beni reklamına, evet reklamına aşık etmiş malt içecek markasıdır. yakında türkiye piyasasında yerini bulup, kaderinin ritmixe benzememesi ümit edilmektedir. merakla bekliyoruz...
not: her izlediğimde içimde "bir şeyler kıpırdanıyor." n'oluyor lan!
not 2: sloganları iyi, hoş ama "şey" eki daima ayrı yazılır. 4 kıtada markalarını satmasını biliyorlar ama türkçe dilbilgisinden haberdar değiller.
fayrouz bizde firuz olarak bilinen bir erkek adıdır ve dişisi de firuze dir ve turkuaz manasına gelir, gerçekten latif bir renktir. isviçre menşeli bir firma olduğu ama her nedense mısır büyük britanya yunanistan gibi ülkelerden sonra ülkemizi de şereflendirmesi, mısır da çok popüler oluşu, alkolsüz içecek olduğunu insanın gözüne sokarcasına vurgulayıp durması insanın aklına arabic sermaye nesnesi oldugunu getiren, inadına içine alkol konularak içilmesi gereken mayi...
(ebisu, 09.02.2008 22:29)
bu aralar gösterilen reklamında
eyes are at the billions isimli şarkı çalmakta. şarkı ise bildiğin güzel, evet. dinlemeye kıyılamayasıca. cortney tidwell söylüyormuş.
kimilerine göre
* ''so gay'' olarak tanımlansa da uzun zamandır izlediğim en başarılı reklamlardan birine sahip marka. ''ben bu içeceği ne pahasına olursa olsun alıp içmek istiyorum ulan'' dedirten cinsten. reklam müziği ise baştan çıkarıcı, nefes kesici. dinlerken adeta insanın içinde ''bir şeyler kıpırdanıyor''.
(bkz:
hastasınım)
şarkı için:
(bkz:
http://www.youtube.com/...)
ilk birkaç yudumdan sonra tadının bildiğimiz meyve aromalı sodalardan ayırt edilmesinin imkansız olduğunu iddia edebileceğim içecek. ha reklam müziği iyi o ayrı.
yunanistan da üretiliyor.
düşük ölçekli anket bile yaptım kazara bununla ilgili. yapılan bir organizasyonun hazırlıklarında şeftali aromalısından kolilerce önümüze konup 20 kişinin midesini ağzına getiren içecektir kendileri. hayır yeni albüm çıkarmış sanatçı da değil ki içtikçe alışalım falan. öyk.
armutlusunda odunumsu bir tat olan mayhoş içeçek.
ananası ve gazozu çok seven birini ananastan, gazozdan nefret ettiren içecek.
3 yudum şans tanıdım yine de başarılı olamadı.
(bkz:
ben yandım siz yanmayın)
reklamı,özellikle reklam müziği çok çok hoş olan içecek.hatta kendisini deneme isteğimde reklamının da büyük etkisi var sanırım.ama kendisi reklam müziği kadar güzel değil.denemeseniz de olur derim.deneseniz de olur gerçi,bilmem belki beğenir misiniz ki.
(bkz:
reklamdan etkilenip ürün denemek)
(bkz:
niye öyle oldu ki ya)
denenmiş beğenilmiş, jelibon tatlı içecek.
iki hafta önce
manoda içirdiler, tadı iyi ama biranın yerini tutmuyor.
şeftalisini kısa zaman önce tattım bu içeceğin. ağzımda şeftali tadı dışında her şey oluştu. hatta kuru üzüm tadı aldım dersem yalan olmaz. gazlı zaten, tadı da güzel değil. çok tutacağını düşünmüyorum. fayrouz yerine fanta limon alırım, vallahi daha güzel.
ha hiç mi iyi bir özelliği yok? var. reklam müziği güzel.
armutlusunun köküne kıran giresice içecek... iyi ki şu tattırıcılar var. yoksa yazık olacaktı bir kutu içeceğe...
10 üzerinden 1 bile haketmeyen içecek...
malt, meyve aromasi ve dogal sekerle hazırlanmış dolgun aromali bir meşrubattır. alkolsuz gazli içecektir. 100 ml'de 42,4 kcal içeriri. tv reklami ile ilgi uyandiran bu içeceğin armut aromalisini denemem ile tüm albenisi kaybolmuştur gözümde.
gelirleri ne idüğü belirsiz olaylara aktarılan, işçilerini köle gibi çalıştıran ürünleri almaktan çekinmeyen bir sürü insan tarafından; yunanistan'da üretildiği için milliyetçi söylemlere maruz kalmakta. sırf bu yüzden bile tutmayacağından adım gibi eminim. ama reklam müziği ve ananaslısı gayet hoş.
öyle reklam yapacan, sonra alkol koymayacan....
(bkz:
dikkat dikkat adam sikiyorlar)
soda ve malt gibi nefret ettiğim iki şeyi biraraya getirerek nefretimi bine,yüzbine katlayan içeceğimsi..değil armut,ananas içine ne koyarsanız koyun düze çıkmayacak bişey..
şerefsizim benim aklıma gelmişti diyip armutlusunu denediğimde aklıma arasıra çok güzel şeylerin de geldiğimi anlamamı sağlamış içecek...
tadı iğrençtir.reklamına aldanmayınız.(bkz:
eyes are at the billions)
ananaslı olanı vodka'yla süper gidebilir.
armut aromalısını içtiğim ve içtiğime bin pişman olduğum sıvı. zira armut, soda ve çiş gibi bişey ihtiva ediyor hissi uyandırıyor.
igrenç bir
malt içeceği! bizim bildiğimiz, alıştığımız gazoz değil yani, malt ve iğrenç sunni meyva aromaları içeren kötü bir içecek ama reklamı güzel; millet kanıyor işte ah nerede benim
zafer gazozum, nerede maltlı iğrenç fuyroz, foyroz mudur nedir işte. böööağ!