faulse faul de   

adana çık aradan

1. halı saha maçlarının vazgeçilmez repliği. kasıtlı ya da istemeyerek faul yapılmıştır. ancak faule maruz kalan oyuncu faul demez, küfür eder ya da sitemkar bir şekilde bağırarak rakip oyuncunun faul yaptığını ima eder. faul yapan oyuncu bu durumu lehine kullanarak oyuna devam eder. fakat yerde yatan oyuncu mızmızlanmaya başlayınca oyun durur. arkasından işte bu vazgeçilmez replik dile gelir "faulse faul de ne bağırıyon!" erkeklik bizde kalsın tavrıyla top faul yapılan oyuncunun takımına verilir. gergin ortam yumuşar, maça devam edilir.
    (kerkerte, 29.04.2007 03:39)
  2. (bkz: faul)
    (steinmetz, 29.04.2007 03:42)
  3. bunu duyan sert oyun kurbanı refleks olarak "sen de insan gibi oyna lan" şeklinde bir cevap verir ki, sert oyun stili kaba kuvvetinden doğmuş ve şekillenmiş faul yapıcısı cevaben laf bulamayınca direktoman dalar. halı sahada kavga da böyle çıkar.

önlemek için ise fair play ve centilmenlik birinci planda tutulmalı, yeşil sahalarda görmek istemediğimiz hareketlere mahal verilmemelidir. "benim stilim sert biraz" diyen adamları* maça çağırmazsanız hiç problem çıkmaz aslında. faul olmaz, faul olmayınca da faul demeye gerek kalmaz.

not: lan dayanamıyorum, mına koduğumun hayvanı ayağıma ayağıma vuracağına insan gibi oynasan bana insanlık dersi vermek zorunda kalmayacaksın zaten. vur bacaklarıma, kır, ben bağırınca da artislik. sinirimden kendimi sikicem şerefizim. sakin abi.
    (hector, 29.04.2007 03:53)
  4. (bkz: faulse faul de amına koyım)
    (bkz: nokta yerine amına koyım kullanan erkekler)
    (dark elven, 29.04.2007 12:32)