görseller
fatih erkoç 

belki ilginizi çeker
  1. · vefasız
  2. · yaralı ceylan
  3. · kör randevu
  4. · ceza
  5. · mucize nağmeler
  6. · biliyordum
  7. · akp nin yandaş medyayı yalanlaması
  8. · onları hiç böyle görmediniz
  9. · şarkılarını severim ama kendisinden nefret ederim
  10. · ellerim bomboş
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ezel
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · disko kralı
  5. · google wave
  6. · the twilight saga new moon
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · cetvelle pipi boyu ölçmek
  9. · öss den önceki son kahvaltı

fatih erkoç  

sayfa  / 2
  1. birçok enstrumanı çalabilen,yurt dışında müzik eğitimi almış,gerek türk gerekse dünya ezgilerini çok güzel bir şekilde hakkını vererek yorumlayan eşsiz müzik kişisi
    (jamal, 29.04.2004 22:06)
  2. elleri bomboş olan müzik adamı
    (jamal, 04.05.2004 00:59)
  3. gerçek bir sanatçı
    (sindaannun, 04.05.2004 21:29)
  4. (bkz. oynatmaya az kaldı)
    doktorum nerde?...
    (8844455, 04.05.2004 21:30)
  5. müthiş bir sanatçı, zenci sesine sahip olup caz müziğini mükemmel yorumlayan bir ses.
    (anubis 84, 22.09.2004 19:32)
  6. sadece jazz söylemesi gereken şarkıcı.
    (right lane must exist, 01.09.2005 14:14)
  7. pop müzik alanında zamanında isim yapmış (bu kız beni görmeli bana kazak örmeli,oynatmaya az kaldı doktorum nerde gibi şarkıların güzel geldiği zamanlarda) ama nedense şu an dinleyince pek saçma gelen,daha iyi şeyler beklediğimiz sanatçı.
    (bettyboop, 01.09.2005 14:28)
  8. yurt dışına açılma planları yapan kişilik. biraz geç kaldı ama yine de geç olsun güç olmasın, umarım başarılı olur.
    ayrıca bırakma diye çok güzel bir şarkısı vardı fatih erkoç'un. klibi de böyle ağır çekim ve siyah beyazdı sanki. sözlere buradan --> (bkz: bırakma)
    (amorph, 01.09.2005 14:37 ~ 14:47)
  9. mükemmel bir ses ustası. dinledikçe huzur buluyor insan.
    (chixculub, 01.09.2005 16:01)
  10. son albümüyle klibiyle şarkısıyla sıçıp batırmıştır.
    (marooned, 01.09.2005 23:46)
  11. son haliyle adeta bir tom jones olmuş dedirten saygı duyduğum bir kişilik.
    (yüzen mantar, 01.09.2005 23:51)
  12. yıllarca yurtdışında orkestralarda çalmış sanat adamı. elbet türkiye'de ekmek yiyebilmesi için popüler işlere imza atmak durumunda kalmıştır, doğaldır. "havam yerinde cimbomkolik oldum, gol atmadan duramam" gibi hafif şarkıları olsa da özünde sanatçı gibi sanatçı olduğuna inandığım insanlardandır.
    (cerceve, 01.10.2005 20:56)
  13. sıkça bahsettiği gibi uzun yıllar norveç'te kalmıştır. populer müzik yapar, bizleri üzer ama onu da iyi yapar. çalmadığı ensturman neredeyse olmayan müzik abidesi. cem karaca'ın orkestrasıydı sanırım ki yankılar programında emprovize birşeyler çaldılar. tabi fatih baba yine ezici tavrıyla: 'tabi ben böyle caza özenen arkadaşları gördükçe mutlu oluyorum' diye girdi ki aman aman.
    (şuursuz, 30.10.2005 01:59)
  14. halk bunu istiyor, halk bundan anlıyor mantığıyla, süper bir cazcıyken, mükemmel bir sese sahipken ve kimsenin bilmediği barlarda cazlarda çok kaliteli işler yapabiliyorken, inanılmaz başarısız projelere imza atarak gündeme gelmeyi tercih etmektedir. ben halk bundan anlıyor mantığını anlamadığım gibi çok da kızıyorum. kardeşim sen yap kaliteli bir albüm, bakalım alıyor muyuz almıyor muyuz? istediğin kadar çok satılmazsa da kusura bakma, satanlara sayarsın artık. neydi, hepsi de beni bekler, tepside beni bekler miydi? biz de bekliyoruz büyük bir umutla valla.
    (cherryblossomgirl, 11.07.2006 03:14 ~ 03:15)
  15. türk ailelerinin göz nuru,gül bebeği sanatçısıyken son çektiği klipte 20'lik kız ortamlarına akmaya çalışan kart zampara imajı ile karizmayı fena halde çizen şahıs.
    (vincent vega, 02.09.2006 17:27 ~ 17:43)
  16. türkiyenin en iyi performans müzisyenlerinden biri.
    (manha de carnival, 04.11.2006 00:03)
  17. oynatmaya az kaldı doktorum nerede şarkısıyla ünlü olmuş geçtiğimiz aylarda beyaz show da emmoğlunun caz versionunu bizlere seslendirmiş usta sanatçı.
    (dna, 04.11.2006 00:24 ~ 00:24)
  18. gecenin bu saatinde youtube'dan seyrettiğim "emmoğlu" yorumuyla mabadımı keyiften tavana vurdurmuş usta müzisyen...
    (van den budenmayer, 19.04.2007 04:53 ~ 04:53)
  19. an itibari ile kanal d'de beyaz show'da tom jones'un "sex bomb" isimli şarkısını çok güzel söylemektedir...
    (8844455, 21.04.2007 02:11)
  20. bu akşam itibariyle "popstar alaturka" programında programı izleyen herkesi coşturandır...

açılışı son albümünden "mi amor-habibi-my love" ve "elveda ey genclik!" şarkıları ile yapmış, üstüne o muazzam sesiyle "dönülmez akşamın ufkundayız"* şarkısını söylemiş, finalde ise selçuk tekay'ın kemanla eşliğinde "nihavend longa" adlı eseri trombonuyla bizlere dinletmiştir...
    (van den budenmayer, 22.04.2007 22:35 ~ 22:37)
  21. popstar alaturka'da izlememle bir daha hayran olduğum, her enstrümanı konuşturabilen, sahne performansı tek kelime ile harika olan, her tür müzikte otorite olan, nane nane'yi bile caz yorumlayabilecek sanatçı. branşım müzik olsaydı fatih erkoç'un orkestrasında çalmak hedefim olurdu. göztepe'de kirada oturur.
    (transistör kazancı, 22.04.2007 22:41 ~ 22:43)
  22. tipten arabesk falan söyleyecek diye beklerkene gayet clubber bir melodiyle göz aldatmacası yapan müzisyen. bunca yıldır bu işin içindeyim bu kadar tezatı ilk kez bir arada gördüm. değişmeyecektin hocam, değişmeyenler de bu işi gayet becerebiliyor.
    (baki mercimek, 24.05.2007 22:35)
  23. sesiyle insana huzur veren.
    (girizgah, 01.07.2007 12:24)
  24. udidir.
    (selam kelamı, 02.07.2007 23:18)
  25. son albümüyle yeni ve farklı ufuklara açıldığını, artık kabuğunu kırması gerektiğinin nihayet farkına varan müzik üstadı.
    geçtiğimiz hafta röportaj yapma şansını bulduğum müzik kişisiyle, hepsi deşarkısını uzunca tartıştık. herkesin kariyerinde, sanatçıyı aşağı çekebilecek bazı şarkıların olabileceğini ve bunun bütün müzik yaşamını alt üst etmemesi gerektiğini ifade ederken beni utandırmış ve şahsımı çok acımasızca sanatçıları eleştirdiğimizin farkına vardırması üzerine, bir de güzel örnekle kendini daha iyi savunmuştur; tom jones/sex bomb sence çok mu sanatsal bi şarkı ve tom jones'un tarzına çok mu uyuyor sence diye sordu bana özgüven dolu bir üslupla, ama ben sustum, en azından o şarkı tuttu demedim, diyemedim, erkoç un hepsi deşarkısıyla kıyaslayamadım...
    yeni projeleri olduğunu, bir jazz, bir musiki, bir de türkü albümü için sezon sonunda çalışmalara başlayacağını söyledi ve içime su serpti. yankılardaki fatih erkoç u özlediğimizi söylemeden de geçemedim. biz onun cazcı kişiliğini sevdik, türkiye nin en iyi vokallerindne biri olmasını sevdik, bizleri tamamen kaliteli olan bir albümle buluşturma ihtimalini sevdik.
    sıcak kanlı, konuşkan, kültürlü, kaliteli, muhteşem sesli, farklı yorum sahibi, biraz da unutkan süper kişilik diye özetleyebilirim kısaca.
    (badangel, 04.07.2007 12:14)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil