ne iş yaptığı belli değil ama ünlü(!) hülya avşar - kaya çilingiroğlu çiftinin boşanma sebebi oluyor kendisi. artık hülya hanım "feraye olayı"ndan sonra yeter demiştir.
kaya çilingorolu'nun oğluna hamile olan kadın. bu aralar aldatılması ile gündemde. yuva yıkanın yuvası olmaz lafı, bu meseleye cuk oturuyor, hem feraye açısından (bkz: kaya çilingiroğlu)hem de hülya avşar açısından. (bkz: tanju çolak)
hülya avşar , sinem erülgen ve diğer bir sürü insandan evlenmeden çocuk doğurduğu için tepki almış kişi. tepki sebebi türk örf ve adetlerine uygun olmama durumuymuş. hülya avşar'ın ayrıca beyanda bulunduğu cümle ise "benim çocuğum nikahsız doğmadı ki" şeklindedir.
iş, türk örf ve adetlerine gelince, bunun boyutu biraz değişmiş gibi geldi bana. yani artık evlenmeden hamile kalmak, evli adamlarla uluorta yerlerde sevişirken yakalanmak falan töre cinayetlerinin sebeplerinden çıkarılmalı bu duruma göre.
diyeceğim o ki; insanlar başkalarının hayatlarını televizyon ekranlarından eleştirirken kendi geçmişlerini unutmamalı. artık bunlarla yüzleştirilmeli bu insanlar ve bu sütten çıkma ak kaşık imajına bir dur denmeli.
ikinciye hamileymiş. o kadar gürültü patırtı koptu ama nikahsız da olsa adamı eve sokmayı başardı. her şey nikah değilmiş demek. kaya çilingiroğlu'nun ne gece gezmeleri kaldı ne çapkınlıkları. her şey güzellik de değilmiş dersem abla kızmaz kırılmaz heralde.
kaya çilingiroğlunun "beni haketti" yorumunu yaptığı kişidir. sanki çok zat-ı şahaneymiş gibi kendisi hakkında böyle cümleler kurabilen bir adamda ne bulduğu merak konusu.