belki ilginizi çeker
  1. · fettullah a güleni sevmek
  2. · dinci dindar farkı
  3. · şakirt
  4. · dincileri tanıma rehberi
  5. · yok artık lebron james
  6. · abi seviyorsan git konuş bence
  7. · öpüjem
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · dünyanın en seksi şarkısı
  3. · uludağ sözlük
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · demokratik sol halk partisi
  7. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  8. · anne yeter doydum
  9. · uyku düzeni

fethullah gülen i sevmek  

sayfa  / 2
  1. (final donemi sozluge takilan mal, 30.10.2009 01:21)
  2. ota boka ağlamaktır.
    (matthew walker, 30.10.2009 01:22)
  3. (pisuvarı seven adam, 30.10.2009 01:26)
  4. cumhuriyeti sevmemektir.
    (ortrek, 30.10.2009 01:27)
  5. t.c. düşmanı olmak.
    (hübsches baby, 30.10.2009 01:28)
  6. bir misyoneri sevmektir. tüm günahları, ''o istese boynuma alırım'' diyebilmektir.
    (düngecebirhalüsinasyongördümanne, 30.10.2009 01:30)
  7. din sömürüsünü, cia ajanı olup türkiye'ye hilafeti getirmeyi çalışmayı sevmektir. amerika'nın çıkarları olduğu ülkelerde okullar açıp devletini amerika'ya peşkeş çekecek insanlar yetiştirmeyi sevmektir. bu arada türkçe dersler vererek halkın gözünü boyayıp "abi dilimizi yayıyor sonuçta ben bu adama kızamam, öfkelenemem. ancak elini öperim abi. türküz, müslümanız abi." diyen insanları zuhur ettirmektir.

dinci olmaktır. dindar olmamaktır.

(bkz: dinci dindar farkı)
    (bkz: dincileri tanıma rehberi)

ya da banane lan çok da sikimde.
    (sulta, 30.10.2009 01:31)
  8. (bkz: öpüjem)
    (hilde, 30.10.2009 01:33)
  9. (bkz: şakirt)
    (agaton, 30.10.2009 01:51)
  10. kendisinin açıklaması buyurması, fetvası şu şekildedir:

beni sevmek demek:
    yaşatıyor musun islamiyeti,
    götürebiliyor musun yeni çocuklara?
    yazıyı, kılığı, fetocu düşünceyi
    örnek ediyor musun baskıyla diğer insanlara?
    sikebiliyormusun musun zihinlerini?
    softalıkla, gerilikle, tüm karanlığıyla
    adım var mı en yeni okullarda?
    devlete sokabildin mi cemaatimizin adamlarını?
    ele geçti mi bir uçtan bir uca vatan?
    derim ki yolumda yürüyorsunuz,
    büyüğünden küçüğüne o zaman...geliyoruz cumhuriyeti yıkmayaühühühühhüüüüühhüüüüüüüü
    (pink floyd floyd yaylalar, 30.10.2009 01:59 ~ 02:12)
  11. ulu önder mustafa kemal atatürk'e manevi olarak ihanet etmektir!
    (katharsis, 30.10.2009 02:18)
  12. sıçtım altıma bez getir demektir.
    (emo the unlucky polar bear, 30.10.2009 02:25)
  13. tabi canım samimiyeti,içtenliği sevmektir aynı zamanda.. öyle mübarek bir insan ki kendileri.. hiç sorgulamaya bile gerek duymadan direk seviyoruz onu. haşa ne dedim lan ben.. sorgulamak dedim. hiç fethullah gülen sorgulanır mı? ben aciz bir kulum onun gibi muhterem bir insanı sorgulamak benim ne haddime... eğer fethullah hoca dediyse doğrudur. o yüzden çok fazla kuran ı kerim okumam ben. ne de olsa hoca efendimiz sohbetlerinde salya sümük bize doğruları gerçekleri anlatıyor. o ki peygamber makamında bir insan bütün gerçekleri bilir, bizi gözetir,bizim için dua eder. bu nedenle ailecek seviyoruz kendilerini..

bu adamı ciddi anlamda sevenler var mı? evet var arkadaşım. ve bu insanların çoğu eğitim görmüş insanlar. şöyle etrafıma bir bakıyorum. bir sürü cemaatçi bir sürü fethullah manyağı. ya hiç mi araştırma yapmazsın sen hiç mi sorgulamazsın? adam cemaatine bir sürü kural koymuş. sinemaya,tiyatroya gitmek yasak,sevgilinin olması yasak,akşam ezanından sonra dışarı çıkmak yasak,evin içinde internete girmek yasak,televizyon izlemek yasak... fethullah güleni canı gönülden seven bir üniversite öğrencisi düşünün. bu öğrenci doğal olarak fethullahın evinde kalır ve bu yasaklara uyar. allah aşkına şu yasaklara bir bakın ya. hangi devirde yaşıyoruz sinemaya tiyatroya izin verilmiyor bu öğrenci üniversiteyi bitirse ne olacak. atatürk ün bizlere emanet ettiği güzel ülkemin içine edecek. fethullahın da amacı bu değil mi zaten?

dikkatimi çeken bir şey daha var. şu anda eskişehirde öğrenciyim ve bu fethullah pıtırcıkları yeterince var bu şehirde. üstelik sınıf öğretmenliğinde okuyan fethullah pıtırcığı bir sürü öğrenci var burada. hadi bir düşünün. akşam sokağa çıkmayı,sinemaya, tiyatroya gitmeyi,erkeklerle tokalaşmayı günah sayan bir zihniyet öğretmen olup çocuk yetiştirse kaç yazar? onun yetiştirdiği çocuktan hayır mı gelir? ancak kendisi gibi yobaz beyinler yetiştirir..

evet sevgili arılar fethullah gülen i sevmek böyle bir şey işte. sorgulamadan,araştırmadan,ota boka boyun eğerek, her söylenileni yaparak sevilir fethullah gülen..zaten biraz mantığın olsa, araştırsan bir şeyleri o zaman görürsün gerçeği ama o gözlerin gerçekleri görmesi için ilk önce yıkanmamış bir beyine ihtiyacın var....
    (otolit taşları yerlerde sürünen ironik yazar, 30.10.2009 03:07)
  14. etkileri sevme nedenine göre değişir.
    insan olduğu için seviyordur belki.sempatik gelmiştir birkaç hareketi.gayet insani bir sevgidir.
    siyasi,dini duruşunu seviyordur.beni hiç ilgilendirmez.herkesin görüşü kendinedir.
    benim düşüncelirim,sevdiklerim,dinim.inancım banadır.benden başka kimseyi ilgilendirmez.
    ne sevdiğim için cennetlik olurum,ne de sevmedğim için günahkar.
    ne sevdiğim için vatan haini,laiklik düşmanı olurum,ne de sevmediğim için demokratik.
    biraz saygı yeter bana.sevsem de sevmesem de.
    kime ne.
    (swetlana, 30.10.2009 03:15)
  15. (powerslave, 30.10.2009 03:17 ~ 03:17)
  16. yalanı sevmektir.
    (zeitgeist, 30.10.2009 20:00)
  17. gayet normal bir tutumdur.
    birini sevmeyi başlık yapanın, sevgisinden şüphe ettirir sadece.
    (banker yakup, 30.10.2009 20:01)
  18. arif dayı'yı sevmek gibidir. arif dayı kim derseniz, tanımıyorum.
    (böbelere bolon, 30.10.2009 20:02 ~ 31.10.2009 00:04)
  19. (han solo, 30.10.2009 20:05)
  20. bağımsızlığı, amerikan mandasına ve hilafete tercih etmek demektir. yani %90 oranla. edinilen gözlemlere göre fkb yani fettullahçı kişilik bozukluğu görülen insanların büyük çoğunluğu geçmişe özlem duymakta ve ona haddinden fazla değer vermektedir. din hakkında yapılan en küçük eleştiriye bile dayanamayan bu kişilerin böyle bir durumla karşılaştıklarında sinir krizleri geçirdiği ve ellerinin titremesiyle bunu dışarıya yansıttıkları gözlenmiştir.tabii bu da takip ettikleri şeylerin içeriklerine ne kadar dikkat ettiklerini gözlemlememize olanak verir. bilgiden ve yorumdan kaçarak kendi karanlık dünyalarında işlevsiz bir hayat yaşamak onlar için huzur ve tanrıya yakınlaşmaya delalettir. gerek televizyonun kanalize etmesiyle, gerek edindikleri kasetlerle ve gerek okuduklarıyla hiçbir gün aksatmadan beyinlerini uyuşturacak kadar fethullah gülen alıp hayatlarını sürdüren bu insan türleri bunları aşırı dozda aldıkları takdirde çevrelerine saldırgan davranışlarda bulunmaya başlarlar. fethullah gülen'i sevmenin herhangi bir şeye bağımlı olmaktan bir farkı yoktur.
    (macajoynovic, 30.10.2009 20:09 ~ 20:21)
  21. (bkz: gönül bu aka da konar boka da). fethullah gülen boktur demedim ama pek de sütten çıkmış ak kaşık değildir hani.
    (hasnick, 30.10.2009 20:13)
  22. fethullah gülen okullarını sevmektir.
    ülkeni(!) sevmektir(!)
    amerika'yı sevmektir.
    rte'ye aşık olmaktır.
    fethullah gülen sevgisi yüzünden ağlamayı sevmektir.
    ismi fethullah olan herkese ayrı bir ilgi beslemektir.
    müslümanlığın temel şartıdır(!)
    fethullah gülen fetvalarını sevmektir.
    at gözlüklerini sevmeyenlere dinsiz,kafir demektir.
    at gözlüklerini sevmektir.
    aynı zamanda göte giren blok flütü de sevmektir.

edit: seri eksileyen ibnenin götüne blok flüt çok fazla girmiş olacak ki ; acısını, götünde blok flüt var diyenden çıkarıyor , ama farkında mıdır ki o flüt ona çok yakışıyor.

edit 2: eksile lan eksile, galiba giren çıkan bir tane flütten ibaret değil ki çok acıtıyor , ama yine de çok yakışıyor o sana.
    (vermilion, 30.10.2009 20:17 ~ 01.11.2009 23:54)
  23. bu kadar net bir şekilde adilik yapıpta hala ülkede olağan üstü kitleye sahip olan ve şeyh said isyanının tekrarını yaptıracak bizi zor günlere sürükleyecek herifi sevmek
    (büyükhissettim, 30.10.2009 20:21)
  24. (trasker, 30.10.2009 20:27)
  25. (sansual, 30.10.2009 20:35)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil