görseller
fatih kısaparmak 

belki ilginizi çeker
  1. · şebnem kısaparmak
  2. · ahmet kaya
  3. · üzüm karası
  4. · sen yoksun ya
  5. · bayanlar baylar
  6. · karadutum çatalkaram çingenem
  7. · kara üzüm
  8. · bu adam kim diye sorana alternatif cevaplar
  9. · yüreğime ektim seni
  10. · entel maganda
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · yetenek sizsiniz türkiye
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  5. · dünyanın en seksi şarkısı
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · disko kralı
  8. · akşam ezanından önce eve dönmek
  9. · eski reklamlar

fatih kısaparmak  

1. bu dağ ne rüzgarlar gördü,üzüm karası gözlerin,mor salkımlı sokak gibi parçalarıyla alemcilere hayat veren sanatçı.
    (under, 21.04.2004 23:18)
  2. (right lane must exist, 14.03.2005 21:27)
  3. çocukken tek sevdiğim şarkı olan kilim'in bestecisi kişi. hala o şarkıyı arıyorum mışıl mışıl uyuyabilmek için. ayrıca (bkz: çocukken allah sanılan şeyler)
    (comatose, 17.01.2006 20:21)
  4. çok sevdiğim kilim adlı türküye hayat veren kişidir.

ayrıca entel maganda şarkısının muhatabıdır.
    (pabloneruda, 13.04.2007 22:30 ~ 22:31)
  5. (madalyonun güzel yüzü, 13.04.2007 22:42)
  6. ilk asyacan adlı şarkısıyla kendisini dinleme fırsatı bulduğum şahsiyet.türkü dünyasından bihaberdar olduğum için bunu ilk dediğimdi çevremdekilerin "oha" bakışlarına maruz kalmışımdır
    (oxiabit, 20.04.2007 20:28)
  7. karısı şebnem kısaparmakla beraber "şiirde duygusallık" denen kavramın bokunu çıkarmış olan şahsiyettir. yıllar geçmesine rağmen değişmemiş ağıza giren siyah bıyıklarıyla ve değişmeyen sıkıcı, daraltıcı ses perdesiyle kimilerinin sevgisini, kimilerinin ise tiksintisini kazanmış enteresan kişilik. kişisel olarak ferhat güzel'den tek farkını yaptığı ve artık kabak tadı veren duygu sömürüsü olarak gösterebilirim sanırım.
    (bulanti, 03.04.2008 23:08)
  8. kilim ve çatalkaram güzeldi. siyasi çizgisini hazzetmeyişim bir yana, eş seçimi ile kendinden iyiden iyiye nefret ettirmiş, birlikte çıktıkları reklam ve programlarla ilgi alanımdan tamamiyle çıkmıştır.
    (polikina, 01.11.2008 16:10 ~ 16:11)
  9. hiç unutmam, bir gün kendisi cenk koray'ın bir programına konuk. hiç unutmam dedim ama programda bir konuk daha vardı, onu unuttum. neyse. cenk koray birden "size bir sürprizimiz var, evinizden bağlamanızı getirttik" dedi. tam "hade len ne sürprizi, evvelden anlaşmışsınızdır" diyecektim ki fatih kısaparmak'ın kirece dönen yüzünü görünce "ula hakkat sürprizmiş" diye düşündüm. amca sazı eline aldı. cenk koray o zamanlar ibrahim tatlıses'in söyleyip, klip çekip, yetmeyip de dizisini yaptığı "fırat" isimli türküyü istedi.

o süfer ötesi saz çaldığı iddia edilen, "türkü baba" diye anılan, kilim isimli türküyü 5 dakikada bestelediği dillerden dillere dolaşan adamın fırat türküsünün "do natürel" değil de "do diyez"den icra edildiğini 5 dakika boyunca bulamayışını büyük bir keyifle izledim. "türkü baba" dedikleri adam bu işte. eheh.
    (eksiksizuyum, 08.09.2009 22:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil