belki ilginizi çeker
  1. · bilincini stadın kapısında bırakan taraftar
gündem
  1. · beşiktaş
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  8. · absürt insan isimleri
  9. · dolmuş tavan yüksekliği

fenerbahçe ülker seyircisi  

1. öncelikle hiç eveleyip gevelemeden;

(bkz: 17 haziran 2009 fenerbahçe ülker efes pilsen maçı)

basketboldan anlamadıklarını biliyorduk da, bu kadar utandıracaklarını hiç tahmin etmemiştim.

önce birbirleriyle kavga ettiler, sporcuların tüm konsantrasyonunu bozdular...

nerede gürültü yapmaları gerektiğini bilemediler, preldzic serbest atış kullanırken yine, yeniden gürültü yaptılar...

en sonunda hazımsızlıkta son noktayı gösterip saldırdılar; tek suçları şampiyonluğu kutlamak olan, muhtemelen bu geceki hayvanlıklarla karşılaşmayı beklemeyen normal insanlara...

çekin elinizi bu spordan! ya da daha sert söyleyeyim, siktirin gidin.
    (godum godum godaman, 18.06.2009 00:13)
  2. (kandahar, 18.06.2009 00:18 ~ 00:19)
  3. (bkz: seyirci ne lan)

edit: ekşi'den başlık araklamayayım diye de bu kadar kasmaya gerek yok sözlükçü. rahat olun taraftar her yerde taraftardır.
    (you don t goff me, 18.06.2009 00:19 ~ 00:22)
  4. valla bir fenerbahçeli olarak tiksindim. sadece fenerbahçe değil tüm türk taraftarları böyle değil mi? olaylı isviçre maçını ya da son fenerbahçe-galatasaray maçını(hoş o futbolcuların bok yemesiydi.),sulu meşhur maçı unutmak mümkün mü? bazen futbol, basketbol gibi sporlar bizim insanımıza fazla diye düşünüyorum açıkçası.
    (captor of sin, 18.06.2009 01:13)
  5. yere düşse bile tekme atmaya devam edendir.

(bkz: vay aslanım be)
    (higher than hope, 18.06.2009 01:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil