görseller
fifa 97fifa 97

belki ilginizi çeker
  1. · fifa 96
  2. · orta sahadan gol atmak
  3. · semi pro
  4. · fifa 99
  5. · oyunların müthiş şarkıları
  6. · fifa 2007
  7. · destruction derby
  8. · fifa 96
  9. · nostaljik bilgisayar oyunları
  10. · crusader no regret
gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · apertura 2009
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  7. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  8. · özel numara ile arayıp şarkı dinlettirmek
  9. · bulvar gazetesi en yakışıklı erkek yarışması

fifa 97  

1. oyun cd'si aynı zamanda müzik cd'si olarak da kullanılabilen, gördüğüm ilk cd. devrine göre süper gelişmiş bu oyunu 486'da oynamak için, ekranı küçültüp, hızlandırıyorduk. "zubuf" sesi ile karton ağlara gol atmak aşırı kolay olsa da, karakter modellemesi açısından, fifa'nin 2002'ye kadar ea'in * takip ettiği çizginin ilk noktası olmuştur.
    müzikleri süperdi.
    ayrıca oyundaki nick wlodyka gibi fantastik isimler, amerika futbol liginin abuk takımlarından çıkan süfer oyuncuları da nedense yadırgamadık, "eheh adamlar ezik futbolda kendi amca oğullarını 99 yapmışlar" demedik. ne salakmışız.
    (azureel, 23.06.2005 23:53 ~ 23:59)
  2. fifa serisinin adam gibi 3 boyuta geçtiği oyun.giriş videosunu bıkmadan her açışımda seyretmişimdir.tek hatası crash detection sorunları nedeniyle topun oyuncuların ve özellikle kalecilerin içinden geçmesiydi.
    (advoscotch, 13.12.2005 14:31)
  3. tacın, kornerin olmadığı 6'şardan oynanan salon futbolu başlı başına ayrı bir keyifti. kimse size bana ne olum duvardan gol olmaz, kırmızımı tuttum kurallar benden filan demeden yazabiliyodunuz golleri
    (diarum, 13.12.2005 15:30 ~ 15:31)
  4. aynı bilgisayardan kapışabileceğiniz, bir oyuncuya klavye diğer oyuncuya ise mouse düşen oyun. mouselu tarafda olmanız sizin için dezavantaj değildir çünkü pas atmanıza gerek bile yoktur.
    (l3, 13.07.2006 01:46)
  5. fifa 96 nın hemen ardından grafiklerini acaip iyileştirerek herkesi dumura uğratan oyun..bu kadar büyük bir değişim zamanla gelişse de fifa serisinin hiç bir oyununda olmamıştır..
    (profesore, 10.01.2007 23:02)
  6. topun kaleye giderken yön tuşları ile başka istikamete gitmesinin sağlanabildiği, rakip kaleci degaj kullanırken önünde durup topun oyuncunuza çarpması ile gol atabildiğiniz oyundur.
    (turn the page, 22.04.2007 02:56)
  7. salonda maç yapma olanağı sunan, büyük birkaç avrupa liginin yanında malezya liginin bulunması gibi bir enteresanlığı olan ve kendi takımını kurarak maç yapma olanağı sağlayan ea sports oyunu...
    (ageblood, 22.04.2007 03:15)
  8. hatırladığım kadarıyla oyunun en iyi kalecisi peruzzi'yi, zubbizaretta'yı, seaman'ı ve köpke'yi sollayıp 95 güce sahip olan ve amerikada oynayan brian plank isminde bir arkadaştı. birde kaleci degaj yaparken tutturulabilirse önüne geçip top kapma şansı vardı bu seride.
    (benikoyupgitmeneolursun, 24.04.2008 00:45)
  9. sağ veya sol açığa geldikten sonra topu köşe vuruşu kullanılacak yerlere doğru atıp, hemen sonrasında da attığınız köşenin tersi istikametteki yöne klavyeden basarak topa faslo verip, normal sürede 30-40 snde bir gol atabilme yetisine sahip olduğunuz oyundur. 95 model bilgisayarıma cdroom taktırdıktan sonra ilk yüklediğim oyundur (sene 98.)
    (karasazo, 20.08.2008 15:38)
  10. bu seride çok basit bir gol atma tekniği vardı. bütün olay korner direğinin oraya kadar topu sürüp orta yapmak. ya kaleye gider gol olur ya da kafayla gol atılırdı. salon futbolu enfes zevkli bir olaydı. o zamanlar commodore ve amiga gençliği için bu olay uzayvari bir durumdu.
    (colonel, 20.08.2008 15:55)
  11. beni directx ile tanıştırmış oyun..o zamanlarda bir tanıdıktan bu oyunun orjinalini iç etmiştik.sonrasında bin bir hevesle o zamanın aşmış makinesine kurduk oyunu ama oyun bir hata veriyor..tam açılmıyor..allahım kafayı yiyecektik..o kadar para döktük makineye şu oyunu oynayamıyorduk ama sonra o zaman ki mantıkla

"ya abi scandiskle şimdi makinede ki bozuk dosyalar tamir olacak..sonrada oynucaz abi..acaba galatasaray var mıdır?"

diye diye yaklaşık bir ay boyunca scandisk yaptık ama makine oyunu açmadı durdu..koskoca yaz tatilimin bir ayı scandiskle geçti durdu..sonrasında internet olmadığı için dergilerdeki cdlerle yetinmeye başladım ordaki oyunları kurdum..bazen programlar derken bir gün sanırım yanlışlıkla directx 5.0kurdum sonrasında yine scandiski yaptım ve oyun açıldı...

edit:şimdi düşündümde tek orjinal oyunum fifa 97 imiş.onu da yakın bir tanıdıktan yemiştik..bu memleket adam olmaz vesselam,al işte ben..iyi bir bok yemişim gibi anlatıyorum..

niye anlattım bunu:şu an crysis için directx10 neyse o zamanda fifa 97 için directxde o idi.grafik olarak oyun zamanının epeyce ötesindeydi..
    (eyvah vecihi geldi, 20.08.2008 16:50 ~ 17:03)
  12. mausla kontrolü klavyeyle kontrolünden çok daha kolay olan oyundu. adam kontrolündeyken sağ kliğe basılı tutup hızlı koşturuyordun adamı, kaleye 30-35 metre mesafe varken de abanıyordun sol klikle kaleye, garanti gol oluyordu. kalecilerin köşeye giden topa çaresizce uçup da golü yedikten sonra yeri dövmeleri hala aklımdadır.
    (silentpain, 21.01.2009 03:05)
  13. '99 eylül üne kadar harikaydı, bu oyun için iki yıllık bi uykunun başlangıcı denilebilir
    (dazz diaz, 21.01.2009 04:46)
  14. fifaserisiyle tanıştığım güzide oyun. hayatımda ilk defa yeşil çimlerde koşturup, salon futboluyla tanışmıştım. bug desem değil ama ortasaha'nın sağ yada sol en uç köşesinden vurduğunuz topların yüzde seksen'i gol ile sonuçlanıp, o yaşta sevince boğardı beni.

edit: salon futbolu sadece 97'de değil 98'de de varmış. düzeltme için wulfgar'a teşekkürler*
    (and then there was silence, 07.05.2009 00:11 ~ 00:17)
  15. oyuncu değişikliği yaptığınız vakit çıkan oyuncuyu tekrar oyuna alabilirdiniz.

bütün zenciler keldi. zola, roberto baggio gibi istisnalar hariç herkesin saçı kısaydı.

maç süresini 90 dakika üzerinden değil de, kaç dakikaya ayarlarsanız o kadardan gösteriyordu.
    (kl7mu, 08.10.2009 09:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil