|
|
- 4. nesil yazardır hoş gelmiştir gerçi hayatını kurtarmasam şimdi burda olmazdı ama neyse...
iyiki kurtarmışım ama onsuz hayat daha bi çekilmez olurdu.
- gazi koşusu şampiyonu yarış atıdır. ancak gazi'den sonra doğru düzgün yarış kazanamamıştır. belki de hiç kazanamamıştır. bakmak lazım.
- abbanın bir şarkısı. şöyle de sözleri var:
can you hear the drums fernando?
i remember long ago another starry night like this
in the firelight fernando
you were humming to yourself and softly strumming your guitar
i could hear the distant drums
and sounds of bugle calls were coming from afar
they were closer now fernando
every hour every minute seemed to last eternally
i was so afraid fernando
we were young and full of life and none of us prepared to die
and i'm not ashamed to say
the roar of guns and cannons almost made me cry
there was something in the air that night
the stars were bright, fernando
they were shining there for you and me
for liberty, fernando
though i never thought that we could lose
there's no regret
if i had to do the same again
i would, my friend, fernando
now we're old and grey fernando
and since many years i haven't seen a rifle in your hand
can you hear the drums fernando?
do you still recall the frightful night we crossed the rio grande?
i can see it in your eyes
how proud you were to fight for freedom in this land
for liberty, fernando
there's no regret
for liberty, fernando
there's no regret
yes, if i had to do the same again
i would, my friend, fernando.
- (bkz: fernando alonso)
(iddqd, 19.10.2007 23:23)
- benzer acılarla yüzleşmekteyiz, iyi ki var yazar.
- zaten acısı büyük olan ve bir darbeyi daha sözlüğün vurduğu can dostum.nasıl bir statü ve zamanlamadır bu.
(bkz: müzmin bekar)
- an itibariyle statüsü kaybolmuş yazar. ne ara geldi ne ara gitti ya.
- öss maratoncusu.
an itibariyle son 50 m'yi koşmakta.
hadi bakalım ipi göğüsleyecek inşallah.
- en kötü anımda çıktı geldi, moral oldu, çok güzel oldu...yürekten başarılar diliyorum kendisine...
- (bkz: fernando sucre)
- öss'ye çalım atıp meslektaşım olacak kişi..bir de sakinliğin dibine vurmuş üçüncü derece yanıklı yazarmış kendisi..
- abilerinin, ablalarının gözdesi.
- çok içten ve aynı oranda da iyi bir yazardır, aynı zamanda kader arkadaşımdır. şu günlerde iki öss mağduru olarak dertleşmekteyiz. beni içinde bulunduğum melankolik durumdan çıkarma gayreti önünde saygıyla eğiliyor, her daim mutlu olmasını temenni ederken kendisiyle ilgili girime son noktayı koymadan önce kanadaya uçma fikrini masraflarımı karşıladığı sürece kabul ettiğimi belirtmekte fayda görüyorum.
- herhangi filan bölgenin kuzeyindeki bir kelebeğin kanat çırpışlarının sinirlerimi tetikleyişini, asabi hallerimi, tüm bu pasif etkilenmelerin içimde açtığı boşluğu kendisine yükleyişlerimi kısacası saçmalayışlarımı anlamaya çalışmayı gece yarısına ertelememesiyle beni şaşırtmıştır.
bazen çok zorladığımın farkındayım kendisini. öyle ki sözylediklerimi çözmeye çalışırken idrak yolu enfeksiyonu geçirmeyişine şaşırıyorum kimi zaman.
zoru sever nitekim. gözü hep zirvededir, alçaklarda işi olmaz.
anlamasa da anlamaya çalışır. anlayana kadar uğraşır ve anlar. dosttur dost, bir tanedir.
sinir sisteminde değişikliklere yol açmışsam affına sığınıyorum. ama yine izin verse yine yapardım hiç çekinmezdim.
- son olarak babasının da siktir çektiği, hafif dertli bünye. yalnızlığın tak ettiği noktada yalnızlığa daha da fazla itilen, hayatında siktir çekmiş olduğu insan görünüşlü yaratık.
- an itibariyle kendisiyle nankörlük konusuna yoğun bi şekilde dalmış bulunmaktayız. derinlere sığdan sığdan yanaşmaktayız..
tüm bu fantastik etkileşimlerden tam çıkar gibi olduk, lan olum iki dakka nefes alacaz, hop başka bi cereyana kapıldık. hayır bakıyorum kat filan var mı diye ama hep zemin hep zemin.
meğer aynı senaryoda aynı rolü vermişler ikimize de, anlatınca, vay anasını dedi şaşırdı kaldı.
aslında tüm kabahat bu yönetmen bozuntusunda, hiç kimse kızmasın wondrousun bile payı vardır bunda diyebilecek kadar öfkeliyim şu an.
gülmesin yazdıklarıma.
zaten hafif astımı var zaten zor nefes alıyor, bi de gülme krizi tutarsa allah muhafaza morarıp ölür kalır monitörün başında.. zaten tüm gün bilgisayar başından kalkmıyo adam, kimsenin öldüğünden haberi neyin de olmaz. vicdan yaparım sonra.
- össde fark atmıştır kendileri şahsıma.. tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
|