her neyse, eş dost çevresinde muhabbet esnasında bahsediyorum, “ya böyle böyle, pek sarmadı beni, bakalım hayırlısı izliyoruz” şeklinde, bir iki laf eden de oluyor, hiç kaale almayan da. usturuplu olan arkadaşlarım, bıyık altından gülerek “şimdi sarmamış olabilir, ilerleri daha heyecanlı oluyor” diye gizemli bir açıklama yaparak hevesimi körüklüyor.

geçen gece ne yaptığını bilmez bir arkadaşıma “lost a başladım, sıkıcı biraz ya hala hareketlenmedi” demek gibi bir nane yedim, saniyesine başladı “oooh şimdi bişey mi, sawyer helikopterden atlayacak, kate ile sawyer sevişecek, uçağın arka kısmındakiler ölmemiş zaten, bikbibkik” diye bütün incileri dökmeye, ne yapacağımı şaşırdım, çevirimdışı oldum baktım hala geliyor yazdığı spoiler lar, elim ayağıma dolaştı, engelledim, engellemeden az once yazdığı cümle geldi, panikle msn i kapattım, derin bir nefes aldım. sayesinde bir güzel öğrendim ana hatları. hayır zaten bu kadar popüler bir şeyden zevk almadığım için kendimi sorgulama dönemindeyim, çok iyi oldu bu serpiştirilmiş spoiler lar.

zamanında çocuktum, ben de yaptım böyle afacanlıklar. yaş olmuş üniversite, neyin cakasıysa bu... şimdi kate ile sawyer’ın her takışmasında “ne zorluyorsunuz, yatacaksınız işte, ne bu havalar” diyesim gelecek.

böyle insanları çok sert uyarmalıyız ki kendilerine gelsinler. şahsen ben böyle sazanken, çok katı tepkilerle karşılaştım, şu an arınmış bir haldeyim ve mutluyum.
    (tatalu, 26.09.2008 00:02 ~ 14.11.2008 11:20)
  20. bu işten bitmez tükenmez bir zevk alan insanlardır.
    (devrimyürüyüşü, 26.09.2008 00:05)
  21. (bkz: bir bok yaptığını sanmak)
    (judaspriest, 26.09.2008 00:26 ~ 00:26)
  22. (bkz: adam ölüyor)
    (shufflez, 09.05.2009 17:39)
  23. aynı zamanda şakacı bi insansa iyice sinir eden arkadaş türü. misal simpsons filmi çıktığında bi arkadaşım bana 'spider pig kasabayı kurtarıyo sonunda' falan demişti de ben de filmin sonuna kadar hayvan bi yerlerden ortama girsin diye beklemiştim. kendisi o esnada honk honk uyumaktaydı muhtemelen.
    (iris, 09.05.2009 17:43)
  24. boynuna spoiler levhası asılası insanlardır.
    (bkz: katil olma sebepleri)
    (bkz: ölende mi öldürende mi)
    (kiaransalee, 09.05.2009 17:54)
  25. prestige, fight club, illusionist gibi filmleri top eden, siz, bana film anlatma diye yüzüne haykırdıkça film anlatmaya çalışan, siz kızdıkça da karşınızda gülen insan. katil olmak çok kolay diyorum da inanmıyorlar. o gülerken kaldırıp pencereden aşağı atmak hiç de zor değil söyleyeyim. aksine bunu yapmamak o kadar zor ki.
    (03 00, 09.05.2009 18:06)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil