|
|
- değişmez kurallardan biridir.
- (bkz: uefa kupası)
(bkz: süper kupa)
(bkz: karizma)
(bkz: asalet)
böyle devam eder
- fenerbahçe'nin türkiye ligini saymasak bile en azından galatasarayı avrupa başarılarından dolayı kıskanması durumudur.
(bkz: şampiyonlar liginde 0 çekmek)
(bkz: 6 2)
(bkz: 62 den fenerbahçe yapmak)
- (bkz: @53632)
geçmişe hemen mazi diyen zihniyetin yaptığı kıskanma olayı.
- gayet doğal olan eylem. her takım taraftarı belli dönemlerde bir diğer takımı kıskanabilir.
(bkz: 17 mayıs 2000)
- (bkz: yok öyle bişey)
(çavuş, 01.10.2007 03:26)
- herhangi bir takım taraftarının başka bir takımın herhangi bir özelliğini kıskanyor olduğunu düşünmek pek mantıklı değil.
nasıl mı? diyelim ki ben fenerbahçe taraftarıyım. yense de yenilse de kalbim takımımladır. ve her ne olursa olsun fenerbahçeli olmaktan gurur duyarım. bilmemne takımıyla sidik yarıştırmaktansa takımımın başarıları ile sevinir, övünürüm ve vurucu nokta başka hiçbir takımı kıskanmam çünkü benim gözümde fenerbahçe bir tanedir. hiçbir dengi olamaz ki kıskanayım..
- herhangi bir takım taraftarının başka bir takımın herhangi bir özelliğini kıskanıyor olduğunu düşünmek pek mantıklıdır.nasıl mı? diyelim ki ben fenerbahçe taraftarıyım,yense de yenilse de kalbim takımımladır ve her ne olursa olsun fenerbahçeli olmaktan gurur duyarım ama yüz yıllık ezeli rakibim elinde uefa kupasıyla taksimde turlarken bende ellerim ceplerimde ve iki dudağımın arasından çıkan kısık sesli bir ıslıkla bir yandan havaya bakıp bir yandan da zaten sönmüş olan izmaritlerimin üstüne basıp umursamaz bir tavırla hareket edemem,tabi ki içimden bir şeyler kopar,bir burukluk olur;''neden benim takımım bu başarıyı gösteremedi?neden?''ve sonra tekrar '' neden?''diye sormadan edemem..
not:dediğimi deme..*
not 2: diyelim ki..(farazi, 01.10.2007 04:41 ~ 04:42)
|