feminizm dayak eksikliğidir   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. cocuken dayak yememiş kızların büyüdüklerinde erkeklere karşi hissetikleri ^ben onlardan daha mükemelim^ ^ onlar kim ki ^ ^tüm erkekleri parmağımda oynatırım ^ tarzı düşünceleri kücüken yeterli sopayı yemediklerinden ileri gelir.

(bkz: kızını dövmeyen dizini döver)
    (scurtel, 28.08.2007 00:28)
  2. kadınları aşağılamak, küçük düşürmek için ne yapacağını şaşıran kimselerin şuursuz çıkarsamasıdır.
    (dişikartal8, 28.08.2007 00:31)
  3. (bkz: iğrenç genelleme)
    (frozen, 28.08.2007 00:34)
  4. "feminist yoktur, az sopa vardır" cümlesini şiar edinmiş olan eril kişi söylemidir. kendi haline bırakılmalıdır...
    (ne me quitte pas, 28.08.2007 00:35)
  5. feminizm akımının ne olduğunu bilmeyenler ve kendilerini büyütenlerin de birer kadın olduğunu unutanlar tarafından söylenebilecek tam anlamıyla cahilce olan bir söylevdir,düşüncedir.*
    (the artful dodger, 28.08.2007 00:53 ~ 00:54)
  6. (bkz: faşizm vicdan eksikliğidir)
    (nabeshin, 28.08.2007 00:57)
  7. (bkz: araştırmadan her konuda yorum yapmak)
    (the artful dodger, 28.08.2007 01:07)
  8. ülkemizde duygu asena' nın ateşlediği "feminizm=erkek düşmanlığı" düşüncesi ile feminizm bu şekilde kabul görmüş, aslında feminizm in eşit hak ve hürriyet için başlatılan daha sonra dallanıp budaklanan bir izm olduğu unutulmuş, hatta bir erkeğin feminist olabilmesi imkansız hale getirilmiştir. kendini bilmez, duygu asena okuyucusu olduğunu sanan kadın, erkeklerden belirli sebeplerden dolayı nefret ettiği için "ben feministim" diye dolaşmıştır etrafta. bu yüzden bir çok erkeğin de saçma bulduğu izm haline getirilmiştir feminizm.
    feminizm=erkek düşmanlığı düşüncesi ile açılmışsa başlık; dayak değil de başka bir şeylerin eksikliğidir feminizm...
    he bu başlık "eşit hak hürrüyet isteyenin dayağı eksiktir" anlamında yazıldıysa, unutun gitsin, okumamış sayın bunları... ne gerek vardır...
    (hiaxii, 28.08.2007 03:41)
  9. bu alan bunu da aldı:
    (bkz: feminizm koca eksikliğidir)ve hatta bunu da:
    (bkz: feminist kadın çirkindir)
    (uykutulumu, 28.08.2007 04:26 ~ 04:27)
  10. feminizmin anlamını kavrayamamış insanların bu kavramı ağızlarında sakız haline getirdiğinin canlı bir örneğidir
    (nomennocry, 28.08.2007 06:33)
  11. toplumsal bir mesaj olarak feminizm dayak eksiliğidir. doğrudur efendim. doğu illerinde zavallı kızlarımız zorla başkaları ile evlendirilir, töreler uğruna hunharcı katledilirken şehir merkezlerindeki rahatlığın battığı kadınlar gereksiz olan her yere şeylerini sokmaktadırlar(kıçlarını afedersin). kadınların toplumun genelinde yaşadıkları dayak, zorla cinsel ilişki gibi katledilen haklarını savunmaktan aciz bu hanımlar üstüne üstlük kendilerini erkeklerden üstün görme çabalarındadır. allah akıl fikir versindir.

(bkz: nush ile uslanmayanın hakkı tekdir feministin hakkı kötektir)
    (firsattanistifade, 28.08.2007 08:09)
  12. yüz denek üzerinde yapılan araştırmalar sonunda varılan pek önemli bir sonuç'' feminizm dayak eksikliğidir'' ve irdelemenin sahibi''dayak eksikliği''.
    eminim ki bu ifadede yer alan dayak kelimesi yüzünden karşıt teorilerle,kızgınlıkla karşılanmıştır,bu cümle.yanlış ve yalan bir tarafı yoktur:ülkemizde dayak yiyen daha doğrusu sindirilen kadın ne böyle bir kavramla,ne de içeriğiyle ilgilenmiyor.çünkü o bambaşka sorunların içinde buluyor kendini,hayata dair felsefik veya insani yaklaşımlara yolak bulamıyor.düşünceler hep şu yoğunluk da ve çerçevede gerçekleşiyor;bugünde dayak yiyecek miyim?bugün nasıl yırtarım?çocukları varsa kanatlanıyorsa bu herifçioğluna sırf onlar içindir ve eğer dozlar yüksek derecede ise kadın iyice kadınlığından,aslında insanlığından çıkar,acısını çocukları üzerinden çıkarır,herşeye onlar için katlanıyor olmasına rağmen...ardı yaşanan streslerin ona armağanları vardır,rahatsızlıklar/hastalıklar.koca yaşlanmıştır artık o dayaklar yoktur,ama bu sefer uğraşacak rahatsızlıklar vardır.

ya böyle bir ortamda büyüyen çocuklar,asla sağlam çıkmazlar,ciddi veya hafif mutlaka psikolojik rahatsızlıkları olur.anne bunlarla uğraşmak zorundadır,ana anadır ;çocukları kaç yaşına gelirse gelsin.
    dayakla bütün bu döngüleri yaşattığımız kadın,feminist olmayı bırakın,koskaca bir yaşamı başkaları için yaşanmışlıklarla tüketmiştir.
    bunlar dayağı yaşayan kadın için,dayak adı belli sanı belli,ya diğer zorluklar ve yine aynı sonuçlar.
    dövelim,sövelim; kadınlar adına erkeklerin tek derdi feminizm denilen tehlikeli bir düşünceyle beyinlerini zehirlemeleri ise.
    (biyolojiksaat, 28.08.2007 17:02 ~ 17:07)
  13. dayağı atanın erkek olduğunu düşündüğümüzde neden bayanların feminist olması gerektiğini anlamamı tekrar tekrar sağlayan kelime grubudur ki feminizme karşı söylenmesine rağmen içinde nedenini barındırıyor...
    (seqtomik, 28.08.2007 17:07 ~ 17:12)
  14. "lezbiyenler çirkindir"e dek varan arkaik bir düşüncedir. ve tabii ki pek komiktir ziyadesiyle kahkaha atılasıdır.
    mizah lan bu mizah ne diye saldırıyorsunuz?
    (altlejant, 28.08.2007 17:07)
  15. (bkz: @1536189)
    (sevmek bir eylemdir, 28.08.2007 17:12)
  16. dövdülen onlarca feminist tarafından gerçekliği rahatlıkla ispatlanabilecek önerme.
    - aysel sen ne diyorsun feminizm hakkında?
    + çfk köftü bifr şfey. feminizfm bifr anomalidifr.
    - aysel'in birazdan dişçiye gidince diksiyonu düzelecek.
    işte bir feministi daha törenle normale döndürdük.
    (azureel, 28.08.2007 17:24)
  17. (bkz: bir provokasyon aracı olarak itü sözlük)
    (choochoo, 28.08.2007 17:32 ~ 17:33)
  18. (bkz: dayak yedikten sonra teşekkür eden kadın)
    (scurtel, 28.08.2007 17:42 ~ 17:43)
  19. akla şu fıkrayı getiren fıkra özeti kelamdır..

dünya feministler kongresinde, amerikan delegesi hanımefendi kürsüye gelmiş..

"geçen yılın kararlarını aynen uyguladım. eve gider gitmez kocama: "bundan sonra temiz çamaşır istersen kendi çamaşırını kendin yıka, işte makine orada.." dedim. ilk gün bir şey görmedim. ikinci gün bir şey görmedim. üçüncü gün bir baktım, makinenin başında sadece kendi çamaşırlarını değil, benimkileri de yıkıyor."

alman delegesi söz almış arkasından.. "ben de kararımız gereğince kocama: "bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulaşığını kendin yıka" dedim.. birinci gün bir şey görmedim. ikinci gün bir şey görmedim. üçüncü gün baktım, makinenin başında sadece kendininkileri değil, benim bulaşıklarımı da yıkıyor."

üçüncü konuşmacı bizden bir kardeşimiz..
    "türkiye’ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. ona dedim ki: "bundan böyle yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek. işte mutfak orada.."
    birinci gün bir sey görmedim. ikinci gün bir sey görmedim. üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım ..
    (gizliada, 28.08.2007 17:57)
  20. feminist bir kişi tarafından dayak yemiş kişinin gururunu kurtarmak için sarfettiği sözde olabilir.
    (cursedsw, 28.08.2007 18:31 ~ 18:32)
  21. böyle düşünen bir erkeğe aşağıda vereceğim linkteki video izletilmelidir ki kabaetinden bir kez daha sallamamayı öğrensindir:

http://www.youtube.com/...
    (purplepain, 28.08.2007 18:36)
  22. " dayak zeka eksikliğidir " diye karşılık verilesi sözdür. çünkü beyni olan insan sorunlarda aklını, olmayan insan da el ve ayaklarını kullanır.
    (portakalda vitamin, 28.08.2007 18:39)
  23. (bkz: bu lafı söyleyeni dövmek gerekir)
    (quasi magistra, 28.08.2007 18:54)
  24. (bkz: xena)
    (hairsprayqueen, 28.08.2007 18:57 ~ 18:58)
  25. (bkz: fetişizm dayak eksikliğidir)*
    (eksiksizuyum, 28.08.2007 20:19)
 sayfa  / 2