gerçekten de müdür-öğrenci-öğretmen ayrımı yapılmadan herkesin katıldığı
resmi su savaşlarının düzenlendiği bir okuldu bir zamanlar. fakat '06 mezunlarının da gitmesiyle birlikte yeni müdürün kontrolü ele aldığı duyumlar arasındadır.
zaten bizi postalarken de "şimdiye kadar hep ben sizi dinledim, çok
laubalisiniz. artık siz beni dinleyeceksiniz" gibisinden bir laf etmiştir. ama adam haklıydı. gerçekten de öğrencilerinin bu kadar
laubali,
keş(üstüne basa basa söylemekteyim bunu) ama bir o kadar da
zeki(çalışkan demiyorum, bir çoğu zekidir öğrencilerinin) olan başka bir lisenin varlığına inandığım söylenemez.
bir çok
apartman üniversitesine 10 basacak bir binaya ve bahçeye sahiptir. gittikçe bir kampüsü aratmayacak hale gelmiştir.
dönemin son günlerinde okula gelip sağda solda takılan öğrencilere " ulan normalde okula gelmezsiniz şimdi gelmiş burada kafamızı sikiyorsunuz. siktirin gidin lan" diyecek kadar
samimi,
canayakın,
babacan müdür yardımcılarına sahiptir.
ismi hasan hüseyin olan efsanevi beden eğitimi hocamızın adının herkes tarafından (ki ders programında bile görmüşlüğüm vardır)
hashüs olarak anılması da okulumun ne kadar samimi bir ortam olabileceğinin ufak bir kanıtıdır.
candır, canandır. bir 4 yılımı daha feda etmeye hazır olduğum fatihli ruhunu aşılayan okulumdur.