beni
directx ile tanıştırmış oyun..o zamanlarda bir tanıdıktan bu oyunun orjinalini iç etmiştik.sonrasında bin bir hevesle o zamanın aşmış makinesine kurduk oyunu ama oyun bir hata veriyor..tam açılmıyor..allahım kafayı yiyecektik..o kadar para döktük makineye şu oyunu oynayamıyorduk ama sonra o zaman ki mantıkla
"ya abi scandiskle şimdi makinede ki bozuk dosyalar tamir olacak..sonrada oynucaz abi..acaba galatasaray var mıdır?"
diye diye yaklaşık bir ay boyunca scandisk yaptık ama makine oyunu açmadı durdu..koskoca yaz tatilimin bir ayı scandiskle geçti durdu..sonrasında internet olmadığı için dergilerdeki cdlerle yetinmeye başladım ordaki oyunları kurdum..bazen programlar derken bir gün sanırım yanlışlıkla
directx 5.0kurdum sonrasında yine scandiski yaptım ve oyun açıldı...
edit:şimdi düşündümde tek orjinal oyunum fifa 97 imiş.onu da yakın bir tanıdıktan yemiştik..bu memleket adam olmaz vesselam,al işte ben..iyi bir bok yemişim gibi anlatıyorum..
niye anlattım bunu:şu an crysis için directx10 neyse o zamanda fifa 97 için directxde o idi.grafik olarak oyun zamanının epeyce ötesindeydi..