|
|
- 2008/2009 sezonunda bırakın avrupa'da başarıyı türkiye liginde bile şampiyon olması çok zor gözüken takımdır.
geçtiğimiz sezon takımı sırtlayan deivid daha lig başlamadan sezonu kapadı.kimsenin beklemediği şekilde zico'nun yerine karakteri ve yaşı çok tartışılan, yıllardır kulüb takımı çalıştırmamış aragones'le anlaştı yönetim.
bunlar yetmezmiş gibi son 4 yılın istikrar abidesi takımın dinamosu üstelik türk vatandaşı aurelio'yu betis'e kaptırdık,
kezman sorunu çözülmedi, çözülecek gibide durmuyor. yani seneye yine ya sabır çekecek taraftar kezmana diyeceğim ama kezman çatlattı zaten sabır taşını geçen sene, taraftarın kezmana kredisi 0 sezon öncesi.
tabi bide ne olduğunu geçen sezon çözemediğimiz ve futbolcudan çok yazlık sitelerde akşamları gitar çalan sitenin romantik abisi görünümündeki maldonado olayı var ki benim hiç umudum yok. maldonado nerede aurelio nerde kıyaslamaya bile girmezler.
appiah konusu var bide ama ona hiç girmek istemiyorum.
roberto carlos 36 oldu ne kadar verim alırız kendisinden muamma.
unutmadan volkan sakatlanırsa güven veren bir yedek kaleci de yok, tabi volkan ne kadar güven veriyosa artık.
gizli golcumüz edu'nun gol yollarına(rakibin) yapacağı katkı çok önemli bu sene.
yeni transferimiz guiza'nın faydalı olacağına inansamda oyunu koparacak takımı alıp götürecek tipte bir santrafor değil izlediğimiz kadarıyla. adriano, wagner love, kanuote, gibi isimler bekleyen taraftara ilaç olması zor gözüküyor.
diyeceğim şudur ki uzun yıllar sonra ilk defa takımımdan bu kadar ümitsizim.
ama her işte bir hayır vardır tabi muhtemelen bu sezon alınacak başarısızlık bizi esnaf zihniyetli başkandan ve kombine satmayı marifet sanan yönetimden ebedi olarak kurtaracaktır.
... toplu gösterim ... |