|
|
- okuldayken birbirinin suratına bakmayan insanların,itüye gelince yıllardır arkadaşmış gibi hemen kaynaşıverdikleri bir topluluk(!)
- efal olarak bilinir.bu kısaltmaları yüzünden çeşitli kafiyeli adları da vardı.* eskişehir'de bir anadolu lisesi'nin adıdır.
- mfal olarak açılan, insanlara efal in de olduunu öğreten bir öğretim kurumu (bkz: accaaip yararlı)
- 7 yılımı alıp götüren gençliğimi çürüten yeter ya bıktım kardeşim dedirten ama mezun oluncada ulan ne günlerdi be dedirten şahane okulum!
- (bkz: fal)
- manisa'dadır. çim sahası ve çok da geniş de bir bahçesi vardır. 1996 yılında orta okulundan mezun olduğumda izmir fen lisesi'ne 8 kişi sokmuştu. eğitim seviyesinin son derece kaliteli olduğu, öğrencilerinin de çok iyi yerlere geldikleri, barloklar gibi, gülden toksöz gibi, damat gibi, çok değerli hocaların ingilizce öğretmenliği yapmış olduğu nadide okul.
(kemes, 10.01.2007 23:49)
- manisa'da bulunan dalbudak,damat gibi lakaplara sahip,insana kök söktürten hocaları bünyesinde barındıran güzel,tatlı,ne günlerdi be o günler dedirten eğitim yuvası.
- bir zamanlar bahçesini çevreleyen bir duvarı olmaması sebebiyle bahçe içerisinde otlanan katırları,inekleri,koyunlarıyla ünlü manisa'nın en iyi lisesidir.okulun öğrencilerinin potansiyel keş olması ve okul bahçesinin normal lise bahçesinden çok bir kampüsü andırması da dikkat çeken diğer noktalardandır.bu okulun tuhaf özelliklerinden biri de geçmişte müdür-öğretmen-öğrenci işbirliğiyle yapılmakta olunan geleneksel su savaşlarıdır.
(bkz: hey gidi günler hey)
- şu zamanlar bahçesini çevreleyen duvarları olmasına rağmen bahçe içerisinde otlanan katırları,inekleri,koyunlarıyla ünlü manisa'nın en iyi lisesidir.
- manisa merkezin en iyi okullarından biri olan, 7 yılımı geçirdiğim sevgili lisem.
- manisa nın şuanda en iyi lisesi konumunda olan okul.hatta son 5 yıldır inanılmaz bir yükselişte olan okul.hocaları çok kaliteli olmakla beraber mezunlarının %95 rahatlıkla üniversiteye yerleşebiliyor.
|