görseller
fc power rangers 

belki ilginizi çeker
  1. · apertura 2009
  2. · takım taklavat
  3. · guanoapes
  4. · mes que un club
  5. · apertura 2009
  6. · bilmem
  7. · sıradan kireç önleyici
  8. · velociraptor
  9. · sheed
  10. · pokemon united
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · aylin aslım
  4. · boylumlama
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · hanak
  9. · erkan can

fc power rangers  

1. apertura 2009'un yepyeni, heyecanlı, istekli, başarıya aç, azimli, şampiyonluğa inana-.. bildiğiniz halısaha takımı lan..

guanoapes(c)
    sheed
    sheed +1
    sıradan kireç önleyici
    sıradan kireç önelyici +1
    huma
    velociraptor
    bilmem

gibi kendi mevkilerinde yıldızlaşmışi seksi isimlerden oluşmakta takım.. özellikle kendimi belirtmeden geçemeyeceğim dostlar kusura bakmayın..
    benim gibi bir defansa sahip oldukları için cidden bir adım öne çıkmakta rangers'lar.. ali eren, takoz recep, baki mercimek gibi isimleri aratmayacağımın şimdiden sözünü verebilirim..
    mesela işler kötü gittiğinde taraftarın tepkisini üstüme çekip diğer arkadaşların rahat oynamasını sağlayabilecek bir potansiyel var bende biliyorum.. top ayağına gelince yuhlanan, tepkinin kusulduğu kişiyim ben, evet o..

ayrıca takımımızın ''ultrangers'' gibi son derece ateşli ve bizim gibi yeni kurulmuş bir taraftar grubuna sahip olduğu da bilinmekte.. bilinmiyorsa da öğrenilir inşallah, neyse konu o değil..
    yeni ve ateşli oldukları için başarıya fazlasıyla açlar.. desibel rekorları falan halt etmiş bizimkilerin yanında.. ''biz sizi sevinmek için sevdik'' sloganıyla yola çıkmaları nasıl bir beklentileri olduğunu gözler önüne sermekte.. galibiyet de galibiyet.. anlayın lan üzerimizdeki baskıyı, bu psikoloji ile top oynamak nasıldır bilir misin üstadım?
    hırçındırlar, sürekli başarı isterler fakat son derece büyük bir taraftar topluluğudurlar.. sayı olarak da.. her kesimden büyük desteğe sahip olduğumuz, yüce amblemimize bakılınca şak diye anlaşılabilir..

(görsel: fc power rangers/103095)

şimdilik bu kadar yeter.. takımı daha fazla deşifre etmeye gerek yok, biz sahada konuşuruz..(dirk akıllı olsun akıllı!)
    kaptanımızın ellerinden, taraftarımızın da gözlerinden öperim..

oh sheed..
    (sheed, 29.09.2009 16:13 ~ 18:38)
  2. rinus michels'in yarattığı,johan cruyff'un zirve noktasına getirdiği ve günümüzde unutulmaya yüz tutmuş total futbol felsefesinin günümüz halı saha ortamlarındaki en büyük temsilcisi olmaya aday ve bünyesinde bulunmaktan gurur duyduğum takımım.büyük bir özveri ve sözlükteki en iyi scoutların uzun süren futbolcu takibinden sonra oluşan kadromuzda herbiri mevkisinde kendini kanıtlamış,avrupa görmüş,amatör ruhla profesyonelliği aynı potada eritmeyi başaran birbirinden yetenekli oyuncular bulunmaktadır.şimdi burda teker teker oyuncularımızı anlatıp rakip takımların morallerini bozmak istemiyorum.defansımızın belkemiği sheed'in de belirttiği gibi biz kendimizi sahada gösterip saha içindeki davranışlarımızla gündeme gelmek isteyen bir takımız.bütün takım olarak kenetlenmiş bir durumda apertura 2009'un başlamasını beklemekteyiz.

cruyff'un 'futbol basit bir oyundur,zor olan basit oynamaktır' sözünü kendimize rehber edinmiş ve maçlar sonrasında rakip takımın oyuncularının basın mensuplarına 'apertura 2009 16 kişiyle oynanan ve fc power rangers'in kazandığı bir ligdir' açıklamasını yapmak zorunda kalmalarını hedef belirlemiş bir takım olarak futbolseverlere adeta bir futbol resitali sergilemek için günleri iple çekiyoruz.

go go power rangers!!!

ayrıca: fc power rangers:mes que un club
    (sıradan kireç önleyici, 29.09.2009 17:03 ~ 10.10.2009 17:42)
  3. arap milyarderlerin ağzını sulandırdığı takım.
    (bkz: abbondanzierispor)
    (eses taraftari porsuk canavari, 29.09.2009 17:09)
  4. işte bu da merakla beklenen marşımız;

http://www.youtube.com/...

videoda yapılan hareketlerin aynısını maçta da yapacağız, sahada görsel bakımdan şov eksik olmayacak yani.. farklı bir futbol mantiletesini canlı canlı izlemek isteyen taraftarlara duyurulur..
    (sheed, 03.10.2009 00:54)
  5. kapışmak için sabırsızlandığım, hatta kendimi bilediğim takım. apertura 2009'da kardeşleri ayırdılar arkadaş, yönetim uyuma kardeşlere sahip çık. bize * kafa tutabilecekler mi bunu zaman gösterecek. tabi rizelinin olduğu takımdan korkacaksın arkadaş, sheed'den korkuyorum resmen.
    (hashus1099, 05.10.2009 23:16)
  6. 4. haftada küsküyü eline vereceğimiz takım * bu takımda sheed gibi futboldan zerre kadar anlamayan, yeteneksiz oyuncular olduktan sonra böyle de iddialı konuşurum. ama yine de fena değiller, kalecileri biraz korkutuyor beni, böyle saçları filan garip, bonus reklamındaki herifler gibi, yoksa kaleciliğinden ne korkcam, en az 3 atarız *
    (vamişkunan, 06.10.2009 01:17)
  7. (satanistmüslüman, 06.10.2009 01:34)
  8. turnuvaya hızlı başlamış ve güzel bir mücadele sonucunda galibiyei almış takımdır. ben logodaki 3 hilalin ön liberosuyum.
    (bkz: total futbolda hilal taktiği)
    (huma, 11.10.2009 22:45)
  9. apertura 2009'un yürekten desteklediğim takımı. bünyesinde sheedgibi bir yeteneği barındırıyor her şeyden önce. bu bile ciddi bir referans oluyor takımı "sevinmek için sevenler" adına.

takımın, duruşu, yaklaşımı, vizyonu ayrıştırıcı değil birleştirici; ötekici değil bizdenci.. taraftarın kendisinden ne istediğini bilen kararlı, kendinden emin bir takım.. şimdi; tüm sözlük kızlarını bu güzide takımı desteklemeye davet ediyorum. haydi hemcinslerim doldurun tribünleri..
    (löpürgül löpürcan, 12.10.2009 23:19)
  10. takım taklavat'ın en büyük rakibi.
    (zildjian, 12.10.2009 23:24)
  11. apertura 2009'un ilk maçında güçlü rakibi çeliktepe cengiz han lisesi'ni 7-5 gibi net olmasa da iyi bir skorla geçmeyi başarmış takımdır.maça iyi başlayan fc power rangers ileride yetenekli ve soğukkanlı oyuncularıyla ve hucuma maksimum destek vermeye çalışan defans elemanlarıyla maçı rakip sahaya yıkmayı başarmış ve bu baskının sonucunda golleri bulmuştur.ancak ilk yarının sonlarına doğru topun stadın dışına kaçmasından ötürü oyun soğumuş ve bundan olumsuz etkilenen ve rakip takımın tecrübeli oyuncusu dirk'ün etkili şutlarına karşı zorlanan takım galibiyeti koruyamadığı gibi bir ara yenik duruma düşmüştür.ancak ikinci yarının başından itibaren toparlanan fc power rangers pas yapmaya,fizik gücünü ortaya koymaya ve hedefi olarak belirlediği total futbol felsefesini sahaya yansıtmaya başlayınca oyunun dengesi yavaş yavaş kendisine doğru dönmüştür.art arda gerçekleşen ataklar sonucu gollerle buluşan ve skor üstünlüğünü ele geçiren fc power rangers zaman zaman kontra ataklarla zor duruma düşse de maçtan 7-5 galip ayrılmayı başarmıştır.maçtan sonra takımın ikinci kaptanı sheed soğuktan üşüyen sıradan kireç önleyici'ye kendi paltosunu vererek birinci kaptan guanoapes'in yokluğunda babacan tavrını tüm takıma ve apertura 2009 katılımcılarına göstermiştir(burası kolpa ama bu cümleyi yazarken lucescu dönemindeki şampiyon olan bjk'nin takım ruhuna atıfta bulunmak istedim ).takım ruhu ve pozitif futbol oynama arzusu üst düzey olan fc power rangers rakiplerine korku salmaya devam edecek gibi.

fc power rangers'ın apertura 2009'daki ikinci maçı lise dö sen benuğa ile olacak.eğer siz de '1974 dünya kupasından sonra total futbol'a hasret kaldım.kimse artık cruyff'lu hollanda'nın tadını vermiyor ' ya da 'barça da müthiş oynuyor ama bir türlü çıplak gözle izleyemedim şu takımı,bu gidişle de izleyemem' diyenlerdensiniz hepinizi 18 ekim pazar günü feriköy stadında oynanacak fc power rangers'ın futbol resitaline bekliyoruz.biletler biletix'de de değil.isteyen herkes maçlarımızı bedava izleyebilir ve hatta bazı şanslı kişiler saha kenarına gelip maç sırasında efsane kalecimiz bilmem ile konuşma şansını da yakalayabilir.kral adamdır kendisi.neyse lafı fazla uzatmayalım.turnuva ilerledikçe bu takım daha çok konuşulacak çünkü.

son olarak: go go power rangers!!!
    (sıradan kireç önleyici, 17.10.2009 18:10 ~ 18.10.2009 13:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil