belki ilginizi çeker
  1. · federer akıllı olsun
  2. · hıncal uluç
  3. · rijkaard iyi bir antrenör değil
  4. · lucescu adam değil
  5. · roger federer
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · the twilight saga new moon
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · ibrahim üzülmez
  5. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · bülent arınç
  9. · yürürken her camda kendine bakmak

federer adam değil  

1. federer'i beğenmeyen hıncal uluç repliği..
    federer'in şampiyonluklarının sebebi, karşısına çıkacak kimse olmaması ve en büyük rakibinin yetenekleri sınırlı nadal olmasıymış sayın uluç'a göre..
    (bkz: hamdım oldum ukteydim doldum)
    (escaflowne, 13.09.2007 23:08)
  2. hıncal uluç un o meşur kıh kıh gülüşünü bi tarafıma nakledip o tarafımla güldüğüm repliği. türk insanı olarak ne kadar meraklıyız her başarılı adama bok atmaya.
    (dam üstünde saksağan, 13.09.2007 23:16)
  3. zamanında ahmet çakar'ın ''siz shaq'ı büyük basketbolcu falan sanıyosunuz dimi.. bişey söyliyim mi, shaq da büyük adam değil!'' demeci kadar saçma bir açıklama ne eksik ne fazla. zaman zaman futbol analiz (!) programlarında yorumcular(!) futbol üzerine saçmalayacak alan kalmayınca böyle şeylere yöneliyorlar. söylediği lafın ardından shaq lı miami'nin şampiyon olup ahmet çakar'a kapak yolladığı gibi federer de her ne kadar önceki başarıyla hali hazırda kapak koleksiyonu yapmış olsa da yenisini yollar hıncal'a, unutulur gider.
    (seroo, 16.03.2009 14:07)
  4. özellikle ahmet çakar abimizin eleştirirken çokça kullandığı bi tarzdır. şöyleki.

kazım kanat: ben şimdi ispanya milli takımını izlerken her zaman için bi raul u ararım.
    ahmet çakar: raul mu?
    kazım kanat: evet hocam.
    ahmet çakar: raul adam değil.

rahmetli kazım kanatöylece kalmıştır.
    (los lunes al sol, 16.03.2009 14:18)
  5. (spitzer, 16.03.2009 14:20)
  6. (mgun, 15.09.2009 01:28)
  7. (illumination altar, 15.09.2009 01:28)
  8. (koyden indim sehre, 15.09.2009 01:54)
  9. djokovic maçından sonra federer spor değil şovmenlik yapıyor olarak degistirilicek söz.
    (jrsmith, 15.09.2009 01:56)
  10. efsane raket pete sampras ı gölgelemek amacı güdülerek birazda şişirilerek yeni nesil efsane yaratma çabalarının bir sonucu olarak ortaya çıkan rakettir.
    (fasa fiso, 15.09.2009 01:57)
  11. hadi bunu söyleyen ali sami alkış olsa anlarız da, hıncal uluç' tan duyunca reklam kokusu alıyorum biraz...
    (bkz: yok ebesinin amı ali sami)
    (banker yakup, 15.09.2009 02:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil