tiyatrocu,yazar(daha da var ama benim için bunlar en önemlileri)şu ana kadar bu başlığın açılmamış olmasına üzülmeme neden olan,bu ülkenin artı değerlerinden.
bir çok hikayesinde bahsettiği şehirde, benim de memleketim olan çarşamba'da büyümüştür kendisi.ilk romanı olan 'kazancı yokuşu'
ve bir anı kitabı olan 'kalemimin sapını gülle donattım' bu kenti anlatmaktadır.çarşamba lisesi mezunudur ayrıca kendisi.babası da bir dönem çarşamba belediye başkanlığı yapmıştır.
-beni ben mi delirttim?- adında 3 kişilik bi tiyatro oyunu vardı.oyundan gözlemlediğim kadarıyla psikolojik çözümlemeleri ii analiz ediyor fakat asıl gelmek istediğim ve takdir ettiğm nokta ise oyunun samimiyeti idi.oyun seyirciyle beraber yürüyordu ve bu etkileşimi saglayan insan da ferhan sensoy du.
vakti zamanında, bir filmde oynamak için anlaştığı yönetmenin '-sen bir zengini oynuyorsun ama bizim kostüm için bütçemiz yok, evden getir.' demesi üzerine '-iyi de benim öyle giysilerim olmadığı için bu filmde oynuyorum!' diye cevap veren adam.
izmir tiyatro günleri kapsamında vereceği söyleşi için izmire gelen, ama geldikten sonra söyleşi saatinin değiştiğini duyup, sıçarım sizin yapacağınız işe diyerek ortamı terkeden pek muhteşem sanatçı...
kalemimin sapını gülle donattım kitabında anılarını anlatmış olan tiyatrocu.kitapta beş yaşından bu yana yaşadığı pek çok cinsel deneyimini,galatasaray lisesinde okurken aşık olduğu bir kadın hoca ile kurduğu fentezileri ayrıntılarıyla bulabilirsiniz.gezelim görelim tadındaki kitabı fazlasıyla laylay lom bir hava taşısa da ,şensoyun mizah öğeleri, kitabı okunmaya değer kılıyor.