|
|
- galatasaraydan fenerbahçeye transfer olmuş nadir futbolculardan biri
(lethe, 15.05.2004 20:41)
- pınar eliçe ile yaşadığı 'düzeyli ilişki' nedeniyle bir dönem karısıyla boşanma noktasına kadar gelen futbolcu.
- galatasaray formasının bir boy büyük gelmesi nedeniyle fenerbahçeye gitmiş geyik. geri gelme iddalarına da ben gs yi geri çevirdim diyerek beni dumur deryalarına öteleyen insanımsı. attığı real golünden başka başarısı yoktur. gs de oynadığı gibi oynamamaktadır. beter olasın inşallah
- eski takımına karşı oynadığı ilk maçta 70 metreden olaylara karışan kavga çıkaran küfürler eden ve o an itibariyle karakterini ortaya koyan sonraki maçlarında da aynı şekilde devam eden gereksiz bir futbolcumuz.
(tekne, 31.05.2004 08:54)
- onu bu günlere gelmesinde en büyük destekçilerinden birisi olan bülent korkmaz'ın bile üzerine yürüyebilecek kadar kişiliksiz ve haysiyetsiz bir sporcu
- şu an itibarıyla dünyadaki en fazla nefret duyduğum,kişiliksiz,dönek,satıcı,fuckyel...her hakareti hakeden futbolcu bozuntusu.
- galatasaray'a gelme ümidiyle paok tan ayrılan eski galatasaraylı defans oyuncusu
- trabzonspor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra gençlerbirliği ile 1.5 yıllığına anlaşmış futbolcu.
- kurtarıcımız!!!galatasarayımın tek ilacı yiğit insan!
roberto carlosun fenerbahçeye transferinin ardından şöyle bi açıklama yapmış hürriyete sanırım: "fenerbahçe carlosu aldıysa galatasaray da beni alsın.onun ilacı benim.süper kupa finalinde nasıl oynadığımızı herkes gördü"
-hadi süper kupa finalinde süper oynadın anladık.peki kaç yıl önceydi canım o!? 7 dimi. aferin.
-peki sen fenere gider gitmez ilk galatasaray maçında naptın!? bülent korkmaza saldırdın, olay çıkardın...
-bi de dağda geçen bi hadise vardı fatihcim bilmem hatırlar mısın galatasaray atkılı bir çocuk sana laf etti diye saldırmıştın...
unutuldu dimi bunlar?bence de...gelirsin canım galatasaraya merak etme ne zamandır peşinde zaten galatasaray* ah bi bulsalar ah...
- galatasaray ile birlikte çıktığı 25 ağustos 2000 galatasaray real madrid maçında mario jardel'in atarak süper kupayı galatasaray'a getirdiği altın golün pasını veren ve 3 nisan 2001 galatasaray real madrid maçında real madrid lehine 2-0 olan skor, galatasaray lehine 3-2 yapılırken biri hasan şaş'a biri yine süper kupa maçında olduğu gibi mario jardel'e olmak üzere 2 asist yapan futbolcu...
sağ kanattan yaptığı bu asistlerin olduğu maçlarda karşısındaki futbolcu, real madrid'in yıllarca sol kanadında oynayan ve içinde biriktirdiklerinden olsa gerek, fenerbahçe'ye transferinin ardından "galatasaray'a alerjim var" açıklaması yapan roberto carlos idi. belki de roberto carlos'un futboldaki kötü anılarını düşünürken karşısında galatasaray formasıyla canlanan fatih akyel daha sonra galatasaray kulübünden ayrılıp yurtdışında oynamış ve ardından fenerbahçe ile anlaşmıştır. fenerbahçe'ye gitmesinden ziyade, kadıköy'deki ilk derbi maçında yaptıklarıyla birçok galatasaraylıyı karşısına alan futbolcu, o günlerden beri futbolunda bir türlü istikrar sağlayamamıştır...
- 31 ağustos 2007 günü kasımpaşa spor kulübü ile iki yıllık sözleşme imzalamış milli futbolcu.
- dün gece itibariyle kasımpaşa'dan ayrılarak sivasspor ile anlaşma imzalayan futbolcu.
- kasımpaşa'nın fenerbahçe ile karşı karşıya geldiği maçta lig sonuncusu kasımpaşaspor'un futbolcusu olarak fenerbahçe tribünlerine davet edilmiş ve bu tribünleri eliyle yaptığı ''6'' işaretiyle selamlamış futbolcu olmuştur. kendisi büyük ihtimal ergün gürsoy döneminde ismi galatasaray ile alınırken gazetelere verdiği ''galatasaray'a dönmek için sırtımda taş taşırım'' gibi ezik mesajlarını unutturmak ve madem galatasaray'a yaranamadım bari fenerbahçe'ye yaranayım imajı vermek için bu işleri yapıyor bu belli. ama daha 27 yaşındayken unutulmaya yüz tutmuş bir futbolcuyu futbolu bıraktıktan sonra kimse hatırlamıyacak hiç kimse fenerbahçeli fatih ya da galatasaraylı fatih demiyecek ne halt ederse etsin hiçbir şekilde 2 kulübe de yaranamıyacak. bugün ektiği fırtınayı yarın çok ağır şekilde biçecek.
- 15+15 saniyeliğine şohret olmaktır fatih akyel.(bkz: real madrid)
|