yan tekme atmayı öğreten adam, dayak yemekten gına gelmiş ve yan tekme atma öğrenmeye hevesli çocuk ikilisi. bunların yanında karpuz, kabak, karasinek, açıkhava, yeşillik olmazsa olmazlardandır.
barlarda hiçbir başrol oyuncusu hesap istemez, beraberinde geldiği ama tartışmanın en ateşli yerinde çekip giden kızın peşinden koşmadan önce bir miktar para bırakır çıkar...
edit: farkettim ki; kızla hep beraber gelmezler, zaman zaman kız onu orada bulur veya o gider kızla konuşur, hatta kıza kızın da kabulüyle ona içecek bir şey ısmarlar ve ikisi de birer yudum alıp bitirmeden sırayla kalkarlar, zaman zaman başrolümüzün önce kızın peşinden koşmak istediği ama sonra parayı hatırlayıp, geri dönüp atarcasına bırakıp çıktığı da olur, ama daha çok para karizmatik şekilde bırakılır...
başroldekine yardım eden amca öldürülür, sevdiği kız kaçırılır, evinin yolunu mafya gözetler, başka bir çete bunun arabasını uçurur, banka hesaplarını boşaltır vs. vs. olur ve başrol oyuncusu karizmatik bir şekilde dikilir: