|
|
- (bkz. finite elemenths method)
- fetullah eğitim medreseleri
- sibel alaş'ın ikinci albümünün ismi.
- fettullah efendinin müritleri.
- benim olmadın gözüm görmüyor
ölesim var ya yürek yetmiyor
şeytanı duydum çek git diyor
beni gönderme
benim olmadın yanıyor canım
sorasım var ya dünüm yarınım
kafam almıyor bana mı kıydın
derim öğretme
küçücük yüreğimle ben sana
adam boyu sevdalar büyüttüm
ama inandıramadım
büyü bozuldu dünya yalan
içimde bir şeytan durmadan
yağmurlar düşüyor üzerime
yar benden geçiyor bile bile
emir kimden niye soldu çiçeğim
sendin ben gonca fem'dim
- (arapça) ağız.
feminin rengi aksedip tenine
yeni açmış güle misal olmuş
namık kemal(viola, 28.10.2004 21:12)
- fettullah eğlence merkezi
- memleketimiz insanının en yüksek becerilerinden birinin daha fışkırmasına neden olan üç harfli ne ifade ettiği göreli kelime. evet evet akıl veya niyet okumayı çok iyi beceriyor insanımız. kimse zorla üstelik para vererek bu dershaneye gitmiyor sanırım. ve yanında kamp denilen o ne idüğü kişiye göre tanımlı yere de zorla giden yoktur herhalde. eğer ben zorla götürüldüm diyen var ise; devletin ilgili birimlerine müracaat etmelidir. yoksa bedava yere ahkam keserek kimseleri kötülememek gereklidir. insana hangi kanattan olursa olsun saygı duymak gerek derim ben.
(fempusay, 09.12.2004 12:42 ~ 13.12.2004 11:37)
- (bkz: sibel alaş)
- (bkz: fethullah eğitim merkezi)
- (bkz: fem dershaneleri)
- (bkz: feto)
- alternatif bir fem açılımı içinse (bkz: fulleyin ey müminler)
- fırat eğitim merkezinin kısaltılmış hali olmakla beraber hayatının herhangi bir zamanında herhangi bir şekilde dershanelerinde* eğitim görmüş herhangi bir kişinin herhangi bir askeri okula alınmadığı halk arasında bilinen bir gerçektir.
- çiçek ağzı anlamına gelen kız ismi.
- (bkz: goncafem)
- dudak anlamına gelen kelime. farsça galiba.
"hani fem-i gülşeninden duman süzülürdü", demiş şair. burada fem-i gülşen, gülşen dudakların demektir. bu cümleye bir hatun ismini ve soyadını sığdırmış şair'e de insan hayran kalıyor.
(bkz: kendi kendine hayranlık duyan gizli eşcinsel)
not: kayser sozer geyiklerinden hep uzak durdum ama ne bileyim, bir şekilde mesaj vermem lazımdı. kayser'i kullandım, pişman değilim.
- (bkz: femm-i nehir)
- kadın öğretmenlerin nedense hepsinin bıyıkları olan,acaba özellikle bıyıklıları mı alıyolar işe diye düşündürten,bıyıklarına rağmen mutlu evlilikleri olan(acaba kocalarının da bıyıkları var mı diye de düşünmüşümdür kimi zaman),hep aynı aylarda hamile kalan kişilerin oluşturduğu eğitim kurumu.
- zaman gazetesinin verdiği öss denemesinde görmüştüm.
sos2'deki bir mantık sorusunda şıklardan birinde çember içinde ''hakan-insan-gülen'' , diğer bir şıkta ise gene çember içinde ''gül-çiçek'' yazıyordu.
gülümsetti.
- aşıladığı fikirler arasında trajikomik detaylar da bulunmaktadır mesela,
-aslında bandırma vapuru yoktur.
-atatürk müslüman değildir.
- mezun olan erkek öğrencilerini pilav günleriyle beraber tekrar dersanede toparlayıp abilerle tanıştırmayı amaçlayan dersane. bazen hocalar da sizi gözüne kestirebiliyor. gel ara sıra bizim öğrencilerin sorularını çöz deyip sizi bir şekilde aralarına alıyorlar. sonra üniversitenizde arkadaş çevrenize dersanemizi anlatın, reklamımızı yapın muhabbetleri dönüyor.
|