fatma kurtulan   

adana çık aradan

1. kendisi dtp grup başkanvekili olan bu hanımın (!) eşi ise teröristtir. devletin tüm imkanlarından yararlanmakta, maaşını almakta, en yüce kurumu millet meclisine girip çıkmaktadır. aldığı maaşı muhtemelen dağda terörist olarak bulunan eşine yollamakta ve daha çok türk askerini öldürmesi için plan yapsın diye zihin açıcı gıdalar almasına yardım etmektedir. pkk'nın ikmal yollarını kesin diye dünya aleme seslendiğimiz, uğraştığımız şu günlerde birisi çıkıpta önce siz kendi içinizde bulunan ikmal yollarını kesin derse vereceğimiz cevap ne olacaktır.

bu insanlara acıyorum ne siyaset yapabiliyorlar, ne maşalık, ne kuklalık. söyledikleri hiçbir şey samimi ve içten değil dağdan inip siyaset yapalım diyorlar karısı siyaset yaparken kendisi teröristliğe devam ediyor. istekleri yok, amaçları yok sadece başkalarının emri altında ölüyor öldürülüyorlar.

hala hazmedemiyorum kocası terörist olan bir kadının türkiye cumhuriyeti millet meclisinde vakko döpyes, max factor makyaj ile sırıta sırıta oturmasını hazmedemiyorum. ne yapılır ne edilir bir fikrim yok, amacım insanların damarına basıp onları kışkırtmak değil kesinlikle ama usame bin ladin'in eşi amerikan senatosuna girebilirse bu kadının burada oturmasına ses çıkarmayacağım, ama o güne kadar bu kadını meclisimde istemiyorum..

ölen 13 askerimizin kırkı çıkmadı daha insaf....

edit: "kendisi milletvekili kocası terörist" dediğim bu bayanın da zamanında pkk kamplarında eğitim gördüğünü ve kadın militanların başkanlığını yaptığını 11 kasım 2007 günü haberlerden öğrenmiş bulunmaktayım. hakkını yiyerek milletvekili dediğim için tüm milletten özür diler, değiştiririm. benim böyle bir vekilim yok!..
    (diazepam, 07.11.2007 12:47 ~ 11.11.2007 23:54)
  2. dtp meclise girince demokrasi naraları atan kişilere tokat gibi cevap niteliğinde,kocası terörist,sekiz esir türk askerinin kurtulması için gidilen ırak'ın kuzeyinde bir yerde binlerce şehitimizin sorumlusu insan müsfettesi aponun resmi ve üç renkten oluşan bez parçası altında diğer terörist arkadaşlarıyla el sıkışmış terör örgütü yandaşı türkiye cumhuriyeti milletvekili.
    (jugador, 07.11.2007 12:59 ~ 12:59)
  3. (bkz: sırrı sakık)
    (chixculub, 07.11.2007 13:54)
  4. ‘piro’ kod adlı terörist salman kurtulan’ın i. http://www.milliyet.com.tr/...
    (nett, 07.11.2007 19:03)
  5. kocası, terör suçlarından dolayı gıyabında müebbet hapis cezasına çarptırılmış kadın. aynı zamanda kendisi kuzey ırak'a girip esir türk askerlerini teslim alan ekipteydi. ilginçtir ki şu an istese kocasını kırmızı pasaportla yurtdışına çıkartabilir. off paşalar gibi yaşayabilir. bizde eşşekler gibi ödediğimiz vergilerle bu adamlara yardım ve yataklıktan dava edilebilirz. olmaz olmaz dememek lazım, teroristin karısı milletvekili olursa beni de bu suçtan yargılar bu adamlar.
    (kurutulmus kelebek, 07.11.2007 19:37)
  6. nedense benim aklıma katilliği tescilli mhp'li vekiller geldi. teröristin bizzat kendisi meclisteyken sesleri çıkmayanlar şimdi en ön saflardalar. onlar türk milliyetçisiydi ama unutmuşum. teröristin türk milliyetçisi olanı makbuldür tabii.

(bkz: riyakar)
    (kronstadtlı ölü denizci, 07.11.2007 19:46)
  7. faşist terör örgütünün terörist üyelerinden birisinin eşi olması nedeniyle hayatımızda ayrı bir yeri vardır kendisinin. pek çok fonksiyona sahiptir bu yüce şahıs. insana kendisini bir komedi filminin içerisinde olduğunu hissettiren başlıca figürlerdendir. bu komedi filminin içerisinde ise bu yüce şahsa hala toz konduramayıp, en azından susmayı tercih edecekken, bunu da yapmayıp olsa olsa henüz teröristin ve terörizmin ne anlama geldiğini idrak edememenin getirdiği cehaletten olsa gerek hala konuşabilen diğer figüranlar mevcuttur. zevkle ve dehşetle seyrediyoruz efendim. bakalım daha neler göreceğiz.

(bkz: elma ile armutu karşılaştırmak)
    (angesen, 07.11.2007 20:03)
  8. (bkz: her koyun kendi bacağından asılır)
    (amedian, 07.11.2007 20:32)
  9. http://www.hurriyet.com.tr/...
    (nett, 08.11.2007 14:33)
  10. yüce şahsiyet aşağıdaki açıklamada bulunmuştur.

http://www.milliyet.com.tr/...

(bkz: ajitasyon)
    (bkz: riyakar)

birde yalan atmadan, kıvırmadan, geçmiş ve şimdiki zamanda yaşadıklarına sahip çıkabilseler en azından bir lokma saygıyı hakedecekler ancak nafile bir beklenti gibi. kalleş her yerde kalleştir.
    (angesen, 09.11.2007 13:45)
  11. düz ovada siyaset yapmaya başlamış şahsiyet. yorumsuz; http://www.haber7.com/...
    (nett, 11.11.2007 12:07)
  12. "yaklaşık 13 yıldır ayrı yaşadığım ama resmi olarak devam eden bir evliliğim bulunmaktadır. çağdaş düşünce yapısı, özel yaşamda birliktelikleri olan bireylerin, ayrı ayrı tercihlerde bulunmalarını olağan karşılamayı gerektirir. herkes gibi ben de kendimden sorumluyum ve yaptıklarımla anılmayı beklerim."

yaptığı açıklama bazı çevreler için yeterli midir değil midir bilemem; ancak "eşiniz dağda mı?" sorusu şu şekilde değişecektir besbelli:"fatma hanım, eşiniz dağda olduğu için mi 13 yıldır ayrı yaşıyorsunuz?"

- böyle bir soruyla da yaptığı açıklama duyulmamış olacaktır. yani, dediği gibi birey olarak yaptıklarıyla anılması daha doğru olacaktır, ki yeteri kadar da malzeme var sanırım bunun için.-
    (aglaures, 11.11.2007 14:08)
  13. halen neden milletvekili sıfatını taşıdığını anlayamadığım kişi. vatansever, atatürkçü, eğitimli, bilgili kişiler duruken neden bunlara ödeniyor benim cebimden çıkan para.
    (tubs, 12.11.2007 14:38 ~ 14:39)
  14. anf, yayınlanan fotoğrafın başka bir kadına ait olduğunu ileri sürmüş.

http://www.firatnews.eu/...
    http://www.mozaikhaber.com/...

bir de, yukarılarda bir yerde kalem çabukluğuyla şark kurnazlığı yapılarak fatma kurtulan'a "toz konduramadığım" iftirası atılmış ki çok da önemli değil. her düşündüğümü buraya aktarmak zorunda değilim. dtp ve onun siyasi çizgisine ne kadar uzak olduğumu forum tarzı imzalarla her giride veremeyeceğimden geçiyorum burayı. terör ve terörizm cehaleti varmış, ona bakalım. "komando" kamplarında yetişen türk faşizminin mümtaz teröristlerinin milletvekili olabildiği bir ülkede, birilerinin "terör" ve "terörizm"in ne demek olduğunu bilmemesi kadar doğal bir şey olamaz. burada mhp ve bbp'nin geçmişlerini yazacak değilim. merak eden için piyasada onlarca kaynak kitap var. saptırmak istediğim bir konu da yok. sadece niyet ölçüyorum. "benim teröristim iyidir" veya "türk milliyetçisinden terörist çıkmaz" demeye getirenlere "hatırlatma" mahiyetinde. figüran olmayı reddedenler hepsini reddederler.
    (kronstadtlı ölü denizci, 13.11.2007 00:42 ~ 26.12.2007 11:44)
  15. türkiye büyük millet meclisi 23. dönem van, demokratik toplum partisi milletvekili. fatma kurtulan, 1 mart 1964'de kahramanmaraş'ta doğdu. babasının adı hüseyin, annesinin adı besey'dir. pazarcık lisesi'ni bitirdi. küçükdikili belediyesi'nde sosyal proje organizatörü olarak görev yaptı. adana yerel gündem-21 kent konseyi kadın meclisi üyesi aktivisti, adana kırçiçeği kadın derneği kurucusu ve aktivisti olarak çalıştı. kurtulan, evlidir.

kaynak: www.tbmm.gov.tr
    (chixculub, 09.01.2008 23:09)
  16. tbmm başkanının milletvekili eşleri ile yiyeceği yemek için pkk üyesi olarak mahkeme kararıyla aranan kocasına da davetiye gönderiliyor. şok, skandal, akıllara durgunluk veren ihmal, avrupa'ya rezil oluyoruz. nikahlarından günler sonra dağa çıkmış ve kurtulan'ın kendi ifadesine göre yıllardır ayrı yaşadıkları eşi namına sehven gönderilen bir davetiye üzerinden günlerdir didikleniyor bu kadın. cık cık aaa, tbmm'de pkk var, şok şok şok, bu ayıp bize yeter. meclis başkanı köksal toptan akıllara durgunluk veren davetiye skandalıyla rencide olan kamuoyundan nezaketle özür dilerken, öte yanda kurtulan "başkanlığa mazeret bildirdiniz mi? ehere mehere" gibi gazetecilik başarılarına maruz kalıyor. her zamanki gibi herkesin rencidasyonu kendine ve fatma hanımdan da küçük bir özür dileme ya da en azından ne diyeceğini dinleme ihtiyacı hasıl olmuş değil. şok skandal az sonra, çok sonra, belki yarından da yakın. türk basınından herkül mega gazetecilik başarısı.
    (tembel, 28.11.2008 01:50 ~ 01:54)