ahmet çakar'ın ilk olarak makyaj odasında söylediği daha sonra da
melih gümüşbıçak'ın ısrarı ile açıkladığı, daha sonra da
eyyam yaptığı hadise. ayrıca ilk defa ekşi'den sonra
itüsözlük'ten de bahsetmiştir hocamız. önemli noktaları alırsak...
melih gümüşbıçak: peki şu makyaj odasında ya hocam söylediğini, şimdi söyler misin, bu fenerbahçe...
ahmet çakar: bu beni bağlar da, bunu söylemem bu sürprizdir
* stüdyoda gülüşmeler *
a.ç: şunu söyledim eyyy türkiye, fenerbahçe sevilla'dan turu geçsin, ilk programa bikini ile çıkacağım...
* stüdyoda kopuş *
a.ç: şimdi burada sıkıntı var, 1- ben psikopat mıyım, gay miyim? tövbe estağfurullah lan gecenin bu saatinde... beni maymun yapmayın, 2- futbolda öyle bir skor olur ki adama bikini değil jartiyer giydirir (işte hoca burada eyyamın kralını yapıyor) futbolda bunlar olur, avusturya milli takımı, faroe adaları ile milli maç yapacak, o zamanlar
faroe adaları filan yok, daha suyun altından yeni yeni yukarıya çıkmışlar, insanlar mantarlardan filan üremeye başlamış, ilk üreyenlere demişler ki futbol oynar mısın? bu top demişler, bir milli takım yapmışlar, adamlar tek hücrelilerden, alglerden gelip insan olmuşlar, yarı insan yarı balıklardan bir milli takım yapmışlar ve bu takım viyana'da avusturya'yı yendi... (bu bilimkurgu kısmında yemin ediyorum gözlerimden yaş geldi gülmekten)
hakan ünsal: peki hocam seni o durumda görmek isteyecek 1. kişi kimdir?
a.ç: nerde?
h.ü: yani bikinili görmek isteyecek ilk kişi?
a.ç: gürcan tabi ki...
gürcan bilgiç: ahaha
a.ç: her program sonrası antu.com'u okuyorum, bakın çocuklar bu bir espriydi (eyyam) bunları ciddiye almayın... her türlü sürpriz mümkündür, keşke fener kazansa da ben de içeri de verdiğim sürprizi tutsam...
serdar bali: hocam orada çok kaliteli ekşisözlük var (eskiden di o gerçi de neyse)
a.ç: bana neler söylüyorlar, ekşisözlük olsun, itüsözlük olsun, uludağsözlük olsun, bunlar yaptığın her program, yarışma, spor yorum yapan, gençlerin, a plus, yüksek tahsilli, üniversite öğrencisi gençlerin, ab grubu, ortalaması 18-30 yaş olduğu yerler. bu grubun senin hakkında ne düşündüğünü sana nasıl yaklaştığını, orada görürsün... bu insanlardan hiç birini de tanımam, ama bu üç sözlük artı antu.com okuyun...
şimdi öncelikle, ahmet hocam madem okuyorsunuz, itüsözlük olsun, diğer sözlükler olsun, hep sizin hakkınızda yorumlar yapıyorum, arkadaşlarım bana küçük ahmet çakar derler, daha önce size mail attım, yemeğe gidelim, tüm masraflar benden diye, cevap vermediniz. büyük sıkıntı gördüm sizde ama sevgimden bir şey gitmedi merak etmeyin. umumiyetle yemek teklifi reddedilmez, tırnak içerisinde amiyane tabirle teklifilimi kabul etmenizi rica ediyorum...
kalbim bu gece türk olarak değil aynı zamanda ahmet hoca'nın bikini giymesi için fenerbahçe ile. ayrıca adam olan sözünü tutar, bikini giyeceğim diyen adam her ne kadar sıkıntılı bir eylem olsa da, bunu yapmalı, yapmazsa adam filan değildir diyorum...