filip holosko  

sayfa  / 4
adana çık aradan

1. 1984 doğumlu, geçtiğimiz sezon vestel manisaspor tarafından devre arası transfer edilen, slovak hücuma dönük ortasaha oyuncusu. geçen sezon galatasaray'a iki gol, fenerbahçe'ye bir gol atarak dikkatleri çekmiştir.
    (fowler, 15.10.2006 19:07)
  2. hücuma dönük ortasaha değil,direk hücum oyuncusu olan futbolcu.ülkesinde geleceğin yıldızları arasında gösterilirken vestel desteğini alan manisaspor sayesinde ülkemize gelmiş,önümüzdeki seneye kadar ülke içinde büyük takımlardan birine gidemezse avrupa içinde büyük liglerden birine gideceği bariz göz önünde olan futbolcu.
    ben isterim galatasaray alsın özgürcan ile geleceğe çılgın atsın bilge dede bunlara çalışmayı ve disiplini öğretsin.
    (offguard, 20.09.2007 02:09)
  3. bugünkü trabzonspor maçında juventus gözlemcileri(anlamayanlar için: scout) tarafından takip edilen başarılı ve yetenekli futbolcu.
    (offguard, 22.09.2007 00:49)
  4. dünkü trabzonspor maçında kırmızı kartla oyundan atılınca soyunma odasına giderken hakeme orta parmağını gösteren yetenekli futbolcu.
    (birküçükkedi, 22.09.2007 02:01)
  5. ne kadar doğru bilmem ancak beşitaş'ın higuain'i verip yerine kiralamak istediği oyuncu. henüz beşiktaş formasını giymeden kiralık verilmesi ne derece doğru lur bilmiyorum ama juventus tarafından izlenen bir futbolcuyu kazanmak doğru bir hamle olacaktır. türkiye'den nice yıldızlar geçmiş ve bunun farkına varamamış kulüplerimiz umarım bu futbolcuyu ıskalamazlar.
    (karizmatik, 23.09.2007 21:53)
  6. geçen sene de buralarda top oynamasına, üstelik gayet iyi performans göstermesine rağmen, transfer döneminde hiç bir büyük takımımızın ciddi bir şekilde ilgilenmediği, doğru dürüst bir teklif götürmediği, bu topçu arkadaş birden kıymete binmişdir.büyük takımlarımız, yazın yapıkları transferlerinin çoğunun elde patlaması sonucu, birden holosko'nun değerinin farkına varıp bir biri ardına teklif götürmektedirler.
    (kasaba insanı, 30.10.2007 12:34)
  7. (bkz: horoskop)
    (draco, 30.10.2007 13:19)
  8. beşiktaş'ımızın ön görüşme yaptığını imkb'ye bildirdiği futbolcu.çok yararlı olacak takıma çok.
    (absolutely, 17.11.2007 11:48)
  9. birkaç sene sonra avrupanın büyük takımlarından birinde görürsek şaşırmamamız gereken, gol attıktan sonra çok fazla sevinen ama helal olsun dedirten futbolcu.
    (kalbime gömerim o zaman, 17.11.2007 12:17)
  10. dün itibariyle beşiktaş'ın yüksek maliyeti nedeniyle transferinden vazgeçtiğini açıkladığı futbolcu. manisaspor kendisi için 5 milyon euro + iki futbolcu istemiş. sinan engin ise en fazl 3 milyon euro edecek bir futbolcuya bu kadar para veremeyeceklerini açıkladı. bence de haklı. holosko belki avrupa'nın en yetenekli oyuncularından birisi ama manisaspor'un bu fiyatı talep etmesinin en büyük nedeni beşkitaş'ın yaptığı zamansız açıklamalardır. belki de bu vazgeçme olayı fiyat düşürmek içindir. bilemiyorum. ama bildiğim birşey var eğer holosko beşiktaş'a gelirse çok faydalı olacaktır.
    (karizmatik, 06.12.2007 11:37)
  11. bu sezonki mücadelelerden birinde, juventus'tan bir görevlinin kendisini izlemeye geldiğini öğrendiği maçta, gol attıktan sonra tel örgülere tırmanıp sözümona tribünde kendisini izleyen eş-dostu selamlamış, dil çıkartarak şımarıklık yapmış, ikinci sarı kartı görerek oyundan atılmıştı.. hırçın çocuk işte.. sonra, sahadan ayrılırken de orta parmağını göstermişti hakeme..

lan dingil, onları biz ortaokulda kızları etkilemek için falan yapardık.. juventus scout'ını mı skicen!

o gün bugündür "holosko izleniyor" haberlerine kıçımla gülerim.. bir de bunun üzerine transfer edersek oturur ağlarım yemin ediyorum, almayın..

edit: kahvedekiler ınının diyor ınının ınının ınının nickli yazar arkadaşımız holosko'nun "manisaspor-trabzonspor maçı"nda bu hareketleri yaptığını, kendisinin de anlamlandıramadığını, garipsediğini, şaşırdığını ifade etti..
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 23.12.2007 15:05 ~ 15:46)
  12. muhtemelen devre arasında avrupa'ya gidecek olan futbolcu, peşinden arsenal, birmingham city ve marsilya koşturuyormuş, beşiktaş falan havasını alacaktır muhtemelen, keşke cimbomumuza gelseydi ama nerdeee..
    (moroccansipahi, 23.12.2007 16:31)
  13. bobo varken transferine ne hacet dediğim adam. oyun tarzları birbirlerine benziyor ki bobo çok daha kaliteli bir forvet. şimdi gider bu adama 6 milyon avroyu verip alırlar, bobo'yu da açıkladıkları 8 milyon avroya satarlar. sene sonunda holosko'dan bir verim alamayınca serbest bırakmak için ellerinden geleni yaparlarken, bobo tüm avrupa'da transferin gözdesi olur.
    (eskiunited, 23.12.2007 17:41)
  14. beşiktaş'ın ihtiyacı olmayan futbolcu. bugün atsın imzayı, iddia ediyorum sezon sonunda beşiktaşımızın sıralamadaki yerine etkisi olmaz. ha gol atar orası ayrı, bir kaç maç kahraman olur ama muhtemelen sezon sonunda avrupaya, alındığından daha ucuza satılır, beşiktaş da gider carlton cole'a, deivid'e ne bileyim kezman'a falan talip olur.

filip holosko kötü futbolcu değil, ama yine de daha iyi alternatifleri mevcut. alınması neden hatadır? bir kere adam çok pahalı. 5 milyon euro ne demek, zaten beşiktaş bu miktar parayı tek bir futbolcunun bonservisine yatıracak kadar zengin bir kulüp değil. üstelik takımda eksik, gedik bir sürü yer varken. defansa bakın mesela. orta saha?

daha önemli nokta beşiktaşın mevcut oyun sistemiyle bir yere varamayacağı. kaç senedir görüyoruz çift forvet forvet arkası bir adamlı sistem takımın yarasına merhem olmuyor. sanarsın her maç 3-4 tane sallıyoruz. bana göre cisse'nin yanında oynayacak, cissenin yanına işin hamallığını yapacak, orta sahayı oyuna sokabilecek bir oyuncu beşiktaş'ın çehresini tamamen değiştirecektir. koray avcı değil bahsettiğim adam, yaya toure gibi, flamini gibi pas atacak, koşacak, takıma oynayacak bir futbolcu. zira beşiktaş isterse ileride henry-drogba-kaka üçlüsüyle oynasın mevcut orta saha anlayışıyla hala yerinde sayıyor olur.

birazda işin teknik olmayan yanından bahsetmek lazım. şu an beşiktaş kulübesinin ileri gelenleri takımda belli disiplin sağlamaktan uzak görünüyor. nobre'yi geçtim higuain'i hatırlıyoruz. e bu adam hakeme hareket yapıyor, teknik direktörüyle kavga ediyor. nasıl zaptedeceksin?
    (goddamngenius, 23.12.2007 18:17 ~ 03.05.2008 12:51)
  15. artık beşiktaşlıdır.

http://www.sporx.com/...
    (kendi çapında bir çember, 28.12.2007 23:05)
  16. söylenen rakamlar doğruysa ve beşiktaş kulübünün ekonomik şartları göz önünde bulundurulursa kimse kusura bakmasın ama beşiktaş son 10 yılın türkiye liglerindeki en sağlam kazığını yemiştir.

holosko yetenekli bir adamdır. kabul. birçok kulüp peşinde koşmaktadır. kabul. beşiktaş'ın forvete ihtiyacı var mıdır? ya da sezon başında kemerleri sıkan beşiktaş'ın devre arasında kesenin ağzını bu kadar açmasının mantığı nedir? holosko hakikaten bu kadar para eder mi? sanıyorum önümüze koyup cevaplamamız gereken sorular bunlar.

beşiktaş için hayırlı bir transfer olup olmadığını önümüzdeki günler çok net gösterecektir bizlere kesinlikle. belki de bobo'yla birlikte rakip takımları hallaç pamuğu gibi atarlar, kim bilir? benim tek sevineceğim nokta bu adamı sadece manisa'nın 3 büyüklerle oynadıkları maçlarda değil artık her hafta izleyebilecek olmam.
    (sycrone one, 28.12.2007 23:19 ~ 23:24)
  17. telaffuz edilen rakamlar doğruysa beşiktaşın 5 milyon avro ve burak kadar zarar ettiği transferin başrol oyuncusudur.
    (ayabakan, 28.12.2007 23:24 ~ 23:24)
  18. hocamız ertuğrul sağlamın beşiktaşımızda oturtmaya çalıştığı taktik barcelonanın dünya futbolunda popülerleşmesini sağladığı 4-3-3 (yerine göre 4-5-1) taktiği. yeni transfer holoskoyla beraber ileri üçlüyü delgado- bobo- holosko ve orta üçlüyü cisse- tello- serdar özkan oluşturacak çok yüksek ihtimalle. görünen bu şekliyle muazzam bir atak gücü oluşacağı kesin. ancak bu altı oyuncunun birisin sakatlığı ya da formsuzluğu durumunda güvenle yerine koyabileceğin bir tane bile oyuncuya sahip değil beşiktaşım benim biricik sevgilim. yani demem o ki holosko transferi -çok pahalı olmasına rağmen- beni heyecanlandıran ve takıma katkısının çok fazla olacağını düşündüğüm bir transfer lakin yetmez. hücum gücümüzü oluşturan bu altı oyuncuya alternatif olacak, güvenle oynatabileceğimiz, tercihen orta sahada ki üç oyuncuya alternatif olması gereken bir oyuncu daha alınmalı kanımca. valla benim gönlümdeki ibrahima yattara. deli manyak bir takım oluruz bence o da gelirse. neyse hayırlı olsun tüm kartallara.
    (lepaca kliffoth, 29.12.2007 00:00)
  19. bana göre ayhan akman ve souleymane youla'dan sonra yediğimiz en büyük kazıktır kendisi. 5 milyon € + koray avcı ve burak yılmaz ! peh... top benim istediğimi oynatırım diyen çocuklar gibi sn. demirören. umarım bu giri sezon sonunda içimde infilak eder de yüzüm güler.
    (alter egoma yenik düştüm, 29.12.2007 00:13 ~ 00:19)
  20. beşiktaşı burak yılmazdan kurtarıp koray avcıdan etmiş futbolcu.
    (bkz: üzülsem mi sevinsem mi bilemedim)
    (ocimen, 29.12.2007 00:19)
  21. bonservis ücretiyle beşiktaş'ın yıldırım demirören'e olan bağımlılığının artmasına neden olan futbolcu.
    (çılgın veyfik, 29.12.2007 00:39)
  22. yönetimin çok çok büyük riske girdiği transferdir. yönetimin son kozu mudur nedir bilemiyorum. insana 5 milyon euro nedir diye sordurtacak cinsten! kimi aldık biz? lyonlu fred mi aldık bilemedim açıkcası.

ibrahim akın, okan koç, burak yılmaz gibi gelecek vaadeden bir yıldız adayına bu parayı verdikleri için de ayrıca takdir ettim.

hadi bakalım, açın ellerinizi dua edin çok büyük patlama yapsın holosko. yoksa patlayacak olanlar hazır ve nazır bekliyor.
    (butterfly, 29.12.2007 00:49)
  23. çok büyük bir risk almıştır beşiktaşım bu transferle.. umarım herşey planlandığı gibi gider ve koray gittiği için pişmanlıklar yaşanmaz zamanla.. kazamız mübarek olsun ne diyim..

(bkz: bindik bir alamete gidiyoz kıyamete)
    (dişikartal, 29.12.2007 01:32)
  24. beşiktaşın son fantazisidir.tsubasa ohzora mıdır sanki bu adam, umarım arada bir drive shot falan vurur da hakkını verir harcanan paranın.
    (fallout, 29.12.2007 01:53)
  25. bjk'ye transferiyle gündeme oturmuş futbolcu. bu gibi transferlerde aklıma hep fb'nin p.van hooijdonk transferi gelir. (galiba 3 milyon dolar bonservis ödenmişti) galatasarayımız o sene genç diye şöyle diye böyle diye toplam 5 milyon dolara iki oyuncu (biri petre öbürü de galiba bratu) almış, fenerin verdiği paranın bir üstüne çıkmamıştı. hesaba göre geleceğe yatırım yapmıştık. sonuç ortada. tabi burda bjk'nin yaptığı gs'ninkine göre daha makul ve öngörülebilir bir fedakarlık. o vakitten beri bizim kulüplerden biri birini kandırsa da o kalitede bir futbolcuyu (pvh gibi birini) o paraya türk futboluna kazandırsa diye bekler dururum. hagi gibisi zaten gelmez. gerçi arada bir ribery hadisesi var ki canaydın ne yapıp edip adamı elinden kaçırarak büyük bir şok dalgasından kurtardı bizi. hepimiz az kaldı canaydın'dan gs'ye başkan olur sanacaktık. neyse bizim kulüpler de işte böyle senelerdir gider holosko gibi adamlar için böyle meblağlar öder. yazık değil mi sayın okuyucu?

dilenmek gibi olmasın arada bir yüz bin doları da bana atsanız. on bin dolar da olur. yok gol atacağımdan değil. sevaptır.
    (aksamustune dogru kis vakti, 29.12.2007 01:54 ~ 02:01)
 sayfa  / 4