belki ilginizi çeker
  1. · hürriyet
  2. · abd etkisi ispatlansın üniformamı çıkarırım
  3. · 4 mart 2008 sevilla fenerbahçe maçı
  4. · 6 pas
  5. · ilginç vaatler
  6. · çocuklarla girilen komik diyaloglar
  7. · haklı olduğunu ispatlamak için soyunurum demek
  8. · beşiktaşı şampiyon yapsınlar kendimi siktiririm
gündem
  1. · uludağ sözlük
  2. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  3. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  4. · her yerinden öpüyorum rüştü
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · disko kralı
  8. · sıyrılıp gelen
  9. · wolverine

fenerbahçe sevilla yı elerse bikini giyerim  

sayfa  / 2
  1. ahmet çakar 'ın altıpas programındaki iddiası.4 mart 2008 sevilla fenerbahçe maçı sonrasında fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda böyle bir şeyi yapacağını iddia etti sayın çakar.türk televizyonculuk tarihinin en büyük iddialarından biri olan bu durumun eğer fenerbahçe sevilla'yı elerse yapılıp yapılmayacağı büyük merak konusu.
    (mkopaw, 04.03.2008 10:36)
  2. ahmet çakarın yanında banu alkanla beraber kameralar önüne çıkması halinde büyük sükse yapacağı iddia.
    (wildboy, 04.03.2008 10:53)
  3. fenerbahçe sevillayı elerse, ne yapacağının merak edilmesi, tur sevincinin önüne geçecek açıklamadır. giyer mi acaba? turu geçersek bence giyer.
    (yeşil başlı gövel ördek, 04.03.2008 10:54)
  4. muhatabını küçümsemek, ya tutarsa mantığıyla göle maya çalmak için düşüncesizce sarfedilen sözlerden biri. aklıma vakt-i zamanında aynen böyle yumurtlayan fatih altaylı'yı getirdi. ne demişti üstad(?):

kandırmayın fenerbahçelileri

gazetelerde fenerbahçe'nin tranfser haberlerini okudukça gülüyorum.
    bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir.
    haftalardır bir alex yaygarası.
    geliyor, gelecek, eli kulağında.
    taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor.
    sevgili fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın.
    alex malex gelmiyor. gelmez. gelemez.
    alex dedikleri şu sıralarda brezilya'nın en popüler adamlarından biri.
    geçen yıl real madrid'in transfer listesinin en başındaydı.
    canının çektiği futbolcuyu tereyağından kıl çeker gibi alan,
    barcelona'nın elinden beckham'ı kapan real madrid bu alex'i alamadı.

şu anda da hem real, hem de başka pek çok bol paralı takım alex'in peşinde.
    ancak onlar da alamıyorlar.

bu yüzden alex'in fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok.
    keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık.
    fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası.

yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.

14.01.2004
    fatih altaylı/hürriyet

elalemin ağzı torba değil ki büzesin!..
    (malpolitikası, 04.03.2008 11:46 ~ 11:49)
  5. (bkz: giymeyen)
    (hayri potur, 04.03.2008 11:48)
  6. bu tür iddaaları amerika'da charles barkley ortaya atardı, demek ki ahmet hoca da öne özenmiş midir artık nedir bilmiyorum ama olur da bi şekilde fener turu geeçrse ortalık karışır. ne fener'in turu geçmesi kalır gündem de ne cüneyt çakır. bu olayın gerçekleşmesi halinde televizyonlarda atıp tutan, ahlak dersleri veren ahmet hoca sanmıyorum ki giymesin bikiniyi. ha, sevilla turu geçer bence o ayrı.
    (eomer, 04.03.2008 12:02)
  7. tromoso ya elenirsek ülkeyi terkederiz diyen turgay kıran 'ın lafına benzettiğim, ama ahmet çakarın sonradan fenerbahçenin tur atlıyacağını tahmin ettiğinden şaka yaptığını söylemesiyle son bulmuş iddaadır.
    (rethink, 04.03.2008 12:11 ~ 11.03.2008 22:18)
  8. - fenerbahçe sevilla'yı elerse bikini giyerim.
    + niye ki?
    - zevk için. elemessede giyerim bikini.
    + alla alla.
    - tabi. hatta beşiktaş galatasaray'ı yenerse sokaklarda g string ile koştururum.
    + ama beşiktaş galatasaray'ı yendi.
    - biliyorum. o nedenle g stringimi giyip geldim. program çıkışı koşuya başlıyorum. hatta yavaş yavaş soyunmaya başlayayım.
    + aman hocam durun. ne yapıyorsunuz.
    - sözümün arkasında dururum ben. bu arada; hazır soyunmuşken memelerimi çimdirmek istermisin?
    + !!!
    (deatly, 04.03.2008 12:13)
  9. aklıma nedense sinan engin'i getirmiş iddaa...
    (bkz: tello carlos'tan iyi).
    (ispik, 04.03.2008 12:14 ~ 12:18)
  10. şahsıma "yok artık bende roberto carlos !!" dedirten cümle.. bikinin rengini biz fenerliler belirleyelim o zaman.. ben oyumu leopar desenliye veriyorum mesela.
    (sinek larvası, 04.03.2008 12:15)
  11. iddaa 'da oranları:

