apertura 2009'un yepyeni, heyecanlı, istekli, başarıya aç, azimli, şampiyonluğa inana-.. bildiğiniz halısaha takımı lan..
guanoapes(c)
sheed
sheed +1
sıradan kireç önleyici
sıradan kireç önelyici +1
huma
velociraptor
bilmem
gibi kendi mevkilerinde yıldızlaşmışi seksi isimlerden oluşmakta takım.. özellikle kendimi belirtmeden geçemeyeceğim dostlar kusura bakmayın..
benim gibi bir defansa sahip oldukları için cidden bir adım öne çıkmakta rangers'lar..
ali eren,
takoz recep,
baki mercimek gibi isimleri aratmayacağımın şimdiden sözünü verebilirim..
mesela işler kötü gittiğinde taraftarın tepkisini üstüme çekip diğer arkadaşların rahat oynamasını sağlayabilecek bir potansiyel var bende biliyorum.. top ayağına gelince yuhlanan, tepkinin kusulduğu kişiyim ben, evet o..
ayrıca takımımızın ''
ultrangers'' gibi son derece ateşli ve bizim gibi yeni kurulmuş bir taraftar grubuna sahip olduğu da bilinmekte.. bilinmiyorsa da öğrenilir inşallah, neyse konu o değil..
yeni ve ateşli oldukları için başarıya fazlasıyla açlar.. desibel rekorları falan halt etmiş bizimkilerin yanında.. ''biz sizi sevinmek için sevdik'' sloganıyla yola çıkmaları nasıl bir beklentileri olduğunu gözler önüne sermekte.. galibiyet de galibiyet.. anlayın lan üzerimizdeki baskıyı, bu psikoloji ile top oynamak nasıldır bilir misin üstadım?
hırçındırlar, sürekli başarı isterler fakat son derece büyük bir taraftar topluluğudurlar.. sayı olarak da.. her kesimden büyük desteğe sahip olduğumuz, yüce amblemimize bakılınca şak diye anlaşılabilir..
(görsel:
fc power rangers/103095)
şimdilik bu kadar yeter.. takımı daha fazla deşifre etmeye gerek yok, biz sahada konuşuruz..(dirk akıllı olsun akıllı!)
kaptanımızın ellerinden, taraftarımızın da gözlerinden öperim..
oh sheed..