|
|
- gevrek sesli şarkıcı.soyadı otobüs firmalarına benzeyen insan.
- (bkz: yok yok yalan deme)
- zamanın en ünlü piyanistlerindendir..gerçekten de piyanisttir..müzisyenliğini bir çok parçasında göstermiştir..bunlar arasında kandil ve piyanist adlı parçalar sayılabilir..yazları bodrum'da şimdi ismini hatırlayamadığım bir barda piyanosuyla tek başına program yapmaktadır..
- ekim 2006'da best of albümü çıkmıştır.
- 14 aralık 2006'dan bu yana kuruçeşme theo restaurant'ta her perşembe akşamı sahne almaktadır.
- birde kandil isimli parçası vardır ki alır götürür beni.
vefa arıyorum
dost arıyorum
şevkat arıyorum
aşk aşk arıyorum
- kendisi anne tarafından uzaktan akrabam olur, ama hiç görmüşlüğüm yoktur. bir gün olsun bayramda falan bir tatlı alıp gelmişliği yoktur. yanlış hatırlamıyorsam dedemin kuzeninin çocuğu olması lazım.
- sanat güneşimiz zeki müren 'in de seslendirdiği eskimeyen dost parçası eşliğinde ferdi özbeğen'in
hayatı hakikaten bir film şeridi olmuş.*
(bkz: http://www.youtube.com/...)
- 60'lı yılların sonlarına doğru okay temiz, esin engin gibi müzisyenler bu amcamıza eşlik etmiş. eskilerin dediğine göre lakabı piyanistmiş.
- 8 ocak 2008'den itibaren taksim talimahane lares park hotel'de salı, perşembe ve cuma günleri sahne alacaktır.
- sağlık durumu şu aralar ciddi olan canımızın köşesi insan. prostat kanseri akciğerine sıçramıştır. inşallah tamamen iyileşir.
|