belki ilginizi çeker
  1. · demir melekler
  2. · itü fen edebiyat fakültesi bilgisayar laboratuvarı
  3. · fotokopiciler çok para kazanıyor efsanesi
  4. · not tutanla arayı iyi tutmak
  5. · clairvoyance
  6. · feti abi
  7. · feb fotokopisi
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · author gibi erkekler
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · disko kralı
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · kurban bayramı vahşeti
  8. · ha ha haa ben buna gülüyorum ya
  9. · paladin

fethi abi  

1. asterisk (*) koymadan arattığınızda, bir kelime oluşturmadığı halde entrynin içinde arattığınız girdinin bir kısmının geçtiği başlıkları da getiren motor.

örneğin, "mel" arattığınızda

amele (1)
    muamele (7)
    smells like teen spirit (1)

başlıkları bulunacaktır.
    (amorphous, 02.03.2004 10:08 ~ 10:08)
  2. database nin azlığından dolayı verimli çalışması için daha çooooook zaman geçmesi gereken bilader
    (kornish, 06.03.2004 05:15)
  3. fetikopi'nin sahibi.
    (chete, 08.03.2004 20:49)
  4. yeni özelliğiyle içinde türkçe karakter olmayan bir başlık aratıldığında ve bulunamadığında tak diye türkçelisini çıkarıp "aha bu da var" diyen iqsü biraz daha artmış sözlük cihazı.
    (wondrous, 09.03.2004 15:45)
  5. aynı zamanda fen edebiyat takımının sponsoru olan kişi.
    (bettyboop, 16.03.2004 01:11)
  6. fen edebiyat fakülte takımını kuran, kendini fotokopiyle sınırlamayan büyük insan...
    (effacer, 17.03.2004 09:43)
  7. itü fizik mühendisliğinden mezun, itü fen-edebiyat fakültesinin fotokopicisi, baba insan. zamanın teknik gezilerini başlatan kişi.
    (keti, 18.03.2004 15:22)
  8. süper sempatiktir aynı zamanda çılgın danslarıyla tanınır.*
    (jester, 01.04.2004 01:18 ~ 01:19)
  9. (bkz. fethi abiden inciler)
    (man on the moon, 02.04.2004 05:10)
  10. bir porcheu bir de ferrarisi olması gerektiine inandığım fen edebiyatın klasiği.
    (gonewiththesin, 10.04.2004 16:36)
  11. -selam fethi abi
    -selam hayatım bayadır uğramıyodun ya
    -ya walla öyle oldu diferansiyel geometri ödevi varmış..
    -var hayatım 1.si mi 2.si mi?
    -ay 2.si de mi var.
    -ohoo hatta yakında 3.sünü verecek.. şeklinde uzayıp giden muhabbetlerin müebbet insanı
    (juda, 10.04.2004 18:20)
  12. rivayetlere göre oynadığı bir futbol maçı sırasında kolunu kırmış sevimli şahsiyet. sahalara dönüşünü dört gözle bekliyoruz.
    (cyberboy, 29.04.2004 16:44 ~ 01.05.2004 01:49)
  13. karşılıllı futbol oynama şerefine nail olduğum şirin fen edebiyat fotokopicisi
    (vinsanity, 11.01.2005 07:12)
  14. haftalar önce fen edebiyat y4'te unuttuğumu sandığım ve umudu daha kaybettiğim gün kestiğim laboratuar önlüğümü arkadaşlarımın "senin önlük feb fotokopisinde" haberini vermesi sonucu kendisinden teslim almış olduğum, caaanım önlüümü yaklaşık 5 haftadır sakladığı için minnet duyduğum süpper ii insan.
    (dydm, 16.02.2005 23:08)
  15. fizik mühendisidir ama geçimini öğrenci kazıklayarak sürdürmektedir.
    (darksideofthemoon, 19.05.2007 23:10)
  16. öğrenciyi kazıklamıştır az çok doğrudur. ama bana attığı kazıklar, benim kerizliğim olsun, akdeniz insanıyım allah kahretmesin seviyorum muhabbetli yeri. daha ucuz diye beton suratlı insanlardan alışveriş yapmaya elim hiç bi zaman varmadı hayatımda. gerçi genelde sonunda s.kilen ben olurum hep ama olsun, barda, cafede adımı bilen* biri olsun, oraya ait hissedeyim geyikleri hep yer etti, edicek hayatımda.

ama fethi abi iyi bi insandır, muhabbeti güzeldir. ticari düşünür, düşünmüyorum diyen var mı? kaldı ki en basit anlamda bi dükkan işletiyo kendisi.
    herşey bi yana, gerçi bu diyeceğim şey çok kompleks bi konu ama, mezuniyette derece elde öğrencilerine affedersiniz dünyanın en skindirik ödüllerini veren fen-edebiyat fakultesinin yanında, tek başına kendi çabasıyla güzel ve kaliteli bi hediye verebilen, değer verdiğini hissettirebilen bi insandır. ha diyeceksiniz hediye için mi başarılı olunur vs. vs.. tabi ki olunmaz ama bu olay bi nüans ve onu unutmamayı becerebilen bi adam işte.
    (ninca, 07.07.2008 13:57 ~ 13:58)
  17. itü'nün maslak kampüsündeki fen-edebiyat binasında ikamet eden,tüm notları,çalışma sorularını vs. temin edebileceğiniz güzide fotokopici.aldığınız notlarda ve çalışma sorularında sürekli bi kakalama söz konusudur.bu nedenle notlar alınmadan dikkatle gözden geçirilmeli,kakalanma riskine karşı taranmalıdır.derse gitmemiş olsanız bile en azından vize yada finalde neler çıkacağına feti abiye gitmeden önce çalışmalısınız.yoksa kimya 2. vize notları yerine 1. vize notları,cevapsız karalamalarla dolu sorular alabilirsiniz.ayrıca feti abi reklamını yapmayı çok sever,o nedenle rastladığınız üzerinde onbeş-yirmi tane fetikopi baskısı olan boş sayfalar sizi şaşırtmamalıdır.vizeniz kötü geçse,faturasını feti abinin çük gibi notlarına çıkarsanız bile derse doğru düzgün gitmiyorsanız,sınavdan önce gideceğiniz tek yer yine feti abi olacaktır.o nedenle feti abiye asla "bu nası not" gibisinden hardcore çıkışlar yapmayın,düzeyli beraberliğinizi koruyun.
    (garuda, 01.08.2008 23:29 ~ 23:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil