belki ilginizi çeker
  1. · dünya kupası
  2. · jose pereira kleberson
  3. · florentino perez
  4. · sürekli yenilmesine rağmen hala beşiktaşlı olmak
  5. · arsene wenger
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · 26 haziran 2006 italya avustralya maçı
  8. · pro evolution soccer 3
  9. · beşiktaş jimnastik kulübü
  10. · biyonik top
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · 100 opera
  3. · ezel
  4. · dinde zorlama yoktur
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · boylumlama
  7. · thierry henry
  8. · sol frame in milletvekili listesine dönüşmesi
  9. · yalçın aköz

fifa  

1. uluslararası futbol federasyonu...
    (rasputin, 18.04.2004 21:52 ~ 21:52)
  2. ea sports'un çıkardığı, yıllardır aynı şeyi pişirip pişirip piyasaya sürmekten başka birşey olmayan, hala oyuncuların embesil gibi oynadığı, birkaç fix hareketi öğrendikten ve uyguladıktan sonra sıradanlaşan oyun.
    (joeykeys, 18.04.2004 22:18)
  3. (bkz: fifa 2005)
    (creepingdeath, 03.04.2005 02:31)
  4. fransızca "fédération internationale de football association"un kısaltması. dünya çapında bir futbol federasyonu kurulma fikri ortaya çıktığı zaman dünyada en geçerli dil fransızca olduğu için böyle olmuş sanırım.
    (diskonnektus erektus, 03.04.2005 02:41 ~ 02:59)
  5. resmi sitesi www.fifa.com türk hackerlar tarafından hacklenerek madara edilen uluslararası oluşum.
    quicklinkste itü sözlük ikonu şahane durmuş.
    (bkz: http://i29.photobucket.com/...)
    (freakhinduhamal, 20.11.2005 16:21)
  6. pro-evolution soccer* ve winning eleven oyunlarının piyasaya sürülmesiyle artık esamesi okunmayan oyun.
    hayır adamlar halâ her sene yenisini yapıyolar usanmadan
    (mavio, 02.12.2005 01:31)
  7. 1904 yılında paris'te kurulmuştur..
    (rasko, 24.03.2007 02:14)
  8. deniz seviyesinden 2 bin 500 metre yüksekte olan stadyumlarda uluslararası maç oynanmasını yasaklayan kurum...
    (seksek oynayan mafya babası, 05.04.2008 12:38)
  9. http://fifa.com/

http://img210.imageshack.us/...
    (kaan zender, 07.07.2008 12:25)
  10. gelecek seneden itibaren transfer dolaşımına yeni özellikler katmayı ve menajerlik sistemini kaldırmayı düşünen organizasyon.
    (elano baros keita üçlüsü, 20.08.2009 10:27)
  11. (bkz: mağrur olma fifacım senden büyük cas var)
    (alt ve üst kenarları paralel olan dörtgen, 20.08.2009 10:34)
  12. merkezi zürihte bulunan oluşum. birkaç yıl önce transfer ücretlerine üst sınır getirmekten bahsetmişlerdi. (içerik nasıldı bilmiyorum sadece sınır kalmış aklımda.) tiye almıştım kendi çapımda. ne gerek var filan demiştim. birkaç yıl sonra şimdiyse galiba haklılarmış diyorum. kastım ronaldoya ödenen 90 küsür milyon euro değil. fakat 20 ler 30 lar havada uçuyor. komik oyunculara, kolay paralar veriliyor. transfer benimde hoşuma gider ama insan bi garip oluyor, fifa o zaman bunu niye istemişse beni düşündüren de o heralde. evet düşünüyorum, birileri aha bu buraya geldi mi lan diye sevine dursun, futbolda kapitalizmin önüne nasıl geçilir ben bunu düşünüyorum, başaracağım.
    (dirim tiyatir, 31.08.2009 18:18)
  13. 14 ekim 2009 türkiye ermenistan maçı'nda, bursa atatürk stadı'na türkiye ve ermenistan bayrağı dışında herhangi bir bayrağın sokulmasını istemediğini buyurmuş, spora yönelik bir oluşumdur.

halt etmiştir.

sana ne arkadaşım, benim stada ne bayrağıyla gideceğimden? ister honolulu bayrağıyla giderim, ister papua yeni gine bayrağıyla... sana ne?

ulan bizim millî maçlarda millet sahaya pkk paçavrasıyla girip sahada boylu boyuna tur atarken, tribünlerde soykırımdan tut da kürdistan'a, büyük ermenistan'a, enosis'e kadar tonla pisliği içeren pankartlar asarken neredeydiniz?.. ki biz tribüne gitsek gitsek, bütün dünyanın tanıdığı bir ülke olan azerbaycan'ın bayrağı ile gideceğiz de bu mu hata, suç, yanlışlık olacak?

az bir siktirin gidin önce.

sonra da cümleten, toptan, koro hâlinde, o "stada sokulmasın" dediğiniz bayrağın ortasındaki kırmızı şeridin tam ortasında bulunan aya ve yıldıza kurban olun...
    (eudaimonist, 14.10.2009 16:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil