görseller
fatma girikfatma girik
fatma girikfatma girik
belki ilginizi çeker
  1. · menekşe gözler
  2. · mor çatı
  3. · gurbet kadını
  4. · beşiktaşlı ünlüler
  5. · türk filmi
  6. · ucu yanmış fotoğraf
  7. · muhterem nur
  8. · yüksek bel pantolon
  9. · yılanların öcü
  10. · başak billurses
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · author
  4. · author gibi erkekler
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  7. · okan bayülgen
  8. · freddy vs jason
  9. · felsefe bölümü öğrencisi

fatma girik  

1. vakti zamanında söz fato'da programında yaptığı canlandırmaların birinde camdan atlarken belini kıran (yoksa sadece incitmiş miydi?) hatun kişi.
    (gblack, 28.03.2005 19:15)
  2. gözleri daha az iddialı bi renk olsaydı muhtemelen daha çok seveni bulunacak olan aktrist. zira bana korkunç görünmektedir, halbuki hoş hatun.
    (vishnu, 30.07.2005 19:31)
  3. bir zamanlar söz fato da adlı programıyla rezillik yapanlara " tuuu rezil seni reziiil!!!" diye bağıran ve tüküren yeşilçam ın güzide artisti.
    (selenikom, 27.05.2006 19:12)
  4. (bkz: tükürükus)
    (jkfl, 05.03.2007 18:46)
  5. popülerliğini yitirdiği şu son senelerde hep ağlak, acı çekmiş, bağrına taş basan anne rollerini üstlenmiştir. keşke böyle yapmasa da onu eski güzel filmlerindeki genç haliyle hatırlasak.
    (karamelize ekmek, 28.08.2007 00:16)
  6. yaprak dökümü'nün yıllar önce çevrilmiş filminde leyla karakterini canlandırmıştır. hiç çocuğu olmamıştır. ayrıca yapımcı/yönetmen memduh ün'ün hayat arkadaşıdır.
    (hypnotica girl, 29.09.2007 20:38)
  7. altın kızlar dizisinde iğrenç beyaz jöleli saçlarıyla nene rolune hiç yakışmamış. diyeceksiniz ki diğerleri sanki olmuş. bir de 50.000 tl alıyormuş dizi başına diyorlar.
    (deepsmile, 02.05.2009 16:19)
  8. bu fatma giriği oldum olası sevmem zaten,
    bir de altın kızlar dizisinden rol almış,
    diziye toplam birbuçuk dakika dayanabildim.

bir insana bir rol bu kadar mı yakışmaz.
    insanın sinirleri ateşleniyor yapmacık yapmacık hareketleriyle.

yok eski altın kızlar dizisindeki sofia' ya rol yakışıyordu, narin kibar bir kadındı.
    sana ne oluyor be fatma?

para kazanacaksın diye de bu kadar insanların gözünden düşülmezki.
    (nayganat noyan, 06.05.2009 13:01)
  9. hollywood'un ünlü simalarından olan fatma girik, geçen yıl oyunculuk kariyerine son vermiştir. en ünlü filmleri ise "pain" , "ezo bride" , "big swearing" , "love to death" olan fatma girik son filminde angelina jolie'nin eşi brad pitt'le olan erotik sahneyle ses getirmiş sharon stone'dan daha öte bir varlık olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. oscar ödüllerinde sahneye çıkarken sharon stone'a nanik yaparak medyanın sempatisini bir kez daha kazanmıştır.

edit: çaylak günlerimden demeçler..
    (napalm yutmuş kedi, 08.10.2009 12:50 ~ 26.10.2009 00:07)
  10. ilk türk robotudur.
    (twinport, 18.10.2009 22:55)
  11. biraz önce kanalları dolaşırken ismini anmak istemediğim lanet bi kanalda kemal sunal'la oynadığıı japon işi diye bir filmine denk geldim..bi kaç saniye baktım neymiş diye tam da o anda kemal sunal fatma giriğin kolundaki saatin tuşlarına basıyordu ve fatma girik komutları alan bir robot endamıyla gözlerini filan açıyordu..güldüm valla bayağı *
    (nicksiz adama kız verilmez bizde, 18.10.2009 22:58)
  12. çocukluğumda bildiğin korktuğum için filmlerini izleyemediğim kadın (ya da değil). anam o nasıl bakışlar yarebbim valla gece rüyalarıma giriyodu yahu.

bunun erkek versiyonu da stanley kubrickin the shininginde jack nicholson tarafından sergilenmiştir. tabi ki bu film için konuşuyorum. yoksa jack nicholson nereye fatma girik nereye...
    (sandromania, 18.10.2009 23:04)
  13. tesadüf ettiğim bir kaynağa göre ilk filmini 1954 yılında çevirmiş. ikinci filmini çevirdiği 1958 senesinden son filmini çektiği 1988 senesine kadar, yani otuz senede, çektiği film sayısı 178. seneye ortalama altı film düşüyor ama mesela 1967 senesinde toplam on yedi film çevirmiş. on yedi... yeşilçam emekçisi dedikleri bu olsa gerek.

bu filmlerin isimlerini, afişlerini ve hatta filmlerden kareleri merak edenler için:
    http://www.xvidheaven.com/...
    (ikiikidahabes, 18.10.2009 23:32 ~ 23:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil