fearinnightmare   

adana çık aradan

1. nicki altına bir şeyler yazmak istediğimde önüme "boşluk, klavyenin en geniş tuşundan yapılır..." hedesi çıkan, nedense psikoloji ile bir bağlantısı olduğunu düşündüğüm hoşgelmiş yeni bir üçüncü nesil yazar.
    (alexis, 24.12.2005 23:46)
  2. ileride meslektaş olacağımızı düşündüğüm kişi, girilerine bakınca "allah sabır versin." diyorum kendisine.
    (maia, 28.10.2006 10:59)
  3. beni tanımadığı halde, sadece bir sorudan yola çıkıp, inanılmaz şekilde yardımcı olan insan kendisi. verdiği bilgiler belki bulunmaz değil; ama konuya uzak biri(bu ben oluyorum) için erişimi zor olan bilgilerdi. beni sonsuz yanlışlar dizisinden kurtadı. üşenmeden vakit ayırdığı için kendisine minnettar olduğum güzel insan.
    (maia, 16.11.2006 19:16)
  4. yaşama başka bir yerden bakan insanlardan; bu nedenle okunması hem hüzün verici hem de keyifli..
    (tozluyol, 08.03.2007 20:50)
  5. bir yandan sözlüğün kalitesizliğinden dem vururken bir yandan kendi nick altında yaptığı basın açıklamasında sözlüğün kalitesizleşmesine argüman olarak "tayyip'in götüne ampul girsin" yazan arkadaşının uçurulmasını gösteren enteresan bir insan.
    (wondrous, 27.03.2008 13:16)