fenerbahçe 2007 2008 sezonu formaları 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. http://www.fenerbahce.org/... adresinden incelenebilecek formalardır.

sarı-lacivert çubuklu forma bok gibi gözükmektedir. bunun yanında açık mavi formanın ne olduğunu anlayamadım henüz. sarı-beyaz çubuklu forma ise gayet güzel durmaktadır.

edit: lan ben mi dizayn ettim formaları, ne kötülüyorsunuz?
    (zoma, 31.07.2007 01:03 ~ 21:16)

2. bir fenerbahçeli olarak "bu ne lan?",diye şaşkınlık geçirdiğim formalar.
    (betatron, 31.07.2007 01:12)
  3. fenerbahçe bir dünya kulübü olma yolunda hedef saptırıyor dedirten forma. güney amerika takımı havası vererek izlenme oranını mı artıracaklardır nedir? zaten roberto carlos'u da aldılar. takıma brezilyalı dolduruyorlar.

(bkz: fener in türkiye nin üniter yapısını tehdit etmesi)
    (şiirbaz, 31.07.2007 01:17)
  4. '' inşallah bu sezon bunları giymezler '' dediğim formalardır. güzelim klasik çubuklu forma varken ne gerek var bunalara. daha bi 100 yıl daha idare eder klasik çubuklu forma bence.
    (azimlii, 31.07.2007 01:17 ~ 01:18)
  5. deniz barış ın üzerindekinin gözümü inanılmaz yoran forma. yarın bir gün maç izlerken insanlar , nasıl katlanacaklar bu renk cümbüşüne anlamak mümkün değil. klasik çubuklu olan ise kesinlikle en iyisi.
    (hplovecraft, 31.07.2007 01:18)
  6. o turkuaz renkli, pijamaya benzer formalar birkaç bayan taraftar haricinde kimseye satılamayacaktır. buraya yazıyorum.
    maazallah o formayla sokağa çıksan top derler adama be.

alakasız not: ya bu ali bilgin'de de şey tipi var böyle tövbe estağfurullah.
    (çılgın veyfik, 31.07.2007 01:30 ~ 01:31)
  7. sarı-beyaz olanının fenerbahçe ile uzaktan yakından alakası olmadığı ve turkuaz renkli olanın da 3-4 sene önce galatasaray'a umbro tarafından yapılmış olan formaya benzediği formalardır...

edit: sarı-beyaz olan formanın fenerbahçe'nin ilk renkleri ve formasını temsilen yapıldığını söyleyip beni uyaran şevket i bostan ve asmurf'a teşekkürler... ama giride sarı-beyaz formadan bahsedilirken şu anki fenerbahçe renkleri üzerinden yorum yapılmıştır...
    (ageblood, 31.07.2007 01:52 ~ 01.08.2007 00:07)
  8. ya göz alışkanlığımızı bu kadar derinden etkileyecek kadar değişik olmasından ya da gerçekten çirkinlikten bayılan formalardır.
    (piti, 31.07.2007 02:06)
  9. acayip tarzda formalardır. yıl 2000 olsaydı millenium formaları olurdu bunların adı.
    (mastür, 31.07.2007 02:13)
  10. sarı-beyaz formalar kulübün ilk renklerine ithafen yapılmış olan formalardır.ayrıca dikkat çekmemiş bu sene forma düzeninin kötü olmasından dolayı ama avea forma reklamı gene boktanlıkta sınır tanımamaktadır.
    (seperated ways, 31.07.2007 02:39)
  11. adidasın galatasaray için tasarladığı parçalı formayı görüp bir fenerbahçeli olarak hayran kaldıktan sonra "bunlar ne?" dememe neden olmuş formalardır. "yenilikse bu mu yenilik?", "klasikse bu kadar mı öncekilerle aynı olmalıydı ki?" deme isteği uyandırdı bende.

velhasılı kelam; son üç sezondan beri, üst üste yine çubukla forma alınıp giyeceğim. tabi ki sarı beyaz çubuklu olandan değil.

az da mavi formadan bahsetmek gerekirse; borussia dortmund'dan, barcelona'dan araklayıp fosforlu yeşil yapsaydınız, ya da en güzeli boca juniors formalarını taklit etseydiniz demek istiyorum.*

editii: konçlar da felaket olmuş. baktıkça daha bir kötü geliyor.
    (ximxili, 31.07.2007 02:45 ~ 07.08.2007 02:00)
  12. sarı beyaz ve turkuaz versiyonlarını çok beğendiğim formalardır. ayrıca çubuklu forması 2 sezon önceki çubukluya şekil olarak acayip benzemektedir. turkuaz forma lazio formasını anımsatsa da bence hoş ve değişik olmuş. fenerbahçe sık sık giyer inşallah.
    (ceyyar kermit, 31.07.2007 11:42)
  13. fenerbahçe cumhuriyeti yerine bence artık brezilya cumhuriyeti demeye başlamalılar..o turkuaz rengi forma cuk oturmuş zaten..bide sarı beyaz forma ne kadar gereksiz ve çirkin..ben geçen seneki formaları daha çok beğenmiştim..bu sene roberto carlos'un göz rengi ortaya çıksın diye turkuaz forma yapmışlar heralde..
    (dream with the fishes, 31.07.2007 11:56)
  14. içlerinden turkuaz formayı hem rengi hem de mesajı açısından sevdiğim formalardır. hatta "evdeki bir ton klasik çubuklu formanın yanına bu sene turkuaz alayım" dedirten formalardır.

ekleme: turkuaz forma mesajı için (bkz: @1766708)
    (garrincha, 31.07.2007 11:57 ~ 12:23)
  15. mehmet demirkol'un uzun zamandır türk milli takımı için yapılmasını istediği turkuaz rengi formayı da içinde bulunduran formalardır.
    (garrincha, 31.07.2007 12:06 ~ 21.07.2008 15:52)
  16. adidas'ın forma tasarım özürlü olduğunun yeni bir kanıtıdır.
    (mavi forma ne ulen)
    (forma mı pijama mı)
    (katakullyy, 31.07.2007 12:41 ~ 12:42)
  17. bunca yıldan beri yapılmış en başarısız formalardır. yani emlak bankası reklamlı formalar daha güzeldi. onlarla oynasalar daha iyi. bir tek turkuaz hadi ben iyiyim diyor ama diğerleri şıçmık.
    (constantinopole, 31.07.2007 12:50)
  18. fenerbahçenin avrupa maçlarında turkuaz rengi formayı giyeceği açıklanmış.bu da bana yıllardır avrupada süregelen sıfır puan çekme, fark yeme gibi ünlerini unuttturma çabası yada "biz o takım değiliz valla bak! ehe ehe mehe" diyerek tırt bir çakallığa soyunduğunu düşündürtüyor.zira insan turkuaz rengi cıvıl gençleri sahada görünce aklına fenerbahçe adına pek birşey gelmiyor.
    (emeklisandığı, 31.07.2007 14:31 ~ 14:32)
  19. turkuaz formanın yaşattığı ciddi çaplı dumur sonrası sarı beyaz formanın sıcaklığı ve içtenliği taraftarın en azından belli bir kısmının rahatlamasına sebep olmuştur.

klasik çubuklu ise en son van hooijdonk'ın unutulmaz performans sergilediği 2003-2004 sezonunda bu şekilde sıfır yaka olmuştu.

ayrıca fenerbahçe'nin, turkuaz formasını taş çatlasın 4-5 kez giyeceğini, bunların da muhtemelen avrupa ya da kıytırık türkiye kupası maçları olacağını tahmin etmek zor olmasa gerek.

umarım uğurlu gelir.
    (pvh, 31.07.2007 14:39)
  20. turkuaz formasının avrupa maçları için olduğunu düşündüğüm formalardır.
    turkuaz formayı görünce bunlar avrupa liginde maçlarında hiç görünmüyor cırtlak bir renk koyalım da sahada oldukları anlaşılsın diye mi düşündüler acaba diye bir düşünce geçti aklımdan.
    not:hala da öyle düşünüyorum nedense
    (penguen tezegi, 31.07.2007 18:11 ~ 14.08.2007 23:24)
  21. turkuaz formanın hakikaten değişik bir kreasyon olduğu formalardır. daha çok trabzonspor'u hatırlattı bana formayı görünce. klasik çubuklu formalar reklam aldığı kısım dışında normal olmuş, ama o sarı beyaz formalar nedir öyle. sanki rakibin gözü sürekli formada kalsın da top oynayamasınlar gibi bir mantık yürütmüşler sanırım.
    (albus, 31.07.2007 18:37)
  22. takım olarak her şeyde devrim yaratacağız ya en kötü forma da bizim olsun ne olacak? yaratıcılık bu kadar köreldi mi? diye sormadan alamıyorum kendimi.o mavi forma nasıl bir şeydir ortaya bir de nazar bonzuğu kondursalarda tam nazarlık takım olsaydık.dokunan çarpılır cız.
    (amnesiac, 31.07.2007 18:40)
  23. turkuaz formayı televizyonda görmenin şokunu atlatamadan oyuncuların yarısının "hangisi favoriniz?" sorusuna verdikleri "turkuaz" cevaplarıyla beni benden alarak ikinci bir şoka sokan formalardır. turkuaz olanına uzaktan bakıldığında sırtındaki numaranın nasıl seçileceği merak konusudur.
    (the lynx, 31.07.2007 20:22)
  24. kafalarda çok soru işaretleri olacak ki ntvmsnbc tarafından ankete dökülmüştür.

http://www.ntvmsnbc.com/...
    (jack nicholson, 31.07.2007 20:25)
  25. öncelikle sarı beyazda neymiş kardeşim diyenler için kısaca tarihte yolculuk yapalım:

sarı lacivert renklere geçilmeden önce (ya da geçmemizden önce) fenerbahçenin renkleri sarı ile beyazdı. bu renkler fenerbahçe yarımadasındaki , fenerin bahçesi’ndeki ilkbaharın sevimli müjdecisi papatyaların kıskançlık ve temizlik sembolü olan renklerdi. fenerbahçe renklerini 1909 sonbaharında sarı laciverte çevrildi.

bu bağlamda sadece sarı beyaz formalar için konusuyorum.

harikalar formalar.. fenerbahçenin ilk kuruluş zamanının ruhunu hala taşıdığının göstergesi.
    inanılmaz duygu dolu bir tasarım.. bu fikir kimin aklına geldiyse bin yaşasın.

gidip bir tane de ben alacağım en kısa zamanda...
    (kitiara uth matar, 31.07.2007 21:08 ~ 21:14)
 sayfa  / 2