federer'i beğenmeyen hıncal uluç repliği.. federer'in şampiyonluklarının sebebi, karşısına çıkacak kimse olmaması ve en büyük rakibinin yetenekleri sınırlı nadal olmasıymış sayın uluç'a göre..
(bkz: hamdım oldum ukteydim doldum)
hıncal uluç un o meşur kıh kıh gülüşünü bi tarafıma nakledip o tarafımla güldüğüm repliği. türk insanı olarak ne kadar meraklıyız her başarılı adama bok atmaya.
zamanında ahmet çakar'ın ''siz shaq'ı büyük basketbolcu falan sanıyosunuz dimi.. bişey söyliyim mi, shaq da büyük adam değil!'' demeci kadar saçma bir açıklama ne eksik ne fazla. zaman zaman futbol analiz (!) programlarında yorumcular(!) futbol üzerine saçmalayacak alan kalmayınca böyle şeylere yöneliyorlar. söylediği lafın ardından shaq lı miami'nin şampiyon olup ahmet çakar'a kapak yolladığı gibi federer de her ne kadar önceki başarıyla hali hazırda kapak koleksiyonu yapmış olsa da yenisini yollar hıncal'a, unutulur gider.
efsane raket pete sampras ı gölgelemek amacı güdülerek birazda şişirilerek yeni nesil efsane yaratma çabalarının bir sonucu olarak ortaya çıkan rakettir.