fethullah gülen i seven yazarlar 

adana çık aradan

1. bu yazarlar birde fettullah gülen'in yaptıklarının doğru olduğuna o kadar inanırlar ki, onun hakkında yazan her türlü yazıya seri eksi oyu eksik etmezler. neden ülkeden kaçtığını düşünmezler bile. nede olsa o bir liderdir, önderdir*.
    (volvox, 22.03.2006 17:33)

2. zaman gazetesi'nde yazilari çıkan yazarları da al baba derseniz:
    (bkz: immanuel wallerstein)
    (gelirsemkal, 23.03.2006 08:14)
  3. karşıt (ve haklı) eleştirilere cevap verememeyi içlerine sindiremeyerek girileri kötülemekten başka birşeyi beceremeyen, hocaefendilerinin memleketi abd'de dört tarafı duvarlarla çevrili çiftliğinde attığı vatansever nutukları gözyaşları içinde dinleyecek kadar duygusal insanlar topluluğu
    (baruch, 23.03.2006 10:44)
  4. çok bilmiş isviçre'li bir bilimadamına göre;
    bu insanların,
    duş alırken saç kurutma makinesini mikrofon olarak kullandıkları da gözlenmiştir.
    -bende tanımlı-
    (ada blake, 04.04.2007 16:12 ~ 16:12)
  5. (bkz: onu seven bunu da sevdi)
    (bkz: rte)
    (oceangoing, 04.04.2007 17:29)
  6. hayır nedir yani probleminiz arkadaşlar diye çığrınmama sebep olandır.biz böyle binlerce başlık açalım "ftehullah güleni seven gerizekalılar" "said nursiden nefret eden allahsızlar" "hergün zaman gastesi alıp heyecanla okuyan beyni yıkanmışlar" "başı kapalı olup hertürlü haltı yiyen asıl dindizler".. böyle gider bu sonzuza kadar..böyle herbirmiz neye inanıyorsak anketlerin altında pek güzel kategorize oluruz he?sıfatlarımız ve biz..
    ideolojilerimi veryansın edeyim,içimi dökeyim,burasıda forum alanı zaten,bakalım kim destek çıkacak,ulan vay ibneye bilmemneci bunlar kesin,gerizekalnın biri başlık açmış buda 'onlar'dan hemen ayar vereyim allah sız dinsizlere...
    ne oldu evladıım? ne olacak ben sana söleyeyim.seinle aynı görüşte işi gücü olmayanlar pek güzel oyları verirken öbürleride eksileyecek.peki başka ne olacak?ne oldu,sustun?
    sıkıldım sizden..neyin savaşını verdiginiz belli olmayan bu başlıklardan..

(bkz: anne ben kategorize oldum)
    (onelastgoodbye, 04.04.2007 21:56)
  7. fethullah gülen ile ilgili başlığa yazılan, olumsuz eleştiri içeren girileri en sevilmeyen'ler bölümüne fışkırtan yazarlar. muhtemelen bu girimi de sevilmeyenler bölümüne taşıyacak olan yazarlardır. canları sağolsun.
    (metalkorsan, 22.11.2007 19:23)
  8. özellikle son birkaç günde; değil fethullah ile ilgili bir başlığın, fethullah lafının geçtiği girilerin kötülenmesi dikkatimi çekti. bazı sözlük yazarlarının gayet normal olan, eleştiri amacı bile gütmeyen girilerinin içinde sadece fethullah lafı geçtiği için kötülenmesini hayretler içinde izlemekteyim. bunlar ışık evlerinden tuş vuruşları yapan bazı yazarların nasıl bir komplekse sahip olduklarını alenen gösteriyor. eleştirilmeye asla tahammül edemiyorsunuz onu zaten biliyorumda, şu malum kelimenin geçtiği her yazıyı kötülemek ne oluyor?
    şimdi ben bu giride o malum kelimeyi bayağı bir kullandım, başlıkta da var, hadi davranın sazlara kızlar.
    (hysteria, 25.11.2007 12:33 ~ 12:34)
  9. ben kendimi bu gruba sokabilirim. fethullah hoca'yı sevmeyen, olayın özünü kavrayamamış, gözlemden bihaber insandır. bir kez dahi hutbesini izlediniz mi? ağlarken, hıçkırırken omuzlarını nasıl da zıplatıyor gördünüz mü? türkiye'de fethullah hoca gibi bir tane daha "japon tiyatro sanatları üstadı" var mı? haluk bilginer sahneye çıksa o omuzları öyle zıplatabilir mi?

kıymetini bilmediniz, amerika'ya uçurdunuz. bir yetenek daha uçtu gitti. aferin lan! elinize sağlık. sonra da "beyin göçü var, türkiye'den yetenekler birer birer kaçıyor" dersiniz. kaçar lan tabi! broadway'de kıymetini bildiler adamın. burda kalsa ne olacaktı ki?
    (eksiksizuyum, 25.11.2007 13:12)
  10. fethullah gülen aleyhtarı yazılan yazılara toplu linç girişimi başlatan yazarlardır ayrıca.içeriği ve verdiği bilgi önemsiz olup tek amaç ''gavata bak neler yazmış öyle, saldırın müminler''dir...
    (zagnem, 25.11.2007 13:29)
  11. dinin dünyalılar tarafından uydurulan sömürü yapabilme özelliğini mükemmel kullanan kişinin tarafına geçmiş, belki iyi niyetli belki de her şeyin farkında sadece çıkar amaçlı sevgi besleyen insanlardır. fakat bu saydıklarım yalnızca fethullahcılar için değildir. dini sömürü olarak kullanan, vaazlar verip ben şöyle müminim böyle müslümanım diyen herkes için geçerlidir. bi de hakkaten fena eksi verir bunlar. kim olduklarını bilsek de biz de onları eksilesek bari biz çük müyüz?
    (billie jean, 25.11.2007 13:40)
  12. beşiktaşlı sözlük yazarları, başak burcu sözlük yazarları gibi başlıklarda sıkça ve sürüyle görülen aha bu benim lan, bendeniz, şahsım, buyrun benim diyenler gibi açıkça söylemezler fethullah gülen'i sevdiklerini. insan sevdiğini niye saklar ki? suç mu? korktukları bir şey mi var?
    (maximus, 25.11.2007 13:41)
  13. (bkz: seri eksi oy veren ibne)
    (gvz, 25.11.2007 13:56)
  14. sadece yazarlar mı,cemaat da çok severdi kendisini.göçtü gitti uzaklara..sene 94 vaazını dinliyoruz,görseniz ne de mazbut bir adamdı..neyse,cemaatten bir hemşehrimiz vardı,almancıydı o da,biraz toplu,haa meme düşkünüydü biraz.dedi ki;
    +ismail abicim bu hoca da ne güzel hıçkırıyor,omuzlarını titrete titrede mee gibi
    kafam attı benim de,gittim seksle orucumu bozdum.sonradan pişman oldum tabi.ama zekeriya beyaz hoca günahı yok dedi geçen tvde.içim rahatladı şerefsizim,ilki varsın beyaz hoca.fethullahın yerini tutmuyorsun ama,sana da şükür..
    (smuredfath, 25.11.2007 14:00)
  15. tarikat-ticaret-siyaset üçgeninin herhangi bir yerinde bulunan yazarlardır.
    (nyksss, 25.11.2007 15:18)
  16. "sözlük yazarları için namaz öğreniyorum" kitabını yazarlar.anca.
    (ernesto guevara de la serna, 25.11.2007 15:27)
  17. tanım: sevmek suç mu üleyn, açılın gocaman fethullahçı(sevenlerine böyle diyorlar) geldi, açılın gayrı

tanım desteği: insan her şeyi, herkesi, kafasına, gönlüne yakın olan herhangi bir şeyi sevebilir

sözlüğün yazarları için namaz öğretiyorum kitabını yazmamış olsa da, "beyni yıkanmış" birinin yapması gibi muhteremi seviyorum. muhteremin kaşını gözüne hasta değilim, kafasına, inanmışlığına, vesile olduklarına hastayım. burada atıp tutan arkadaşlardan daha çok okumuşumdur kendisini, onunla alakalı şeyleri de. eh o zaman ben de bu kategoriye giriyorum. ama ben annemi de seviyorum. çay içmeyi de seviyorum. hafiften insan oluyorum ben de sözlükçü biraderlerim. ah canlarım benim, bir de sibel can'ı seven yazarlar diye açın güzel olur, canlarım benim.

öpüyorum sizi sevgi dolu buselerle, muaaa muaaaa
    (necmettin, 25.11.2007 15:50)
  18. günlerden birgün malum dershanenin yurdunda şark (namaz) odasında toplanmamız istendi..o sıra biyoloji hakkında bitirdiğim 3. kitabı büyük bir gururla arkadaşıma gösteriyordum. 4-5 tane ateist arkadaşın da gittiğini görünce, protesto etmeyi bırakıp oraya doğru ilerlemeye başladım. önyargılarım aorttan tüm vücuduma yayılmıştı ki içeride daha önce hiç görmediğim bir televizyon sehpası, üzerinde bir televizyon ve orta gözünde de bir dvd player gördüm. film izletcekler heralde diye düşündüğümden olsa gerek bir anda içimden sevinç naraları yükseldi (bkz: oley). herkes yerde oturuyordu ama ben divana uzandım, diğer arkadaşlarımın anlam veremediğim bakışlarına aldırmadan. e tabii bir gece vakti ateist arkadaşlardan birinin o odaya girip yerlere, bereket duasına anadan üryan çıkıp tarlalara masturbasyon çeken afrikalı modeli edasında attıran arkadaşımın sırrını bildiğimden, koltuğa uzanmayı uygun buldum.

güzel bir filmin heyecanıyla kavrulurken karşıma o şahıs çıktı. önce bişeylerden bahsetti pek anlamadım; sahabe mahabe lafı falan geçiyodu. sonra konuşma birden değişik bir hal almaya başladı. sağımda solumda gözleri dolan arkadaşlarımı görünce, hitabeti güçlü bir insan olarak tanıdım kendisini. yüzümdeki kıvrımları coşturuyordu adam resmen. bir müddet sonra hıçkırıklarla ağlamaya başladı, arkadaşlarım ve hocalarım da öyle. "acaba kim öldü de ağlıyo lan bunlar" diye düşünürken bi baktım gömmüşüz merhumu. ruhuna el fatiha okuyup kaçtım yatakhaneye. yorganı üzerime çektim ve karnım kasılıp kramplar girene kadar güldüm.

o günden beri kendisini çok seviyor ve başlığa hitaben +1 diyorum. kendisine burdan selam çakıyor ve en kısa sürede canlı bir şekilde tanışma isteğiyle kavruluyorum.heho.

flash edit: lütfen bu girimi en sevilmeyenlere sokmayın. çok seviyorum ben onu. valla bak.
    (bab the kenk, 29.11.2007 00:56 ~ 01:00)
  19. (bkz: seversen sikilirsin sikersen sevilirsin)
    (scherzi, 29.11.2007 01:05)
  20. kendilerine göre gerekçeleri olan yazarlardır.bahsi geçen şahsın doğru ve yanlışlarından sorumlu olmayan yazarlardır. objektif değerlendirmelere açık, bok atmalara kapalı olması gereken yazarlardır. sevmeyi bilen yazarlardır. zira:

-sevgi anlaşmak değil,
    -nedensiz de sevilir,
    -bazen küçük bir an için,
    -ölüm bile verilir.
    (bkz: sevgi kelebekleri)
    (kremberiz, 29.11.2007 01:24 ~ 01:44)
  21. sözlükte çok da az sayıda bulunmadıklarını tahmin ettiğim yazarlar grubu. lakin benim gibi çıkma teklif eden var mıdır hiç sanmıyorum...
    (fingon, 29.11.2007 01:30)
  22. (bkz: platonik)
    (slowmotion, 02.12.2007 15:33)
  23. fettullah gülen'le ilgili olumsuz eleştiri ve alay içeren girileri eksileyen yazarlardır tahminimce.
    (bkz: nurcu replikleri) buyrun burdan veriyorum bkz'ı kolaylıkla gidip eksilemeleri için.
    (hayvanat bahçesinde kuş olsam, 02.12.2007 15:53)