favorilerine girisini eklemeyip mesaj atan ibişler   

adana çık aradan

1. bir daha karşılaşırsam sözlük dahil her türlü platformda aşağılacağıma, beni uçurtmayacak şekilde hakaret edeceğime, insan içine çıkamayacak dereceye gelene kadar onunlar taşak geçip yüzündeki ezik isilikleri emdireceğime yürekten söz verdiğim densiz yaratıklar.

kimsin arkadaşım sen? bu ne cesaret ya... mesaj kutumu açıyorum, bir mesaj, bakıyorum atana, favorilerinin değil hepsinde, tekinde bile benim girim yok. ulan o zaman ne sikime mesaj atıyorsun bana? neyin peşindesin? benim girilerimi favorilerine eklemeyecek kadar kompleksli birinin ne işi var benim mesaj kutumda. böyleleri atmasın bana mesaj filan. ya hakikaten bu arsızlığı nerden buluyorsunuz? koskoca kral bir yazara eliniz kolunuzu sallaya sallaya mesaj atacaksınız öyle mi? insanların bu denli düşebileceğini inanın kavramakta çok zorlanıyorum.

bir yazara, hele ki insanın dirseklerinde tüylü ıslıklar kondurabilen muktedir bir yazara mesaj atacaksanız, herşeyiyle ona ait olduğunu belli edeceksiniz. sana inandım, sana sığındım, hamdolsun verdiğin ayarlara diyeceksiniz. bu sizin kendinize güveninizi belli eder. kompleksli olmadığınızı, rahat, cool takıldığınızı. aksi takdirde kulağı ısırılmış döl sıçanından farkınız kalmaz. lütfen yapmayın bunu. herkes haddini bilsin. ayaklar baş olmaya çalışmasın. aynı serverlarda bulunuyoruz, arada bir başlıklarda rastlaşıyoruz diye şımarmanın, kendinizi benle bir tutmanın alemi yok.
    (kayser sozer, 27.03.2008 00:39 ~ 01:05)
  2. kayser sozer'in şifresinin çalındığına delalet olan ibişler.

ya da space jam'deki gibi birisi kayser'in yazma yeteneğini aldı elinden.
    (yata yata paslandık, 27.03.2008 00:41)