belki ilginizi çeker
  1. · genç semih
  2. · semih şentürk
gündem
  1. · mutluluk veren küçük şeyler
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · ece gürsel
  4. · kar yağarken hissedilen duygular
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · babaların garip huyları
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · ayqch
  9. · koş forest ananı sikiyorlar

fenerbahçe deki genç semih sorunsalı  

1. efenim şu anda amatör sporlara genelde milli takım düzeyinde ilgi gösterdiğimiz için daha çok göz önünde olan futbol ve basketbolu klüp seviyesinde takip ediyorum.şu anda fenerbahçe spor klubünün kadrosunda -benim bildiğim- 2 tane semih var.biri futbolda biri de basketbolda.2 semih de genç semih olarak tanınıyor.futbolcu olan yıllardır genç semih genç semih diye tanıtıldı ara ara çıktığı maçlarda etkili performansıyla tanındı.bu sene kezman sakatlandıktan sonra anca 25 yaşında doğru düzgün ilk 11 de forma giymeye başladı.yeteneklerini anca şimdi gösterebiliyor.bir kaç yıl kayıp oldu hem semih hem de türk futbolu için.şimdi basketbolda ki semih e de genç semih deniyor yıllardır.o da ara ara forma buluyor.yetenekli basketçi biliyoruz ama bunu tam olarak bize gösteremiyor.onun da yıllar boyu böyle tanınıp arka planda kalmasından korkuyorum.birileri sakatlanmasın semihler daha çok forma giysin.türk sporu kazansın.
    (mkopaw, 19.12.2007 19:18 ~ 23.12.2007 13:14)
  2. (bkz: sorunsal)
    (seanpenn, 19.12.2007 19:56)
  3. (bkz: @1430611)
    (azureel, 19.12.2007 20:21)
  4. semihler yaşlanmaz hipoteziyle geçici çözüm getirilebilecek sorunsal.
    (zagnem, 19.12.2007 20:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil