fatih terim'e ülkücü denmesi, en son ettiği küfür olayları yüzünden ülkücülere zarar vereceği için müthiş doğru önerme.
eğer ülkücüler yerine metalciler azınlıkların sokakları ele geçirmesinin önünde engel olsaydı, "işte küfürbaz fatih terim, "hell yea" işareti yapıyor, zaten serseri metalcilerden biriymiş" diyebilirdik. kısfmet.
ben böyle malca bir eleştiri yöntemi görmedim. bunu gitse elin abdlisi, ingilizi görse " fatih terim loves metal, because he is a headbanger and this photo has showed it to us " dese ok derim fatih terim'in az sayıda maçını izlemiştir ancak türkiye'den hÂla insanların böyle yorumlaması ilginç. altında art niyet arıyorum.
fatih terim iyi kötü, özellikle maç esnasında kendisine hakim olamayan biri ki, bu da doğal olarak hareketlerine yansıyor. eli dursa kolu durmaz, kolu dursa, bacağı durmaz. adam maçları yedek kulübesinde bir parreira gibi izleyemiyor, belki de bunu kasıtlı yapıyordur, prim yapmak istiyordur bilemeyiz.
bizim dangalakların fatih terim'in artık nerdeyse tik haline gelmiş ve onla özdeşleşmiş el kol hareketlerini mal bulmuş mağribi edası ile dışarıya lanse ettirme çabaları ise son derece tuhaf. adamın türlü türlü yanlış hareketi ortada iken [ küfürler, egosu v.s.] buna takılmak ise günümüz saftirikliliğinin en üst kademesine çıkmak olmalı.
bozkurt işateti olarak gözükebilir arkadan fakat aslında işaret parmağını(öğretmenim bişe sorucam edasıyla) havaya kaldırmıştı belkide birşey söyliycekti bazı insanlarda olur böyle işaret parmağını kaldırırken (nazik bir yapıdan oluyor buda hemen soliyeyim dedim) serçe parmaklarıda kalkıyor tamamen bir balerin gibi yani
buda böyle bir yanlış anlama efendim fazla üzerinde durmayınız işin gerçeği budur.
adam, maçın içine sıçan baş aktörlerden birinin sözüne karşılık olarak öküz işareti yapıyor. bu işareti asıl bunu bir siyasi görüşün işareti olarak algılayanlar hakediyor bence. hem yeni mi öğrendiniz fatih terim'in siyasi görüşünü. ayıptır, günahtır, yazıktır.
evet doğrudur. hatta oğuz çetin de aynı fotoğrafta "allah birdir" işareti yapmış ama elini indirirken çekmişler, yukarı doğru tutması lazım parmağını. oğuz çetin gözlerden kaçmasın. oğuz çetin'in lakabı da imparatordu, illa küfür mü edicek önemsenmek için. cık cık cık...
hayır, o bi defa fatih terim'in eli değildir. herkes yanlış anlamış olayı. fotoğrafa biraz daha dikkatli bakıldığında bu iki antenin fatih terim'in kafasından çıktığı anlaşılmaktadır. yanlış! fatih terim uzaylıdır.
zamanında bir kebapçıda bıyıklı, esmer, orta boylu erkek görünümündeki tuzluk ve karabiberliğin abdullah öcalan çağrışımı yaptığı iddiasıyla polis tarafından kebapçının işletmecisi hakkında soruşturma başlatması; be hey dürzü şiirini atatürk'ün resmi ile birlikte çerçeveletip dükkanının camına asan esnafın atatürk'e hakaret suçlamasıyla yargılanması kadar saçma önermedir. fatih terim maç sonrası böyle bir şey yapsa eyvallah denebilir, kınanabilir. ancak maçın 56. dakikasında durup dururken böyle bir hareket yapmasına nasıl bir mantık getirilebilir merak etmekteyim. fatih terim de az da olsa mantık sahibi bir insandır herhalde.
anlaşıldığı üzere geniş bir kitleye min 10 max 25 kere fatih terim'in metalci olduğunu göstermiş hadisedir. en içten dileklerimle selamlıyorum göstereni de göreni de.
ahah çok gülüyorum ben buna. fatih terim'i hiç sevmem, hatta bir adet olumlu yazmadım hakkında ama, gel gelelim, futbolda taktik futbolcuya el yardımı ile anlatılır. cehennem gibi inleyen stadlarda, sahanın öteki ucundaki futbolcuya taktik kolay anlatılmıyor maalesef. biz boktan altyapıdayken bile, hocanın bazı işaretleri vardı, ona göre taktik değiştiriyorduk. öyle bir işareti algıda seçicilik vasıtası ile böyle bir olay haline getirmişsiniz. tebrik ederim.
önemli olmayan bir olaydır.
asıl gözden kaçan fatih terimin yanındaki hakem, adam resmen hedefimiz daima ileri işareti yapmış, şu an aklımda bu işareti kullanan bir parti yok, demek ki adam yeni bir siyasi partinin çalışmalarına şimdiden başlamış.
tehlikenin farkındamısınız.
edit: ilk golden sonra belçikalı oyuncu trübünlere el sallamıştı tansu çiller gibi, kesin dyp propagandası yapmıştır.
fatih terim'in bozkurt işareti yapmadığı apaçık ortadadır. oynana futboldan memnun olduğu için futbolcularına "rock forever" diyerek elini kaldırmıştır. altında bi şey aramasın basın. hell yeah