favorileri listesi boş olan yazar karizması   

adana çık aradan

1. öncelikle bunun karizması mı olur amına koyim diyenlere; vardır böyle bi karizma, evet.

malum şahsım butonunda yazarlar ile ilgili bilgiler ışığında cinsiyet ve karakteristik özelliklerle ilgili olarak kesin bi bok öğrenemesek de, bu kısım bize yazarı az da olsa tanıma şansı verir. öncelikle statü, en sevilen eserleri, en sevilmeyen eserleri falan derken son favori seçilen eserlerine göz gezdirilir sevgili yazarımızın. buraya gelene kadar kah gülüp kah eğlenirsin, en sevilenlerde güzide girileri, en sevilmeyenlerde de genellikle politik ve seks içerikli girileri okursun. ama bi yer vardır ki dananın kuyruğu orada kopar; favorileri..

bu yazar arkadaşın kişiliğini genel olarak bunlar belirler. favori seçtiği için genellikle kendi en sevdiği, mizah anlayışı ve prensipleri doğrultusunda seçer bu eserleri. yanlız burada genellikle kelimesini alttan üstten çizmek istiyorum çünkü bazı yazarlarımız orayı taşşak amaçlı kullanmakta. doğal olarak bu kısımda az biraz anlamaya çalışıcaz nasıl bi arı bu. basıyoruz butona, bi bok yok nerdeyse. bomboş. yazar burada bize sesleniyor işte. şimdi efendim tabi ki de bütün genellemeler yanlıştır ama olayın derinine inelim hep beraber. her türden insanın cirit attığı bi oluşumda* bi yerlere gelmişin, statünün amına koyup favorileri coşturmuşun. biraz farkın olmalı di mi. yazar kimsenin girisini favori seçmeyerek belki de üstün imajı mı çiziyor yani nedir bu. bi sürü girisi favori seçilmiş ve sanatının doruk noktalarına bayrağı dikmiş bir yazar olarak kimsenin girisini favori seçmemesi, sanki biraz bunlar çoluk çocuk muamelesi mi oluyor cıvık müdürüm afedersin. ne yani şimdi. koskoca sözlükte iki favori bulamadın mı sen kendine. bu biraz da futbolcular aralarında birbirlerinin en süper hareketlerini anlatırken sıranın pele'ye gelmesi ve akabinde pele'den gelen siktir bakışına benzer. tabi bu olayda kaynak kıçımdı belli olmuştur heralde.

he bi de bazı yazarlarımız da nazire yaparcasına sadece kendi nikaltı girilerinden ya da boylumlamadan nadide bi giri favori seçmişlerdir. ama sadece 1 tane. buna ek olarak favori listesinde cümle ve kelime oluşturma ekolü vardır. bu da tamamen ayrı bi giri konusudur ki buradan buyrun;

(bkz: favori giri seçimlerinde mesaj kaygısı).

not: bu giride kimseye bir art niyet söz konusu değildir, yanlışım olduysa şimdiden sözüm geri.
    not2: favori seçmeyen yazarlarda o kutucuğun çıkmadığını ben de biliyorum ama başlığı böyle daha uygun gördüm.

sevgiler, saygılar.
    (hayalet, 25.09.2007 16:15 ~ 17:06)