belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · thierry henry
  2. · aylin aslım
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · domuz gribi
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  7. · adamı şair yapan şeyler
  8. · üçüncü geleneksel itü sözlük halı saha turnuvası
  9. · wind up

ferhat göçer michael bolton konseri  

1. frank sinatra'yı anma gecesi şeklinde gerçekleşecek konser. göçer'in arkasındaki ekibi kutluyorum, adamı olmadık sanatçılarla birlikte sahneye çıkartabilecek yeteneğe sahipler. yoksa o yeteneğin göçer'de olduğunu düşünmüyorum (şahsen bizzat kendim).
    (karate schnitzel, 26.06.2009 16:08)
  2. direkt iç bayar. iç bayma potansiyeli açısından ferhat göçerin açık ara önde olduğunu söyleyebilirim.
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 26.06.2009 16:14)
  3. insanın boğazından sıcak ağda akıtılması gibi bir şey. televizyondaki üç saniyelik tanıtımından sonra geçirdiğim iç baygınlığını atlatabilmek için yarım litre acılı gedelek usulü turşu suyu içmek zorunda kaldım. bir biçimde bu konseri izlemek durumunda kalsam meczup olur, ömrümün geri kalanını atina balık pazarında rebetiko ile ruh sağaltımına vakfederim herhalde.
    (tembel, 26.06.2009 16:17 ~ 16:18)
  4. michael bolton'un hayran kitlesinde ciddi bir azalmaya neden olacak konser.
    (kelebek kanadı tamircisi, 26.06.2009 16:19)
  5. al birini vur ötekine diycem ama ikisinin de beğendiğim şarkıları var, inkar edemem.
    (yannis, 26.06.2009 16:23)
  6. bu konser esnasında michael bolton, ferhat göçerin anlamadığı ama yayvan yüz ifadesinden (ne bilsin hep öyle olduğunu) anlamlandırmaya çalışarak, söylenenlere "theeennnkfff yuuu" dediğinde uçup kafasını yerinden alacak bir bumerang fırlatıcısı ile trap skeet şampiyonu bir sniper fantezisi kuruyorum. evet.

daha bilboard'u gördüğümde buruşan yüzüm öyle kaldı. yeni doğmuş benjamin button gibi görünüyorum günlerdir.
    (mahmur beste, 26.06.2009 16:41)
  7. bu konser olmaz yalnız bak şimdiden söylüyorum. uyarıyorum. modern talking'e haber saldım "bu adamlar kitch-romans kitlesini elinizden almaya çalışıyor ayağınızı denk alın abicim" diyerekten. konseri yapmakta ısrar ederlerse ikinci şarkıdan sonra dieter bohlen sahneye fırlayıp f.g. ile m.b.'yi kafalarını birbirlerine vurmak suretiyle bertaraf edecek. bu arada thomas anders de yüksek volümlü "braadır lui lui lui!" isimli bağırtısıyla kalabalığı dağıtacak.
    (tembel, 26.06.2009 16:41 ~ 16:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil