belki ilginizi çeker
  1. · iğrenç hoca replikleri
  2. · mustafa yörük
  3. · öğretmenlere takılan lakaplar
  4. · fal
  5. · manisa anadolu öğretmen lisesi
  6. · kendi cevap kağıdına 100 vermeyen hoca
  7. · hashüs
  8. · manisa fatih anadolu lisesi
  9. · odtü mezununun anlattığı ders anlaşılmaz
  10. · dalbudak
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · dersim katliamı
  3. · sözlük yazarlarının hayalleri
  4. · annelerin yakışıklı anlayışı
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · kendi kararlarını veremeyen insan
  9. · alex alessandro de souza

fatih anadolu lisesi  

1. okuldayken birbirinin suratına bakmayan insanların,itüye gelince yıllardır arkadaşmış gibi hemen kaynaşıverdikleri bir topluluk(!)
    (ozzmosis, 08.12.2004 20:42)
  2. efal olarak bilinir.bu kısaltmaları yüzünden çeşitli kafiyeli adları da vardı.* eskişehir'de bir anadolu lisesi'nin adıdır.
    (hobbitt, 08.12.2004 20:47)
  3. mfal olarak açılan, insanlara efal in de olduunu öğreten bir öğretim kurumu (bkz: accaaip yararlı)
    (ozzmosis, 08.12.2004 20:51)
  4. 7 yılımı alıp götüren gençliğimi çürüten yeter ya bıktım kardeşim dedirten ama mezun oluncada ulan ne günlerdi be dedirten şahane okulum!
    (new mohican is walk on water, 26.12.2004 12:16)
  5. (bkz: fal)
    (telvin, 26.12.2004 12:46)
  6. manisa'da bulunan dalbudak,damat gibi lakaplara sahip,insana kök söktürten hocaları bünyesinde barındıran güzel,tatlı,ne günlerdi be o günler dedirten eğitim yuvası.
    (sürrealimezelden, 15.06.2007 22:01)
  7. bir zamanlar bahçesini çevreleyen bir duvarı olmaması sebebiyle bahçe içerisinde otlanan katırları,inekleri,koyunlarıyla ünlü manisa'nın en iyi lisesidir.okulun öğrencilerinin potansiyel keş olması ve okul bahçesinin normal lise bahçesinden çok bir kampüsü andırması da dikkat çeken diğer noktalardandır.bu okulun tuhaf özelliklerinden biri de geçmişte müdür-öğretmen-öğrenci işbirliğiyle yapılmakta olunan geleneksel su savaşlarıdır.

(bkz: hey gidi günler hey)
    (pis mındar, 21.06.2007 18:05)
  8. şu zamanlar bahçesini çevreleyen duvarları olmasına rağmen bahçe içerisinde otlanan katırları,inekleri,koyunlarıyla ünlü manisa'nın en iyi lisesidir.
    (highway star, 01.09.2007 14:52)
  9. manisa merkezin en iyi okullarından biri olan, 7 yılımı geçirdiğim sevgili lisem.
    (vedder, 07.12.2007 05:17)
  10. gerçekten de müdür-öğrenci-öğretmen ayrımı yapılmadan herkesin katıldığı resmi su savaşlarının düzenlendiği bir okuldu bir zamanlar. fakat '06 mezunlarının da gitmesiyle birlikte yeni müdürün kontrolü ele aldığı duyumlar arasındadır.
    zaten bizi postalarken de "şimdiye kadar hep ben sizi dinledim, çok laubalisiniz. artık siz beni dinleyeceksiniz" gibisinden bir laf etmiştir. ama adam haklıydı. gerçekten de öğrencilerinin bu kadar laubali, keş(üstüne basa basa söylemekteyim bunu) ama bir o kadar da zeki(çalışkan demiyorum, bir çoğu zekidir öğrencilerinin) olan başka bir lisenin varlığına inandığım söylenemez.

bir çok apartman üniversitesine 10 basacak bir binaya ve bahçeye sahiptir. gittikçe bir kampüsü aratmayacak hale gelmiştir.

dönemin son günlerinde okula gelip sağda solda takılan öğrencilere " ulan normalde okula gelmezsiniz şimdi gelmiş burada kafamızı sikiyorsunuz. siktirin gidin lan" diyecek kadar samimi, canayakın, babacan müdür yardımcılarına sahiptir.

ismi hasan hüseyin olan efsanevi beden eğitimi hocamızın adının herkes tarafından (ki ders programında bile görmüşlüğüm vardır) hashüs olarak anılması da okulumun ne kadar samimi bir ortam olabileceğinin ufak bir kanıtıdır.

candır, canandır. bir 4 yılımı daha feda etmeye hazır olduğum fatihli ruhunu aşılayan okulumdur.
    (azimlii, 09.10.2009 18:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil