bir fenerli olarak benim de hayli hoşuma giden, ona buna "şşt sen fenerlisin dimi hacı" diye yolladığım taraftar işi. tebrik ediyorum, çok eğlenceli olmuş. valla ciddiyim çok sevdim.
bir grup galatasaraylı taraftarın, bir opera sanatçısını ayartıp,kendi yazdıkları tezahüratı çok süper bir şekilde söylettirmesi olayıdır.bir fenerli olmama ragmen evde sıkılınca yarramı ye fenerrr yarramı ye fenerr diye bagırasım tuttuğu ama yapamadığım,keşke fenerli kardeşlerimin bu olayı onlardan önce bulup,defalarca yapıp youtubede paylaşsaydı diye içimden on milyonlarca kez geçirdiğim çok kıskandığım tezahürat.biryerlerde bu tezahüratı yapanı görürseniz hemen koşup içlerine dalın.amaç küfür değil rahatlama.şahsen öle bişey yakalarsam hiç acımam katılırım.*
hacettepe üniversitesi öğrenci evleri j blok sakinleri tarafından koro halinde söylenerek hemen hemen tüm kampüsün dikkati çekilmiştir bu mükemmel opera vasıtası ile
hamburgta bir erasmus partisi çıkışı, bir metro vagonu erasmus öğrencisiyle beraber söylediğimiz, fenerli olmama rağmen seslerimin kısıldıgı, hasta fenerli babamın beni böyle görse evlatlıktan reddedecegi tezahürat..
dile dolanması sakıncalı ama bir şekilde dolanan eğlenceli mi eğlenceli marş.
sanatçı kardeşimiz de fevkaladenin fevkinde seslendirmektedir parçayı.
ancak asıl olay, grubun büyük bir coşkuyla şarkıya katıldıkları bölümdür. çok başarılı.
birden fazla kişilerin bir arada "en içten şekilde söyleyebildikleri" yegane marştır. örnekleri izleyiniz anlayacaksınız. söyleyen grupdaki tüm seslendirenlerin keyifden kendilerinden geçmeleri takdire şayan bir eser olduğunun göstergesidir.
fenomen olmuştur, tüm dünyadan youtube a videoları akmaktadır. sudan paris lizbon brazilya.. türklerin ayak bastığı her ülkeden opera sesleri yükselmektedir.
bugün stadyum programında, devletin kanalı trt 1'de galatasaray taraftarının ağzından keyifle dinlediğimiz olay.
efendim program sunucusu şimdi de galatasaray seyircisinin sevinci ekranda falan dedi. bir baktım sevinen insanlar falan, her şey normal. birden olayın rengi değişti. herkes hep bir ağızdan "yarrramı ye fener" diye bağırmaya başlamaz mı? çok güldüm lan ekran başında. neyse sonradan farkettiler kestiler. o anda stüdyodakilerin surat ifadelerini görmek en büyük keyiflerden birisidir. harikaydı lan.