son albümüyle yeni ve farklı ufuklara açıldığını, artık kabuğunu kırması gerektiğinin nihayet farkına varan müzik üstadı.
geçtiğimiz hafta röportaj yapma şansını bulduğum müzik kişisiyle,
hepsi deşarkısını uzunca tartıştık. herkesin kariyerinde, sanatçıyı aşağı çekebilecek bazı şarkıların olabileceğini ve bunun bütün müzik yaşamını alt üst etmemesi gerektiğini ifade ederken beni utandırmış ve şahsımı çok acımasızca sanatçıları eleştirdiğimizin farkına vardırması üzerine, bir de güzel örnekle kendini daha iyi savunmuştur; tom jones/sex bomb sence çok mu sanatsal bi şarkı ve tom jones'un tarzına çok mu uyuyor sence diye sordu bana özgüven dolu bir üslupla, ama ben sustum, en azından o şarkı tuttu demedim, diyemedim, erkoç un
hepsi deşarkısıyla kıyaslayamadım...
yeni projeleri olduğunu, bir jazz, bir musiki, bir de türkü albümü için sezon sonunda çalışmalara başlayacağını söyledi ve içime su serpti. yankılardaki fatih erkoç u özlediğimizi söylemeden de geçemedim. biz onun cazcı kişiliğini sevdik, türkiye nin en iyi vokallerindne biri olmasını sevdik, bizleri tamamen kaliteli olan bir albümle buluşturma ihtimalini sevdik.
sıcak kanlı, konuşkan, kültürlü, kaliteli, muhteşem sesli, farklı yorum sahibi, biraz da unutkan süper kişilik diye özetleyebilirim kısaca.