belki ilginizi çeker
  1. · favorileri listesi boş olan yazar karizması
  2. · itü sözlük
  3. · portakalı soydum başucuma koydum
  4. · sözlükle ilgili istekler
  5. · yazar favorilerinden belli olur
  6. · renepqal
  7. · olaylar
  8. · jugis nomen
  9. · rte nin sözlük yazarı olması
  10. · zeus
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  4. · disko kralı
  5. · öğretmenler günü
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · the weakest link
  9. · hasankeyf

favorileri  

1. yeni bir şahsım bilgisi. yazar malumatı butonunun yanında bulunmaktadır favorilere ekle butonu.
    bence güzel bir bilgi. ama son kötülenen eserleriolmadan bir eksiklik oluyor hala.
    (viola, 19.06.2005 18:34)
  2. bu listeye eklenen girilerin silinemediği de gelen haberler arasında.
    edit: son gelen haberlere göre öyle her gelen habere inanırsak halimiz dumanmış. istenilen girinin altındaki ekleme tuşuna tekrar basıldığında giri listeden çıkmaktaymış.
    (bkz: favorilere ekle)
    (wolfshade, 19.06.2005 20:34 ~ 22:41)
  3. kendi nick altına yazılmış herhangi bir giriyi ekleyince biraz ukelaca olsada şık duran liste.

(bkz: kendini beğenmiş)
    (thorgrim, 29.12.2005 18:41)
  4. (azwepsa, 29.12.2005 18:55)
  5. yazarların bu "şahsım" bölümünde eskiden 20 giri olurdu. bugünden itibaren baktım 10 giriye düşmüş. galiba "son favori seçilen eserleri" kısmı gelince bir şeyler değişti burada. öyle görünmekte.
    (eksiksizuyum, 02.04.2006 21:49)
  6. ben buraya kendi girilerimi eklemek istiyorum genelde. kimseninkini benimkiler kadar beğenmiyorum. ibret-i alem olsun istiyorum, düşman çatlatmak istiyorum. halk seçemiyor gerçekten değerli olanları, ben seçmek istiyorum, kendimi doğru tanıtmak istiyorum. best of albümüm çıksın istiyorum, genç nesiller girilerimi kavırlasınlar istiyorum. ama orijinalinden iyi olmasın istiyorum, "iyi yazmışlar ama ruh yok ruh" desinler istiyorum. elimde bir sihirli değnek olsun, dünya barışından ziyade bunlara yoğunlaşayım istiyorum.

edit: yoğunlaştım. (bkz: @1500291)
    edit2: vitrin yoktu o zamanlar. ha, olsaydı kullanır mıydım bilmiyorum.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 23.08.2006 15:37 ~ 11.09.2009 02:48)
  7. kimi yazarların alt alta okunduğunda anlamlı bir cümle oluşturan kelimeleri favori olarak seçerek mesaj verdikleri; messenger'deki kişisel bir ileti yazın bölümü niyetine kullandıkları x hakkında her şey sayfasındaki liste. birinin -henüz yapılmadıysa tabii- şiir yazması beklenmektedir.
    (damda deli var, 02.05.2007 20:31 ~ 20:37)
  8. bugün farkettim de 2 yıldır özenle biriktirdiğim favorilerim son zamanlarda tasavvufi bir hal almış. insan aşkından geçtik, allahım sana geliyorum..
    (bkz: ömer hayyam)
    (bkz: mevlana)
    (bkz: hz muhammed den masallar)
    (bkz: ney)
    o değil de bu favorileri olayı sayesinde ciddi ciddi yazarın kişilik analizi de yapılabilir aslında. ben mi? hayır pek dinibütün sayılmam. sözlükteki ramazan muhabbetinden gaza gelmiş olsam gerek.
    lan?!?
    (badangel, 20.09.2008 21:15)
  9. bazı girilerin yazarların favorilerine nasıl girdiğini anlamakta zorlanmıyor değilim hani.
    (halı altına süprülmüş pislik, 09.10.2009 23:21 ~ 23:21)
  10. sanıyorum ki; kanka listesinden olunca herhangi birisinin, herhangi bir girisi, güzellik/çirkinlik pek enterese etmiyor bu butonun kullanım dozunu.

yani direkt olarak atıyorum mesela:

başlık: ben bu yazıyı sana yazdım
    giri: ben sana yazma demedim mi?

yani “böyle sikko bir giri değildir elbet ama…” demeyi çok isterdim ama resmen bu tür giriler geziyor favorilerde be. tamam, arkadaşsınız, seviyorsunuz ve seviliyorsunuz, girilerini takip ediyorsun ve bunu ispatlamaya çalışıyorsun da adam gibi bir girisi yok mu bu arkadaşın? böyle özensizce seçilen favoriler, bendeki yaşama sevincini alıyor. evet ulan, beni alakadar ediyor sizin favorileriniz.

bir de zaten günde takriben 150-200 adet favori seçme potansiyeli olan kişiler var ki, kaçarak uzaklaşılası. her bulduğu giriyi “eheh oko” cümlesiyle bitiren ve diğer potansiyel favori’yi arayan sözlük dervişleri…

ne diyeyim. önce okuyun, sonra oylayın-ki biliyorum kanka listesinden olunca direkt “:)” butonuna basıyorsunuz, ki burası beni bağlamıyor-, daha sonra ise “:d” (‘d’ harfi küçük çıktı, farkındayım. bahsettiğim ‘favorilere ekle’ butonu, eveeeet.) tuşuna basın.

beni ilgilendirmiyor aslında. ama bence deneyin yani.
    (god, 15.10.2009 12:44 ~ 12:48)
  11. herkes tarafından bilinen bir şey miydi, ben mi gün ışığına çıkarıyorum bilmiyorum ama uçan ve girileri silinen yazarın favorilenen girisi paneldeki favoriler sekmesinden silinmiyor. bence harika bir şey bu. ama bug da olabilir. bug'sa yetkililer takmasın bu giriyi. ama güzel bir şey yani.
    (dy, 29.11.2009 12:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil