görseller
feyzi berdibekfeyzi berdibek

gündem
  1. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · prison brake
  4. · demokratik sol halk partisi
  5. · kar yağarken hissedilen duygular
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · uyku uykuyu çeker
  9. · memento

feyzi berdibek  

1. artık balyoz sahibi bir milletvekilimiz. daha önce akp2nin bingöl milletvekili olan sayın berdibek artık akp'nin genel başkanını(ve tabii ki de türkiye cumhuriyeti başbakanını) kurtaran balyoz'un sahibi muhterem bir zat. kendisi için kelimelerle ifade edilmeyecek bir anlamı olduğundan ötürü balyoz'un o hayati görevi yapmadan önceki mekanı olan inşaattan satın alıp meclis'e getirmiş. getirmekle kalmamış mütevazi bir millet'in meclisinde o balyozla şov yapmış. balyozu öperken, sararken, tutarken resimler çektirmiş gazetecilere mülakatlar vermiş. galiba sayın berdibek ileride epey para eder bu müzayedenin birine verirrim köşeyi dönerim hesabı elini çabuk tutmuş, acaba milletvekili olduğu ilin gereksinim duyduğu şeyler için de elini çabuk tutmuş mu öğrenmek isterim. heralde marifet yüklenen bir nesne ile gazetelere haber olmak kolay.

ama sabah gazetesi bu milletvekili sayın zatı yalanlıyor bir haberinde balyoz komedisi diyor sayın berdibek'in yaptıklarına. balyoz'un hastane tarafından basın trafından çok ilg gördüğü için alıkonulduğunu ve inşaat işçilerinin berdibek'e balyozu satmadıklarına ilişkin röportaj bile yapmışlar.

feyzi beye balyoz'u ile duygulu anlar dilerim.
    (chixculub, 20.10.2006 12:32)
  2. insanı, 'bende balyozu getiren inşaat işçisinimi alsam acaba?' diye düşüncelere gark eden, milletin vekili.
    (adanus, 20.10.2006 12:36)
  3. keşke, balyoza verdiği parayı inşaat işçilerine dağıtsaymış hayrına diye düşündüren vekil.
    (adanus, 20.10.2006 12:39)
  4. zamanında yapılan barbie operasyonu ile de adını duyurmuş kişi.
    (invisigoth, 23.10.2006 06:38)
  5. balyoza "cenab-ı hak tarafından gönderilmiş" damgası vurmasıyla beni kedere iten ,milletimizin -ne yazık- vekilidir. kendisinin balyoz için verdiği parayı duyan balyoz satıcılarının ana haber bültenlerinde "keşke gelseydi biz o paraya 15 20 tane verirdik" diye dalga geçtikleri insan da olmuştur. ama işte balyoz satıcıları onun "allah tarafından indirildiğini" bilemez değil mi? allahım aklıma fikrime mukayet ol bayram günü yarabbim.
    (12monkeys, 23.10.2006 11:28)
  6. elindeki balyoz ile yetinecek zattır, zira 22 temmuz genel seçimlerinde akp tarafından milletvekili adayı olarak gösterilmemiştir. kendisi umarım bir daha böyle komik durumlara düşmez, balyozla değil icraatla siyaset yapıldığını anlar (gerçi iş işten geçmiş ama...). düştüğü durumdan "feyz" almak lazımdır.
    (strutter, 05.06.2007 10:12 ~ 10:15)
  7. bir meclisi daha arkamızda bırakırken hazırladığımız özel seride biyografisinden bir kesit almayı uygun gördük:

"vücut geliştirme federasyonu yönetim kurulu üyesi, bingöllüler derneği malatya şubesi fahri başkanı, jandarma asayiş vakfı bingöl şube başkanı, bingöl musiki cemiyeti fahri başkanı, vücut geliştirme ve fıtness federasyonu danışma kurulu üyesi, türkiye halk oyunları federasyonu yönetim kurulu üyesi, türkiye çekiç atma* federasyonu başkanı"

- http://www.tbmm.gov.tr/...
    (wondrous, 23.07.2007 02:45)
  8. (dünyayı kurtaran adam, 23.07.2007 02:50)
  9. zamanında bingöl ve civarında askeri ihaleleri alan [ milletvekilliğinden önce ] garip bir siyasetçi, barbisever bir adamdı. yeni mecliste göremeyince onu büyük bir boşluğa düştüm herhalde. neyse kendisinin yokluğunu muhalif milletvekilini döven siyasetçiler aratmıyor allahtan.
    (dünyayı kurtaran adam, 18.04.2008 11:43 ~ 11:50)
  10. bildiğin boylu poslu adam.
    ilk önce okuduğun kitapları sorar. ordan siyasi görüşünüzü öğrenemezse direk sorar necisin diye. barbisini şusunu busunu bilmem ama bingöl lü üniversite öğrencilerine imkanı dahilinde maddi manevi yardım ettiğini biliyorum.
    -siz ne tür kitaplar okuyorsunuz feyzi bey ?
    -ben kitap okumuyom pek başım şişiyor gızım. ama her gün günlük gazeteyi okurum.solcu gazete sağcı gazete demem.
    (quenya, 19.04.2009 15:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil