kendisi dtp grup başkanvekili olan bu hanımın (!) eşi ise teröristtir. devletin tüm imkanlarından yararlanmakta, maaşını almakta, en yüce kurumu millet meclisine girip çıkmaktadır. aldığı maaşı muhtemelen dağda terörist olarak bulunan eşine yollamakta ve daha çok türk askerini öldürmesi için plan yapsın diye zihin açıcı gıdalar almasına yardım etmektedir. pkk'nın ikmal yollarını kesin diye dünya aleme seslendiğimiz, uğraştığımız şu günlerde birisi çıkıpta önce siz kendi içinizde bulunan ikmal yollarını kesin derse vereceğimiz cevap ne olacaktır.
bu insanlara acıyorum ne siyaset yapabiliyorlar, ne maşalık, ne kuklalık. söyledikleri hiçbir şey samimi ve içten değil dağdan inip siyaset yapalım diyorlar karısı siyaset yaparken kendisi teröristliğe devam ediyor. istekleri yok, amaçları yok sadece başkalarının emri altında ölüyor öldürülüyorlar.
hala hazmedemiyorum kocası terörist olan bir kadının türkiye cumhuriyeti millet meclisinde vakko döpyes, max factor makyaj ile sırıta sırıta oturmasını hazmedemiyorum. ne yapılır ne edilir bir fikrim yok, amacım insanların damarına basıp onları kışkırtmak değil kesinlikle ama
usame bin ladin'in eşi amerikan senatosuna girebilirse bu kadının burada oturmasına ses çıkarmayacağım, ama o güne kadar bu kadını meclisimde istemiyorum..
ölen 13 askerimizin kırkı çıkmadı daha insaf....
edit: "kendisi milletvekili kocası terörist" dediğim bu bayanın da zamanında pkk kamplarında eğitim gördüğünü ve kadın militanların başkanlığını yaptığını 11 kasım 2007 günü haberlerden öğrenmiş bulunmaktayım. hakkını yiyerek milletvekili dediğim için tüm milletten özür diler, değiştiririm. benim böyle bir vekilim yok!..