film izlerken sürekli konuşan insan   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. film izlerken, filmi izlediğin odadan hatta mümkünse evden atılması gereken insan
    (ismozen, 09.02.2007 12:03)
  2. film bittikten sonra, film süresini geçmeyecek şekilde dövülesi insandır.
    (universalmind, 09.02.2007 12:16)
  3. katli vacip olan insan türlerindendir..
    (sulfur, 09.02.2007 12:45)
  4. insan değildir.
    (alkolikikon, 09.09.2007 22:59)
  5. -bu onun karısı mı şimdi?
    -hani öbürüyle evliydi o oğlan?
    ya da
    -bu adam hani şu dizide oynuyodu dimi?
    -evet onda oynuyordu. nerden hatırladın sen onu?
    -hafıza diye buna derler.
    şeklinde hücrelere nüfus eden soru sorup durmaca tarzında da gerçekleşir. bazen sadece bugün ne yaptın?, neden aramadın? şeklinde günü filme sığdırma çabalıyla daha sığ versiyonlarıda mevcuttur. ama ben film izliyordum şeklindeki nidalarada kulak asılmaz genelde.
    (seerturtle, 09.09.2007 23:12)
  6. çok sert davranılaması gereken insan. sinemada da konuşanları vardır, kendi kendine konuşmak alışkanlık olmuştur belki, kimseden bir cevap beklememektedir halbuki. yazık be!
    (agnodice, 09.09.2007 23:15)
  7. filmin en heycanlı sahnesinde acaba kadını öldürebilecekler mi die beklerken yanınızda oturan sevimli arkadaş 5 dk içeri gidip geri gelir(daha önce bu filmi izlediği için yanımızda çok tutmayız)gelir gelmez ilk cümlesi ya bu kadın ölmüoki filmin sonunda öldüremiolar neyi izliosunuz.o anda film tamamen biter.tek bi amaçınız vardır.arkadaşınızı bidaha bu güzel davranışı yapmaması için biraz kulağını çekmek.
    (bouuww, 09.09.2007 23:22)
  8. yakında cinayete kurban gidecek insan tipi
    (bkz: cinayet sebepleri)
    (cyclops1988, 09.09.2007 23:23)
  9. yaşlı teyzelerin büyük çoğunluğunun dahil olduğu güruhtur.

örneklemek gerekirse

- girme kızım o odaya girmeee!!!

veya

- ay katil o kızım kaç ordan kaç...

ya da

- nedir bu çocuğun çilesi lanet olası federaller yine peşinde tüh tüh.

gibi replikleri sıklıkla dillendirenlerdir bu elleri öpülesiler.
    (dereye inip taş bulamayan adam, 09.09.2007 23:28 ~ 09.06.2008 21:11)
  10. +ahahaha bunun böyle güldüğüne bakma canlı canlı gömüyorlar bu adamı.
    -bunu söyleyerek filmi bok ettiğinin farkındamısın diye çok merak ediyorum!
    +ne alakası var abi! birşey söylemedim adam daha şerifle karşılaşmadı.
    -filmde daha şerif yok farkındasın dimi?
    +ohooo daha neler olacak sen dur.
    -ben duruyorumda sen kendini kaybediyorsun hacı ya.
    +maria tom'u öldürsün senide göreceğiz bakalım.
    -..........!
    (leak, 09.09.2007 23:34 ~ 23:37)
  11. (bkz: insan neden katil olur)
    (how to use a life jacket, 10.09.2007 00:04 ~ 00:05)
  12. (bkz: aile ile film izlemek)
    (chericheri, 10.09.2007 00:08)
  13. bitirdiğiniz cipsin tabağını kafasına fırlatmanızla sorun çözülecektir..
    (bkz: ben yaptım oldu)
    (ruhsuzkz, 10.09.2007 00:08)
  14. ağzının üstüne sert bir cisimle vurulması vacip hatta farz olan kişi
    (emigrant, 10.09.2007 00:11)
  15. filmi izleyip izlememesine göre değişir,iki türlüsü de sakattır,izlemişse hava yapma maksadıyla ahanda burda şu olacak gibi gereksiz ve de yersiz çıkışlar yapabilir,yok izlemedği halde konuşuyorsa yapılacak en iyi şey filmi başka bi zamanda başka bi ortamda izlemek üzere ertelemektir.
    (halilius, 10.09.2007 00:24)
  16. konuşur konuşur baktı önemsenmiyor, filme kaptırmış gitmiş yanındakiler, bu sefer ele geçirdiği vcd kumandasının stop tuşuna basıp, "he ben bu filmi izledimdi, bak şimdi burda çok küçük bir ayrıntı var. herkes anlaayamaz, ben anlamıştım bla blaa..." diye filmi mahvetme çabasına girer. isyan sebebidir. "izlediysen git bak bakalım, ben evde miyim değil miyim" diyerek ortamdan kibarca kovulmalıdır...
    (hiaxii, 10.09.2007 00:33)
  17. -bu kim?
    -eduardo.az önce ölen kızın sevgilisi..
    -haa..az önce ölen kız kimdi?
    -miguel varya onun kız kardeşi.. bi sus ya!!
    -miguel şu uzun saçlı çocukmu?
    -evet..
    -ben izledim bu filmi miguel eduardoyu öldürüyor..katil octavio ama..
    -....
    (allahına kadar ateistim bacım, 10.09.2007 00:41)
  18. kapatacaksın odaya kapıyı da kitleyeceksin üzerine o başka odada sen salonda izleyeceksin.tek çaresi budur.ya da elini ayağını bağlayıp ağzını da koli bantıyla bantlayacaksın (bantı çıkarırken acır biraz eh o da onun sorunu)huzur içinde izleyeceksin filmini.
    (onurum, 10.09.2007 19:50)
  19. (bkz: şerefsiz)
    (rahatsız, 10.09.2007 20:56)
  20. katil olma sebebi
    (eche, 24.02.2008 17:35)
  21. dışardan zorlamayla gerilim filmi seyretmek zorunda kalıp, korkmamak için filmi dalgaya alma hatta daha da beteri filmle uzaktan yakından alakası olmayan konulardan konuşarak rahatlama amacı güden insan çeşidi. bir daha kişiyi zorlamamak gerektiği güzel bir film ziyan edilerek öğrenilmiş olur.
    (perfect, 24.02.2008 18:22 ~ 18:23)
  22. aynı zamanda yalan rüzgarını her gelişinde anlatan babannedir de mesela. "yok biz izlemiyoruz" deme hatasının yapılmasnın ardından kim kiminle nerede ne yapmış baştan anlatır bir yandan da kadınlara kızlara çatar babanne hem de her gelişinde. saolsun varolsun. hımmm bu da bu cazı kızı seviyor belli belli...
    (pipelette, 24.02.2008 18:31 ~ 18:34)
  23. gizli eşcinseldir.

film hakkında sürekli yorumlar yapan söz konusu insan sizinde aynı filmi izlediğinizin farkında değildir. film esnasındaki konuşmalar szö konusu kişiyle film karakterleri arasında geçiyorsa durum dahada vahimdir.

+ gitme lan oraya öldürecekler seni
    ...
    ...
    + ben demiştim.

birde bunun maç izlerken sürekli konuşan insan modeli vardır ki o hepten orospu çocuğudur.
    (ender gelişen osasuna atakları, 24.02.2008 18:55)
  24. itiraf ediyorum, ben de bu insan tipindeyim. aynı anda sadece bir tek işe odaklanamadığım için bu gibi rahatsız edici faaliyetlerim söz konusu. film izlerken, oyun oynarken, ders dinlerken, sınav esnasında, saygı duruşunda vs. farketmez, konsantrasyonum eksiktir ve muhakkak yakınımdakilere sarıyorum. ortamdan da sıkılmış isem demeyin çekeceğiniz çileye, ama çok sıkılıyorum ne yapabilirim*.
    - konuşma!
    - peki.
    (azureel, 24.02.2008 19:06)
  25. bu insan tipinden ortamda birden fazla varsa cinnet sebebidir.

finaller bitmiştir nihayet, eve gitmişim. bir sürü film depolamısım izlicem bilgisayarda. bir süre sonra annem cıkıp gelir ;
    -- kızım bi gel yanımıza otur artık geleli 1 hafta oldu sen hep odandasın çocuğum şu bilgisayarın başında. radyasyondan kanser olucaksın bik bik bik bik... gel bak film başlıyo hep beraber izleriz.

kıramaz gidersin başına gelecekleri bile bile. çünkü başlayan film ya binlerce kez tv lerde gösterilen çığlık serisidir ya da binbir gecedir. ki daha kötüsü bi kere ciddi ciddi '' ahmet çakarın yarışması çıktı, koş izleyelim beraber '' dediklerini bilirim.

neyse film başlar. ilk 5 dk sabrederler kızıp gitmiyim diye. sonraki 5 dk da annem soru sormaya başlar. babam hala hareketsiz. bunu izleyen 5 dk da sehpanın üzerindeki market broşürünü incelemeye başlarlar beraber. yorumlar yaparlar. ben cinnet geçirip bağırmaya başladığımda mutfaktaki televizyona kaçarlar.

sonuc itibariyle yine onlar ayrı yerde ben ayrı yerde izlerim . onlar sohbete devam ederler, ben yarısı çoktan kaçmış filmle kalırım.
    (meerjungfrau, 24.02.2008 19:51 ~ 27.05.2008 23:01)
 sayfa  / 2