sürekli iz üzerindeyim.
gençlerbirliği'den gelen tarık'tan, altay'dan gelen erdi'ye, brezilyalı luciano'dan şilili maldonado'ya kadar hep yakışıklı yaaa!
kendileri var, allahları yok. pardon! kendileri yok, allahları var.
fenerbahçe'yi tutmak için bu bile yeterli bir sebep.
özellikle volkan'da vuku bulmuş olay o genç yağız delikanlı. beyaz t-shirt ve beyaz şortunun tüm vücudunu sarması falan çok sexiiii...vuuuuuuv ıslandım.
seneler önce olan bir olayı anlatayım.. fenerbahçe'yle alakam olmamasına rağmen aziz yıldırım hep görüşümü merak ederdi.. işte geçen senelerden birinde geldi elinde katalogla.. futbolcular falan varmış.. beraber seçiyoruz.. önerdim birkaç tane ama yok bu yakışıklı değil bunun tek kaşı var bunun gözleri şaşı kulakları kepçe ağzı da çemçük diye beğenmedi beyefendi..
seneler önce istanbulspor'da oynayan bulgar bir oyuncu yakışıklı olmadığından dolayı üç büyüklerin kendisini transfer etmediğini dile getirmişti. aslında haksız da sayılmaz. günümüzde çoğu futbolcu kendisine çok iyi bakmakta. bunun altında yatan sebep ise oyuncuların sadece işçi olmaması. artık bir ürün kendileri. yakışıklı olan futbolcuyu artık bayanlar da takip ediyor, erkeklerse ona özenmek için türlü numaralara giriyorlar.
bakıyorum da saçı, sakalı birbirine karışmış, dövmesi olmayan oyuncu yok gibi. zaten ne kadar yakışıklı olursa o kadar çok sevilir canım bu herifler. yoksa tipsiz bir oyuncu itici olup kadro dışı edilmeli. hakem bile sallamaz ki kendisini.
bu arada bütün fenerbahçeli futbolcular yakışıklı; fakat o guiza nedir efendim? eski türk filmlerinde tecavüzcü coşkun'un yanında yer alan kankaları gibi. korktum lan resmen!
2008/2009 sezonu itibariyle böyle denk gelmiştir fenerbahçe'ye. zaten futbolcularının birbirinden yakışıklı olduğunu gören yönetim kare ası ispanya milli takımının teknik direktörünü sezon başında transfer ederek tamamlamıştır. antrenörüyle futbolcusuyla adeta mankenler geçidi olan fenerbahçe'de şimdi sıra yönetime çeki düzen vermeye gelmiştir.
semih şentürk gerçeği ile yüzleşip, galatasarylı bile olsa, bir insanın gönül rahatlığıyla inanabileceği önermedir. alex falan yalandır, gelin semih'e bakın.
volkan demirel...
bir anda iltifat edip, anında msn verip hayır deme ihtimali olmadığından emin, kendini yakışıklı zanneden -bazılarınca da öyle olabilir zevk bu- yine de hayır cevabını yemiş kaleci.
afiyet olsun.