ferrari torosa göre daha fazla gürültü kirliliği yapar. eğer ferrarinin içindeyseniz tabiki gürültü şöleni de denebilir.ancak sokaktaki vatandaş için eziyet
toros en soğuk havalarda, en eksi sıcaklıklarda bile, bir cikle 2 benzin pompasıyla tık diye çalışır. ferrari kullanmadım bilemiyorum ama, o cillop gibi citroenler, audiler soğuktan sanayiye düşmüş, sahipleride dolmuşla işe giderken biyerimle gülüyodum ben onlara torosun içinden
ferrari büyük ünlü uyumuna uymaz toros ise ben burdayım dercesine bu kurala uyar. yabancı sözcüklerde ünlü uyumu aranmaz, çok ayıp derler ama aradım buldum.
ferrari kullanan insan kendinden sonraki neslin tükenebilir petrol kaynağını haybeye, hiç yoktan tüketiyordur. toros kullanan olması gerektiği kadar tüketiyordur.
toros kullanan insan çevresine daha hakimdir. yoldaki en ufak çakıl tanesini bile direksiyonu tutan ellerinde hisseder. ferrari kullanan insan en ufak titreşim duymaz, memleketi halıfleks kaplı zanneder.
ferrarinin içindeki insanın polis olma ihtimali %0 dır. (en fazla eski emniyet müdürüdür, kırmıştır parayı uyuşturucudan, eski polistir en nihayetinde) torosun içindeki kişinin polis olma ihtmali araç binek ve beyaz ise %80, değilse %20dir.
torosla keşfedilir. ferrariyle sadece keşfedilip güvenli olduğuna kanaat getirilmiş yerlerin üstünden geçilir.
ferrari hızlandıkça yere yatar, toros hızlandıkça yerden kalkar.
ferrari ile 300km hızla giderken hissedilen hız torosla 150kmde hissedilen hızdan daha azdır. gerek rüzgar sesi olsun, gerek arabanın savrulması olsun tüm hızla doğru oğrantılı olan atraksiyonlar torosta daha fazladır. dolayısıyla hız tutkunlarına toros tavsiye edilir.
toros nobel ödüllüdür. ferrari henüz kazanamamıştır.
(bkz: motorlu taşıtlar vergisi)
ilave;
ferrari'nin 14.000 ytl tutan yıllık vergisi ile bir kaç tane ikinci el toros alınır.
(bkz: kasko)
ferrari'nin yıllık ortalama 7.500 ytl'lik kasko primi ile de toros alınabilir. üste de para artar.