favorileri   

adana çık aradan

1. yeni bir şahsım bilgisi. yazar malumatı butonunun yanında bulunmaktadır favorilere ekle butonu.
    bence güzel bir bilgi. ama son kötülenen eserleri olmadan bir eksiklik oluyor hala.
    (viola, 19.06.2005 18:34)
  2. bu listeye eklenen girilerin silinemediği de gelen haberler arasında.
    edit: son gelen haberlere göre öyle her gelen habere inanırsak halimiz dumanmış. istenilen girinin altındaki ekleme tuşuna tekrar basıldığında giri listeden çıkmaktaymış.
    (bkz: favorilere ekle)
    (wolfshade, 19.06.2005 20:34 ~ 22:41)
  3. kendi nick altına yazılmış herhangi bir giriyi ekleyince biraz ukelaca olsada şık duran liste.

(bkz: kendini beğenmiş)
    (thorgrim, 29.12.2005 18:41)
  4. (bkz: elvis presley'in favorileri)
    (azwepsa, 29.12.2005 18:55)
  5. yazarların bu "şahsım" bölümünde eskiden 20 giri olurdu. bugünden itibaren baktım 10 giriye düşmüş. galiba "son favori seçilen eserleri" kısmı gelince bir şeyler değişti burada. öyle görünmekte.
    (eksiksizuyum, 02.04.2006 21:49)
  6. ben buraya kendi girilerimi eklemek istiyorum genelde. kimseninkini benimkiler kadar beğenmiyorum. ibret-i alem olsun istiyorum, düşman çatlatmak istiyorum. halk seçemiyor gerçekten değerli olanları, ben seçmek istiyorum, kendimi doğru tanıtmak istiyorum. best of albümüm çıksın istiyorum, genç nesiller girilerimi kavırlasınlar istiyorum. ama orijinalinden iyi olmasın istiyorum, "iyi yazmışlar ama ruh yok ruh" desinler istiyorum. elimde bir sihirli değnek olsun, dünya barışından ziyade bunlara yoğunlaşayım istiyorum.

edit: yoğunlaştım. (bkz: @1500291)
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 23.08.2006 15:37 ~ 24.06.2007 19:30)
  7. kimi yazarların alt alta okunduğunda anlamlı bir cümle oluşturan kelimeleri favori olarak seçerek mesaj verdikleri; messenger'deki kişisel bir ileti yazın bölümü niyetine kullandıkları x hakkında her şey sayfasındaki liste. birinin -henüz yapılmadıysa tabii- şiir yazması beklenmektedir.
    (damda deli var, 02.05.2007 20:31 ~ 20:37)
  8. bugün farkettim de 2 yıldır özenle biriktirdiğim favorilerim son zamanlarda tasavvufi bir hal almış. insan aşkından geçtik, allahım sana geliyorum..
    (bkz: ömer hayyam)
    (bkz: mevlana)
    (bkz: hz muhammed den masallar)
    (bkz: ney)
    o değil de bu favorileri olayı sayesinde ciddi ciddi yazarın kişilik analizi de yapılabilir aslında. ben mi? hayır pek dinibütün sayılmam. sözlükteki ramazan muhabbetinden gaza gelmiş olsam gerek.
    lan?!?
    (badangel, 20.09.2008 21:15)