görseller
fenerbahçe nin mhp yakınlığıfenerbahçe nin mhp yakınlığı

belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · bir kadının bilmesi gerekenler
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · zongul ducks
  4. · yeşim salkım
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · aklidengegorecelibikavramdir
  7. · öğretmenler günü
  8. · arı sıçtı
  9. · misafirlikte ayak parmaklarını katlamak

fenerbahçe nin mhp yakınlığı  

1. ikisininde türk milletine yaptıkları ortada olduktan sonra neden olmasın dedirten olay.
    (naylon brando, 15.06.2009 10:20)
  2. yalandan ibaret olan bir varsayımdır
    (diabloe25, 15.06.2009 10:21)
  3. alaattin çakıcı yı yurtdışına kaçıran takım taraftarlarından duymanın abes olduğu durum.

ben gs liyim misal. bizde de mehmet ağar var. velhasıl kelam diğer konularda olduğu gibi hiçbir klubün diğerinden farkı yok.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 15.06.2009 10:28 ~ 10:28)
  4. olayları ve olguları birbirine karıştıranların çarpıttığı durumdur. fenerbahçe ruhu bunların çok ama çok üzerindedir, he sen fenerbahçe'li olmadığın için bunun nasıl bir duygu olduğunu anlayamazsın canım kardeşim. ama gel bir de bizim tarafımızdan bak olaya. kişlilerle değil fenerbahçe'yle ilgili bizimtutkumuz, renklerine, asaletine,ruhuna bağlıyız. sana yabancı bunlar, kasma o yüzden. şunu da ekliyim, şahsım adına böyle bir yakınlıktan asla dem vurmam, rahatsızlık da duymam. helal derim geçerim.
    (tek kisilik harem, 15.06.2009 10:38)
  5. mafya lafını eden bjk'liler için geliyor.
    http://www.medyaspor.com/...

haberin kısa özeti şöyledir.

(bkz: sedat peker)
    (bkz: şike)
    (bkz: maç satmak)
    (bkz: bjk)

saygılar.
    (karamürselli deli hamdi, 15.06.2009 10:57)
  6. türkiye'de halka malolmuş tüm kurumlarda olduğu gibi malesef fenerbahçe'de de faşistlerle, mafyayla ilişki vardır. malesef bozuk düzenlerde büyümüşsen faşizmle ve mafyayla içiçesindir. ki tek fenerbahçe'yi buna örnek göstermek adaletsizdir. isteriz ki futbol bunlardan temizlensin.
    (emir cool u, 15.06.2009 11:24)
  7. fenerliye ne denir? fenerbahçeli

mhp başkanına ne denir? devlet bahçeli

böyle bir yakınlığın ıskalanmış olması hayrete düşürdü beni şahsen.
    (diazepam, 15.06.2009 11:27 ~ 12:11)
  8. oyumu mhp'ye verdim ve allah'ına kadar da fenerbahçeliyim. bu bağlamda, en azından bir birey olarak benim açımdan fenerbahçe ile mhp arasında böyle bir bağlantı vardır ve bağlantı noktası da tam kendim oluyorum.

bu durumda...

(bkz: zoruna gidenin borusuna gitsin)

ha... bir de şu var ki hem fenerbahçeli, hem de mhp'ye oy vermiş bir birey olarak diyorum ki faşizmin, faşistin; milliyetçiliğin, milliyetçinin tanımını bilmeden, tabiri caizse mal mal, saf saf, dengesiz dengesiz konuşarak hiçbir yere varamazsınız. bunun dışında, insanları faşist diye yaftalayarak faşizmin allah'ını yaptığınızın da farkına varmanız gerektiğini belirterek, faşist sizin ta 7 ceddinizdir deyip yazımı noktalıyorum.

geçmiş olsun.
    (eudaimonist, 15.06.2009 11:36)
  9. fenerbahçe'nin mhp yakınlığı olarak açılan başlığın aslında mhp'llerin fenerbahçeli olması olarak düzeltilmesi gereklidir. insanlar takım tutar, onun maçlarını takip eder, izler, sevinir ve saire.. mhp'lilerin varsayalım ki fenerbahçeli olması ne fenerbahçenin suçudur ne de mhp'lilerin suçudur.

kürt vatandaşlarımızın renkleri kendilerine sıcak bulduğu için galatasaraylı olmasından bir farkı yoktur... iki durumda da birileri takım tutmaktadır.
    (badlik amiri, 15.06.2009 11:59)
  10. fenerbahçe ile mhp'nin reina çıkışında kameralara yakalanmasıyla ortaya çıkmış yakınlıktır.
    (jaguar, 15.06.2009 12:03)
  11. (bkz: ergenekon ve fenerbahçe ilişkisi)

bunu es geçmişsiniz a canlar. hatta siz bu kadar parayı fenerbahçe'nin nerden bulduğunu sanıyorsunuz. amerika ile yakınlığı bile var.
    (you don t goff me, 15.06.2009 12:06)
  12. mhp nin futbol ile yakınlığı olarak düzeltilse daha bir mantıklı olur sanki. öyle bir hava verilmiş ki, sanki fenerbahçe faşist, gladyo takımı;diğer büyükler livorno nun göbeğinden kopup gelmiş, ezilenlerin yılmaz savunucusu.

bir açığı yakalandı mı fenerbahçeye bu kadar kolay saldırılmasının sebebi nedir hala anlayamadım. çekememezlik mi, aşırı nefret mi ne bilemiyorum gerçekten.

bir büyüğün alaaddin çakıcı yı bariz yurtdışına kaçırışı, diğer büyüğümüzün de mehmet ağarla olan yakın ilişkileri göz ardı edilmemeli ve şike, teşvik primleri, karanlık transferler gibi illegal işlerin arkasındaki kişiler türk futbolundan bir an önce defedilmelidir.

o değil de levent kırca gibi giri bitirmek te varmış kaderde..
    (robadan, 16.06.2009 12:19)
  13. nedir fenerbahçenin kuruluş yılı?

1907

kenarlarda ne var 1 ile 7, topla 7 ile 1'i, ne etti?

8

1907'den at 90'ı ne kaldı geriye?

17

topla 17 ile 8'i ne etti?

25

işteee milliyetçi hareket partisinin 40. yıl dönümü.

http://www.youtube.com/...
    (coldjoke, 16.06.2009 15:05)
  14. 36 başkan içerisinden 1 adet başkan, yüzlerce yönetici arasından da 1 adet eski yönetici örnek olarak alınarak bir spor kulübü hakkında gayet güzel tespit sıçılabildiğini gösteren aforizma.

(bkz: abdullah öcalan)
    (bkz: galatasaray pkk yakınlaşması)

(bkz: alaettin çakıcı)
    (bkz: sinan engin)
    (bkz: beşiktaş mafya yakınlaşması)

oldu mu? olmadı değil mi?
    (lamentable belaborment, 16.06.2009 15:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil