|
|
- koca test kitaplarının arasında boğulurken,vb. sıkıcı durumlarda sık sık sarfettiğim söz..
- " böyle bir şey var, biz yaptık " dense balıklama atlayacak biri olaraktan,zaman zaman ve her zaman aklımda gezinen düşüncedir.
(bkz: welcome to fight club this is your life)
- his name is robert paulson!
(soyut, 06.08.2008 23:58)
- can sıkıntısından ne yapacağını şaşıran veyahut sırtı kaşınan insan evladının sözleridir.
fight club'a ne gerek var a guzum. çık sokağa sokaklar zonta dolu, dövecek adam arıyorlar. hiç kimseyi bulamazsanız pazartesi sabahları gelin yanıma işe başlamadan önce budaklı meşe odunuyla temiz bi döveyim hem siz rahatlayın hem ben rahatlayayım. sevaba da girmiş olursunuz, malum pazartesileri çalışan insan için zulümdür.
edit1: lan var ya koptum gülmekten ha. sopa lafını duyunca nereye kaçtı bunlar yahu.
edit 2:yok yahu kaçmamışlar başlığı açan yanlışlık yapmış düzeltmek de bana düştü. birden kendi yazdığımdan başkasını göremeyince kaçtılar sandım.(solt, 07.08.2008 00:00 ~ 00:04)
- (bkz: itü mma)
- fight club beklentisinden haliyle sonuç çıkmayınca, "eve gidiyim de bi osbir çekiyim"le devam eder diyalog.
sonra diyalog bitiyor zaten.
- (bkz: hiç dayak yememiş olmak)
(bkz: yazarların canlarının sopa çekmesi)
- en fazla ertesi gün bi kaç insana ters ters bakılır.
biraz cool takılınır.
yazıldıgımız bi hatun var ise bile fazla pas verilmez.
o gün trafikte kimseye yol verilmez.
bu cümlenin kuruldugundan bi sonra ki gün olacaklar bunlar ve türevleridir işte.
sonra mı?aynı sen,aynı ben işte.
- bunu isteyen biri, fight club ın gerçek felsefesini anlamamıştır muhtemelen, çünkü 'gerçek kavga' , sistemin bize dayattıklarıyla olmalıydı, sistemin oluşturduğu ve bir müddet sonra biz olduğuna inandığımız insanla olmalıydı kavga, gayet içsel gayet soyut bir dövüş bu...
|