alt : 0
    üst : 0

"estetik yok be güzel abicim"
    (ugokhan, 04.03.2008 12:16)
  12. (ugokhan, 04.03.2008 12:19 ~ 12:22)
  13. ulan şu ülke televizyonları ve bu televizyonlardan ekmek yiyen adamlardan çekiceklerimiz ne zaman biticek diye düşünuyorum. bu adam tıp doktoru. eski hakem. hem de bü ülkenin avrupada en tanınmış en başarılı hakemlerinden. sessiz, sakin düdüğü üfleyen kaliteli ve çizgisini bozmayan bi hakem(di).

para,reyting,sansasyon yaratma sevdası ve şöhret bi insanı böylesine mi içine alır arkadaş?
    bu ne gereksiz bi açıklamadır ki tartışılır oluyor?

bu gereksiz insanların bu gereksiz yorumları televizyon ekranını gazete manşetlerini süslemeye hep devam edecek. zira bizim insanımız bunların hepsine layık.

hakemdi sora spor yorumcusu oldu. lucescuyla takıştı meşhur oldu, sora silahla vuruldu iice meşhur oldu şimdilerde yarışma programı sunuyor. bu nasıl bir ülke? hani ekmek aslanın ağzındaydı. götüne bile baktım ekmek falan yok orda. hep mi yanlış aslana bakıyorum ulan ben?
    (thedude, 04.03.2008 12:26 ~ 12:27)
  14. sarf edilmesi ile beraber, itü sözlüğün günümüz sansasyonel medya tarzı habercilik anlayışıyla bir cümleyi alıp infial yaratma çabasına bulaşmasına mahal vermiş sözdür.

programı izleyenler bilirler. ahmet çakar bu sözü programda değil, kuliste sarf etmiştir ve başta melih gümüşbıçak olmak üzere diğer altı pas yorumcuları tarafından, kuliste söylediği cümlenin canlı yayında da söylenmesi kendisinden ısrarla istenmiştir.
    ahmet çakar da dürüstçe evet kuliste bunu dedim ama bu tamamen espiri mahiyetinde idi ve lütfen gerçekmiş gibi algılanmasın diyerek üstüne basa basa defalarca durumu açıklamış yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için azami çaba harcamıştır.

ahmet çakar ı çok uzun süredir gerek eğlence gerek boş zaman geçirme amacıyla takip eden biri olarak kendisinin tavırlarını olumlu bulmasam da, bazen çok fazla yanlı yorum yaptığını ama bunu çaktırmamayı bildiği için insanların gözünde dürüstlük abidesi olarak yer ettiğini bilsem de yine de işin aslının bu olduğunu belirtmek gerektiğinin kanaatindeyim.

ek: ayrıca program boyunca ahmet çakar ın savruk tavrı ve kelimeleri yutup peltekleştiren konuşması, alışışageldik ahme çakar tarzı değildi. muhtemelen alkollüydü.
    (panzerfaust, 04.03.2008 12:48)
  15. (bkz: @2252476)

(bkz: @2252822)
    (mkopaw, 04.03.2008 13:01 ~ 14.08.2008 12:39)
  16. (novarese, 04.03.2008 13:07)
  17. zico'un açıklamasına göre fenerbahçe futbolcularını demotive eden bir iddaa.

zico'nun açıklaması: futbolcularımız ahmet beyin bikinili halini düşünüp konsantre olamıyorlar. maça çıkmak istemiyenler bile var. kendisini arayıp işin hakikatini sordum, iki çift ipli bikiniyi hazırladığını söyledi, renginde kararsızmış sadece. ahmet bey bu iddasını lütfen geri alsın. futbolcular huzursuz. alexle kejmanı sarılıp ağlarken gördüm bir ara daha ne deyim.
    (nickime kadar, 04.03.2008 13:08)
  18. - ahmet çakar'ın bikinili fotoğrafları için tıklayınız.

hürriyet
    (deatly, 04.03.2008 13:12)
  19. bırakın adam içinden ne geliyorsa onu giysin dedirten açıklamadır. kadın giysisi giymenin de kadın olmanın da aşağılık bir durum olmadığını idrak edebilecek kapasitede olanlarca son derece sıradan, kaale bile alınmayacak bir saçmalamadır işte.
    (arapbebek, 04.03.2008 13:41)
  20. ahmet çakarın bikini giymek için mazaret olsun diye söylediği iddia. asıl turu geçemezse üzülecektir.

üzücü edit: bir fenerbahçeli olarak ahmet çakarın tam videosunu izledikten sonra kendisine buradan özür dilemek istiyorum. normalde hiç yapmadığım birşeyi bu konuda yapmış bulundum. oda bir haberi okurken toplumun lafına inanılmayacağıydı. gerçi ben işi espriye vurarak kurtarmışım ama ya bu medya. insan nasıl utanmadan sıkılmadan böyle bir iddiayı bu adamın üstüne atar halen kanım donarak izliyorum. ahmet çakar orda 50 kez böyle bir şey mümkün değil derken bunları kesen şeref namus yoksunu insanlara burdan nefretlerimi iletiryorum.
    (jayhunx, 04.03.2008 13:52 ~ 06.03.2008 13:40)
  21. fenerbahçeli futbolcuları galibiyete heveslendirmek için söylemiş olabileceğini düşündüğüm söz öbeği. fenerlilerin neyi arzulayacağını iyi biliyor*
    (nox, 04.03.2008 14:10)
  22. hakkaten de sürpriz olmazsa sevilla fener'i eleyecektir. fakat olur da fener şahlanır, gaza gelir, üstüne yatar falan da elerse ben de bikinili ahmet çakar'ın tüm vücuduna ova ova güneş kremi süreceğimi buradan ilan ediyorum. fener kazanarak elerse göbeğinden zeytin de yerim!
    (billie jean, 04.03.2008 14:13)
  23. ahmet çakar'ın ilk olarak makyaj odasında söylediği daha sonra da melih gümüşbıçak'ın ısrarı ile açıkladığı, daha sonra da eyyam yaptığı hadise. ayrıca ilk defa ekşi'den sonra itüsözlük'ten de bahsetmiştir hocamız. önemli noktaları alırsak...

melih gümüşbıçak: peki şu makyaj odasında ya hocam söylediğini, şimdi söyler misin, bu fenerbahçe...
    ahmet çakar: bu beni bağlar da, bunu söylemem bu sürprizdir
    * stüdyoda gülüşmeler *
    a.ç: şunu söyledim eyyy türkiye, fenerbahçe sevilla'dan turu geçsin, ilk programa bikini ile çıkacağım...
    * stüdyoda kopuş *
    a.ç: şimdi burada sıkıntı var, 1- ben psikopat mıyım, gay miyim? tövbe estağfurullah lan gecenin bu saatinde... beni maymun yapmayın, 2- futbolda öyle bir skor olur ki adama bikini değil jartiyer giydirir (işte hoca burada eyyamın kralını yapıyor) futbolda bunlar olur, avusturya milli takımı, faroe adaları ile milli maç yapacak, o zamanlar faroe adaları filan yok, daha suyun altından yeni yeni yukarıya çıkmışlar, insanlar mantarlardan filan üremeye başlamış, ilk üreyenlere demişler ki futbol oynar mısın? bu top demişler, bir milli takım yapmışlar, adamlar tek hücrelilerden, alglerden gelip insan olmuşlar, yarı insan yarı balıklardan bir milli takım yapmışlar ve bu takım viyana'da avusturya'yı yendi... (bu bilimkurgu kısmında yemin ediyorum gözlerimden yaş geldi gülmekten)

hakan ünsal: peki hocam seni o durumda görmek isteyecek 1. kişi kimdir?
    a.ç: nerde?
    h.ü: yani bikinili görmek isteyecek ilk kişi?
    a.ç: gürcan tabi ki...
    gürcan bilgiç: ahaha

a.ç: her program sonrası antu.com'u okuyorum, bakın çocuklar bu bir espriydi (eyyam) bunları ciddiye almayın... her türlü sürpriz mümkündür, keşke fener kazansa da ben de içeri de verdiğim sürprizi tutsam...
    serdar bali: hocam orada çok kaliteli ekşisözlük var (eskiden di o gerçi de neyse)
    a.ç: bana neler söylüyorlar, ekşisözlük olsun, itüsözlük olsun, uludağsözlük olsun, bunlar yaptığın her program, yarışma, spor yorum yapan, gençlerin, a plus, yüksek tahsilli, üniversite öğrencisi gençlerin, ab grubu, ortalaması 18-30 yaş olduğu yerler. bu grubun senin hakkında ne düşündüğünü sana nasıl yaklaştığını, orada görürsün... bu insanlardan hiç birini de tanımam, ama bu üç sözlük artı antu.com okuyun...

şimdi öncelikle, ahmet hocam madem okuyorsunuz, itüsözlük olsun, diğer sözlükler olsun, hep sizin hakkınızda yorumlar yapıyorum, arkadaşlarım bana küçük ahmet çakar derler, daha önce size mail attım, yemeğe gidelim, tüm masraflar benden diye, cevap vermediniz. büyük sıkıntı gördüm sizde ama sevgimden bir şey gitmedi merak etmeyin. umumiyetle yemek teklifi reddedilmez, tırnak içerisinde amiyane tabirle teklifilimi kabul etmenizi rica ediyorum...

kalbim bu gece türk olarak değil aynı zamanda ahmet hoca'nın bikini giymesi için fenerbahçe ile. ayrıca adam olan sözünü tutar, bikini giyeceğim diyen adam her ne kadar sıkıntılı bir eylem olsa da, bunu yapmalı, yapmazsa adam filan değildir diyorum...
    (1925, 04.03.2008 18:42 ~ 19:02)
  24. (ceyyar kermit, 04.03.2008 18:43)
  25. (donkıllıone, 04.03.2008 18:46 ~ 18:47)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil