herkese nasip olmayan yaşayanların ise gurur duyduğu hatta kadroyu öğretip en sonda büyük başkan bilgili diye bitirtmeye kadar gidebilecek olaylar zincirin başı..
eğer gerçekten seviyorsanız o kadar da önemli olmayan şey. yani beşiktaş maçına gitmese ya da en büyük bjk diye bağırmasa ona olan sevginiz azalacak mı ki?
aslında hiç birşeyi değiştirmez. çünkü fenerbahçeli sevgili en büyük beşiktaş diye bağırsa da bağırmasa da(maçlara da gelmese) her zaman her yerde en büyük beşiktaştır.
gereksiz bir uğraş gibi görünse de, benim de yaptırdığım olay. şimdi her ne kadar fbliler kızsa da fbli kesmin çoğu kıl insanlar. biraz da picimsi. arkadaşlarla yaptığımız yaygın bir gözlemin sonucu bu. kırılmaca gücenmece yok her fbli üzerine alınmasın. işte o yüzden antipatiniz oluyor fblilere karşı. gsli olsa "yav banane" der gerçerdim ama fbli olunca böyle geçemedim işte...
fedakarlıkla ya da sevip sevmemekle zerre kadar alakası olmayan durumdur. herkes herkesin tuttuğu takıma, gönül verdiği renklere saygılı olsun, işte gerçek sevgi budur. eğer sevgilini, sana olan sevgini kullanarak birşeylere zorluyorsan bunun fedakarlıkla açıklanabilecek bir yanı zaten yoktur.**
tam tersini yaşadığımız, bjkli olan benim "en büyük fb" dememle beraber sevgilimi inanılmaz mutlu ettiğim ana tanık olduğum, maloğlanın da bu anı ölümsüzleştirdiği ve iki fblinin sevinç gösterilerinde bulunduğu olaydır. sevgili için her şey yapılır.