görseller
fifa 2000fifa 2000
fifa 2000fifa 2000
belki ilginizi çeker
  1. · arcade
  2. · fifa 99
  3. · yasin sülün futbol öğretiyor
  4. · it s only us
  5. · stop the rock
  6. · robbie williams
  7. · alınan oyunu yükleyememek
  8. · dennis bergkamp
  9. · fifa 2001
  10. · busy child
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · colin kazım richards
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · aylin aslım
  5. · insanın hayatına sıçan şeyler
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  8. · önceki gün 1 saat çalışıp ba aldım
  9. · hepimiz yahudiyiz

fifa 2000  

1. birkaç hile koduyla ufoların stada gelip futbolcuları kaçırmasını sağlayabildiğiniz, world class'ta gözünüz kapalı bir biçimde farka koşabildiğiniz bir garip fifa oyunu..
    (rotario, 31.01.2007 00:25 ~ 00:25)
  2. fifa 99 gibi bir güzellikten sonra çıkartılabilecek en kötü fifa serisi oyunuydu. saçma salak hile kodları ve abzürd oynanışıyla sinir bozucuydu. fakat o zamanlar gene deli gibi oynadık mı? tabii ki!
    (sycrone one, 31.01.2007 00:27)
  3. oynarken 12 kasım depreminin olması ile "vay be ne oynuyomuşum " dedirten oyundur
    (profesore, 17.02.2007 02:01)
  4. nedense galatasaray dışındaki tüm birinci lig takımları vardır.
    (gitaristkaptan, 17.02.2007 02:03)
  5. fifa serisinde dandiklik seviyesi en üst oyun. ufoyla, moneyle ne skim bi futbol oyunu olduğunu çözemedik. kornerden gelen topu sürekli d ye basarak ağlarla buluşturamayanı dövüyorlar.

galatasaray para istemiş ondan koymamışlar oyuna gibi bir efsaneyi de dipnot geçelim.
    (coban, 17.02.2007 02:07 ~ 02:09)
  6. her maç 3 tane röveşata, 4 tane kafa golü atabileceğiniz en kolay gol atılan fifa oyunudur.
    (esesselcuk, 15.04.2007 01:36)
  7. fifa 99'daki yapılı ve hafif enine futbolculardan sonra, bu oyunda oyuncular daha bir ince ve uzun yapılmıştı ve yanılmıyorsam arapas tuşu da ilk defa bu oyunda vardı...
    (rasputin, 15.04.2007 01:40)
  8. santradan topu alıp ıns tuşu ile yapılan kendi etrafında dönüp atılan çalımla herkezi çalımlayıp gol atılabilirdi şimdi düşünüyorumda nasıl bir zevk aldıysam bu oyundan hergün oynardım gençliğimi heba etmişim.
    (monteburns, 15.04.2007 01:43)
  9. kalecileri çok maldı. orta sahadan 3 kere sallasan en az 1 tanesi kesin gol olurdu.
    hatta şöyle söyleyeyim; fifa 2000'deki en sağlam kaleci, fifa 99'daki en kötü kaleciden daha kötüydü.
    (gxix, 15.04.2007 01:46)
  10. gol atmamak ve heyecan olsun diye düşük skorlu bir mağlubiyetle son dakikalara girmek için elimden geleni yaptığım oyun o zamanda bile winning ruhunu yaşatıyormuşuz içimizde canım. yoksa en kolay ve en kötü fifalardan biriydi..
    (yakoul, 26.06.2007 19:40)
  11. bilgisayarda oynadığım ilk oyun olduğu için kendisinin zorluk derecesi hakkında fikrim yoktu.2000 yılının güzel bir mart ayıydı.okuldan çıkar çıkmaz hemen bilgisayarın başına oturdum.bu sefer fenerbahçe uefa kupasını kaldıracaktım * en kolay seviyede olmasına rağmen gol yemeyi beceriyordum.hatta bir maç son dakika golüyle gülmüştüm

sonra o güzel gün kabusa dönüşmeye başladı.rakip parma'ydı.korktum tabi.final maçı.ilk final heyecanı.dk 9'da moldovan'la bir gol attım.salonda fır dönüyorum.tişörtümü kafama bile geçirdim.o derece.

21'de beraberliği buldular.ama bu bana hırs verdi.yenecektim ne olursa olsun.

bağırdım monitör'e: "yenecem lan seni!"

ve sonra olan oldu.elektrikler kesildi.ağzımdan mırıltıyla karışık hassiktir çıktı.tutamadım kendimi,o hırs gözyaşına dönüştü.zırıl zırıl ağlıyor,bir yandan da monitöre küfrediyordum.
    ilk defa ailemin yanında küfür ettim.ilk defa bir oyun yüzünden sopa yedim.

elektrikler geri gelince yeni açtığım kupayı kazandım.ama o ilk istediğim kupanın tadı gibi değildi.ilk defa ilk elde edilebilinecek başarıların diğer seferlerde keyif getirmeyeceğini öğrendim.

işte bu kadar ilk'lerin oyunudur.ağırlıklı olarak w-a-s-d tuşlarıyla oynanır.

ayrıca (bkz: it's only us)
    (seperated ways, 26.06.2007 19:51 ~ 19:52)
  12. bu oyunun spikeri tam bir felaketti. bir de kalenin içinde kalecinin su şişesi vardı. gol atmak dert olmadığından bir süre sonra artık o şişeyi devirerek gol atalım hesabına girmiştik.
    (aksamustune dogru kis vakti, 26.06.2007 20:28)
  13. bilinen en boktan fifa oyunudur. fifa 99'dan sonra neden böyle bir oyun çıkarıldığı anlaşılamamıştır. büyük ihtimalle o sene fifa, iyi mühendislerinin istifası sonucu daha yeni mühendislere bu oyunu tasarlattı da o yüzden böyle bir kötü oyun çıktı diyip kendimizi kandırmayı başarıyoruz. yoksa bu boktan oyunun neden piyasaya çıktığını hala anlayamayacağım. o zamanlar bir delta force macerası varken neden o oyunu oynardım, orası da daha ayrı bir konu.
    (gurugafa, 26.06.2007 20:35)
  14. türkiye liginin ilk kez bir fifa serisinde yer almasına rağmen galatasaray'ın dahil edilmediği futbol oyunu... ea sports yetkilileri nereden bilebilirdi ki oyunlarına almadıkları galatasaray'ın o sene uefa kupasını kazanacağını...

ayrıca oyuna göre beşiktaş'ın kalesinde ali eren beşerler oynamaktaydı...
    (ageblood, 27.06.2007 01:33 ~ 01:41)
  15. playstation versiyonunu çok sevmiştim. önceki fifalardaki köşeli adamlar gitmiş bildiğin yuvarlak hatlı adamlar gelmişti. klasik brezilya falan vardı pele vardı böyle. bi de havadan gelen top olduğu zaman mesafe tanımaksızın vole ve rövaşata vurulabilirdiniz. ayrıca dünyanın en iyi kalecileri playstation için üretilen fifa serilerindedir ki arkadaşlarımız eldiven olmadan neler kurtarabilmektedirler. (bkz: helal olsun)
    (anarchistrockstar, 01.08.2007 20:34)
  16. fifanın kesinlikle en bok oyunudur. ea gibi bir firmadan böyle bir oyun çıkması şaşırtmıştır zamanında bünyeleri. arkasından gelen fifa 2001 2002 gibi oyunlarda iyi olmayınca fifa 99 gibi bir efsaneyi yıllarca oynama sebebidir.
    (i am a man who walks alone, 30.09.2007 01:56)
  17. futbol dünyasında elektromıknatıslı krampon dönemini başlatan oyun.orta yapıp üç kere şuta bastığınız an top bir anda rövaşata çekecek oyuncunun ayağına gider ve kusursuz bir hareket ile golünüzü atarsınız.aynı zamanda paslar da bundan nasibini almıştır.ea yetkilileri ise yaptıkları açıklamalar da sahanın altında suni bir elektromanyetik alan yarattıklarını bu sayede daha kolay bir kontrol sağladıklarını ancak bunu yeterli görmeyip kramponları da bu ortama uygun hale getirdiklerini belirtmişlerdir.
    (zaknafein, 30.09.2007 02:02)
  18. kolay bir oyun olmakla birlikte garip hileleri, türkiye ligi ve hareketli taraftarları ile hatırlanacaktır.

oyunda ilerledikçe eski takımların belirmesi ve onlarla eski stadlarda maç yapınca ekranın renklerinin de değişmesi ayrı bir hoşluktu.

bu oyunu sadelik ve görsellik açısından tamamlayan euro 2000 olmuştur.
    (mezzomorto, 16.01.2009 01:34)
  19. yanılmıyorsam crack müessesesinin kullanıldığı ilk fifa oyunu. bu nedenle 3-4 kere cd değiştirdim bozuk bu diye, en sonunda hayrına anlatan birisi çıkmıştı.
    (kl7mu, 22.08.2009 00:24 ~ 00:25)
  20. world class'ın bile amatör moddan farkı olmadığı oyun... zevk almak için oyun hızını normal yapıp ceza sahası dışından şut çekmeye çalıştığım bile oldu ama allem ettiler kallem ettiler yunan liginde şampiyonluğu zorla bana verdiler o da yetmedi isveç liginde küme düşmemem için ellerinden geleni yaptılar... lan bi sinir yaşatmadınız adama beaa mnaki!!!

frikikten veya çaprazdan yardırıp uzak mesafeden gol atamayan zaten diğer fifa oyunlarını da oynayamaz, bu böyle bilinsin... ne diyoduk evet uninstall...
    (mgun, 05.11.2009 01:52)
  21. fifa 99 ile arasındaki fark, arcade oynanışıyla tematik bir oyun olmuştur. bunu da oyunun başındaki eski futbolcularla yeni futbolcuların kapışmasından, oyundaki sadece arcade oyunlarda olan uzaylı şifrelerini cartlarını curtlarını açıp oyunu daha ilginç hale getirmeleriyle anlayabiliriz. kesinlikle fifa 99'dan dahi daha eğlenceli bir oyundur. fifa 99 o zamana göre, futbol oyunu ama fifa 2000 bir arcade'dir.
    (jerksuck, 15.11.2009 19:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil