teninin esmerliğinden de tahmin edilebileceği gibi bursalı olmayan (aslen erzurumlu olan) ancak ünlü olduğu dönemde bursada yaşıyor olması sebebiyle ve kendisi dahil bir çok insanın işine öyle geldiği için bursalıyım diye ortalarda dolanan kopuk.
sözlük bannerlarından birinin sahibi olan zat, gördükçe insanın sözlükten çıkası gelir, bi adriana lima yerine neden böyle salak bannerlar koyulur sorusunu akıllara getirir!!!
küçüklüğümde hep fatih yürek olarak telaffus ettiğim, aslında keltoş olmasına rağmen çok başarılı bir biçimde peruk kullanıp,kendini sırma saçlıymış gibi gösteren,kadın kırması bir abimiz!
televizyon programları sırasında fışkıran yağ ve ter karışımıyla gülümsediğinde botox lu korkunç yüz ifadesini görüp 5 metre uzaktaki kumandaya uçarak ulaşmama sebep olan bişey.
bizzat kendim bilirim bu kişi aslen keldir. yani bi ırk olarak değil. zaten ırkçılık kötü birşeydir. bildiğimiz saçı olmayan kiilerden bahsediyorum. neyse efendim konumuza gelelim. bu kişiyi günlerden bir gün uyuşturucu kullanmak suçu yüzünden göz altına alıyolar. tabi ki kanıtsız suç olmaz düsturundan hareketle gerekli testlerin yapılması gerekiyor. fatih bey ise o gür saçlarından bir tel koparıp memur beylere veriyor. ve tabi ki raporda temiz ibaresi beliriyor.
ben de dedim ki "peruğu bulan zihniyet bunu hiç düşünmemeişti".
gece eğlencelerinde hep başkalarının şarkılarını söyleyerek onların üzerinden para kazanan eğlence insanı.
sanırım artık bundan sıkıldı ki bilmem kaç sene sonra albüm yapıyormuş.zaten süper olan müzik piyasamızda bir de onun albümünün olmayışı büyük eksiklikti.